Şimdi Ara

[]NTFS Verisifreleme Sorun[]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var. Ben Windowsu yeni kurdum, eskiden veri sifreleme yaptığım dosyalar açılmıyor. Bunalrı açabiliyormuyuz. Yolunu bilen varsa lütfen söylesin. Çok önemli dosyalarım güne gitti. Şimdiden Teşekkürler.

• windows u yeniden kurdugunda eger fat32 olarak kurduysan sifreli dosyalari acamayabilirsin.
    ntfs dosya formatiyla kurman gerekir.
  • Yok diğil WinXp di yine WinXp kurdum Fakat doyalar Açılmıyo(isimleri Yeşil )
  • ya benim demek istedigim yine ntfs dosya sistemi uzerine mi kurdun winxp yi
    eger fat32 dosya sistemi uzerine kurduysan acamazsin
  • aynı hiç değiştirmedim Format bile atmadım sadece winXPyi sildim yenden yükledim
  • kardeş veri şifrelemek derken dosyalara erişim izni verdiğin klasör ve sürücülere mi erişemiyorsun. eğer buysa administrator olarak yeniden klasör ve sürücülere erişim ayarlarını değiştiricen.
  • maalesef encryipt lediğin dosyaların lisanslarının yedeğini bi diskete almadıysan bi daha bu dosyaları açamazsın inşallah çok önemli dosyaların yoktur.. bundan sonra run dan mmc yazıp sertifikalara geliceksin ordan certifikanın yedeğini diskete alıcaksın yoksa her encryptlemede ayrı bi numara sertifika kullanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 30 Aralık 2004, 13:23:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aBicim bak Anlatıyom tekrar

Hani NTFS de WinXP kurduğunda özelliklerde sıkıştırmanın yanında varya veriyi korumak için veri şifrele diye ona tıkladım bütün dosyaların ismi yeşil oldu
    Ondan sonra wini yeniden kurdum Format atmadan we dosyalara erişemiyorum ama Yine yeşil isimli gözüküyor
    Anladınmı?
    yoqsa
    Resim li göndericem Meiline Ok mi

İlgilendiğin için Sağol
  • maalesef encryipt lediğin dosyaların lisanslarının yedeğini bi diskete almadıysan bi daha bu dosyaları açamazsın inşallah çok önemli dosyaların yoktur.. bundan sonra run dan mmc yazıp sertifikalara geliceksin ordan certifikanın yedeğini diskete alıcaksın yoksa her encryptlemede ayrı bi numara sertifika kullanır...
  • bu sertifikalar nedrde
  • dedim ya "run" dan "mmc" yaz çalıştır. ardından add snappin den scertificates i seç ordan myuser account ordanda personelin içindeki sertifikanın üzerine gelip sağ klik export de....
  • Problemin çözümü için bilgisayarı güvenli modda açarak bahsettiğin yeşil (şifreli) klasörlerin owner'lığını alarak belki olayı çözebilirsin. bbunu da klasörün özelliklerinde security sekmesinden yapabilirsin advanced butonu ile.... bu da olmaz ise illa datalarımı kurtaracağım diyorsan bir tane w2003 server kuracaksın orada bir tane active directory kuracaksın sonra bu xp'yi oraya user yapacaksın. sonra active directory'nin administrator kullanıcı adı ve şifresi ile xp'den domain'e logon olacaksın. owner olayını orada yapacaksın ve problem çözülecek. o da olmaz ise o zaman disk kurtarma programları ile yapacaksın. her türlü sana bunları yapamam diyorsan yardım edebilirim. mecidiyeköy'de ücretsiz olarak işini yapabiliriz yani.... geçmiş olsun kolay gelsin....
  • CEvaplarınıza teşekkürler bu yolları bir deniyecem
  • bu yollarla kurtarman imkansız o şifreleme sadece bi defaya özeldir sanırım kurtaramazsın bende 2003 sever kurulu o yönetmi denedim yemedi hadi kolay gelsin ama bundan sonra kesinlikle sertifikalarının yedeğini diskete al başın ağrımasın....
  • Yanlız O Decoument And Settings teki (kullanıcı Adımın) Klasörünü silmedim acaba ordamıdır. Ordaysa Yöntemlerini anlatırsanız Sevinirim.

<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.