arkadaşlar sahip olduğum notebook acer aspire 5100 serisi amd turion 64x2 mobile technology tl-56 1.8 ghz işlemcili hitachi hdd ve birde ati radeon x1300 tümleşik ekran kartı var.benim sorunum ısınması.işlemci ısıları 60-hdd ısısı 45 decelerinden inmiyor.yüklü bir program açmak isteyince bazen işlemci ısıları 70 civarlarına çıkıyor.macunlarını 2 gün (29-05-2008) evvel değiştirdim.buna dair sebepler ne olabilir birde ısı sevileri ile alakalı olarak normal ve tehlike seviyeleri nelerdir?
o modellerde ısınma sözkonusudur..notebooklarda işlemci seçeneği amd olmamalı fazla ısınıyorlar, söylediğin değerler normal değerler herhangi bir sorun yok, makınende çalışırken donma yada açılışta donma oluyormu?
acer aspire 5030 kullanıyorum bende ısınma probloemi bendede var sorun olmaz
çalışmasında herhangibir sorun soö konusu değil ama benim korkum ileriye dönük.sonralarda cihaz elimde kalmasında baştan işi ele alayım istedim.
sorun yok merak etme sadece ntebook unu 2 gun boyunca acık bırakma sakın ılerıde yasayacagın sorun harddısk olabılır. yedeklemelerine dıkkkat et ve makınenı 24 saatten fasla acık bırakma ve sureklı pılde olmasın.. bunnar püf nopktalardır.. kolay gelsın
aldığım günden beri dolu pili takılı bırakmıyorum sürekli çalışması günde max. 10 saati geçmiyor zate....ilgilendiğiniz için teşekkürler..