Şimdi Ara

notebook ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sahip olduğum notebook acer aspire 5100 serisi amd turion 64x2 mobile technology tl-56 1.8 ghz işlemcili hitachi hdd ve birde ati radeon x1300 tümleşik ekran kartı var.benim sorunum ısınması.işlemci ısıları 60-hdd ısısı 45 decelerinden inmiyor.yüklü bir program açmak isteyince bazen işlemci ısıları 70 civarlarına çıkıyor.macunlarını 2 gün (29-05-2008) evvel değiştirdim.buna dair sebepler ne olabilir birde ısı sevileri ile alakalı olarak normal ve tehlike seviyeleri nelerdir?

• o modellerde ısınma sözkonusudur..notebooklarda işlemci seçeneği amd olmamalı fazla ısınıyorlar, söylediğin değerler normal değerler herhangi bir sorun yok, makınende çalışırken donma yada açılışta donma oluyormu?
  • acer aspire 5030 kullanıyorum bende ısınma probloemi bendede var sorun olmaz
  • çalışmasında herhangibir sorun soö konusu değil ama benim korkum ileriye dönük.sonralarda cihaz elimde kalmasında baştan işi ele alayım istedim.
  • sorun yok merak etme sadece ntebook unu 2 gun boyunca acık bırakma sakın ılerıde yasayacagın sorun harddısk olabılır. yedeklemelerine dıkkkat et ve makınenı 24 saatten fasla acık bırakma ve sureklı pılde olmasın.. bunnar püf nopktalardır.. kolay gelsın
  • aldığım günden beri dolu pili takılı bırakmıyorum sürekli çalışması günde max. 10 saati geçmiyor zate....ilgilendiğiniz için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.