Bildirim
Notebook'umun SSD Desteklediğini Nasıl Anlarım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sata hdd takılı olan herşeye takabilirsin ssdyi ama boş sata girişi veya ssd takabilecğin yer yoktur hdd veya dvdyi iptal edip takacaksın -
asus'un sitesinde detaylı anakart bilgileri varsa oradan kaç adet sata ve Msata girişi varsa ve leptopun kasasıda buna uygunda anlarsın.
yani 2 adet sata2 veya sata3 girişi varsa 1 boştur muhtemelen leptopun kasasında da uygun alan varsa... -
3 yolu var
1) msata desteği varsa msata ssd takabilirsin
2) hdd söküp ssd takabilirsin
3) cd-rom u söküp ssd takabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
sata hdd takılı olan herşeye takabilirsin ssdyi ama boş sata girişi veya ssd takabilecğin yer yoktur hdd veya dvdyi iptal edip takacaksın
Hocam anakartı hiçbir yerde yazmıyor maalesef.Boş sata girişinin olduğunu nasıl anlayabilirim
Hdd veya cdromu iptal etmek mantıklı mı sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: evokartal
asus'un sitesinde detaylı anakart bilgileri varsa oradan kaç adet sata ve Msata girişi varsa ve leptopun kasasıda buna uygunda anlarsın.
yani 2 adet sata2 veya sata3 girişi varsa 1 boştur muhtemelen leptopun kasasında da uygun alan varsa...
Asus sitesinde kaldırılmış laptop,üretimi durduğundan dolayı
Şimdi kaç sata girişi olduğunu,sata 2 mi 3 mü olduğunu nasıl anlarım hocam.Msata olduğunu düşünmüyorum sizin yönergelerinizden hareketle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aida 64 Programı sayesinde sata kaç olduğunu ögrenirsin ama kaç adet olduğu konusunda bir fikrim yok.
en son çare garantisi yoksa ürünün içini açıp bakarsın ama deneyimsizsen açma konusunda leptop kasasının tırnaklarını kırabilirsin
buda hiç iyi olmaz. -
youtube da mutlak laptop ının kasa açılışı vardır. çook eski değilse açmak çok sıkıntı olmayacaktır. sata genelde tek oluyor. sata + m sata oluyor. CD-ROM kullanmayalı çok oldu. en son harici ses kartı aldım.. cd sindeki driver yerine sitesinden güncelini indirdim. ssd alacak olsam cd iptal edip ssd takarım ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X