Şimdi Ara

Numara taşıma işleminde Bayi'nin kar'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Bir faturalı hat Numara taşıma işleminde Bayi'nin kar'ı ne kadardır ?

• Bayinin Ana Bayilik vs. durumuna göre değişkendir. Fena rakamlar değildir. Ancak giderler ve diğer masraflar düşüldüğünde satış elemanına kalan karı yarısı gibi rakamlara inmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Bayinin Ana Bayilik vs. durumuna göre değişkendir. Fena rakamlar değildir. Ancak giderler ve diğer masraflar düşüldüğünde satış elemanına kalan karı yarısı gibi rakamlara inmektedir.

Tşk. Bu rakam nedir bir faturalı hat taşımadaki kazancı
  • Rakam vermem çok uygun olmaz diye düşünüyorum. Özellikle faturalı hatlarda hattın aktif kalması önemli oluyor. İlk 3 ayki faturadan prim yansıyor. Genel mantık bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Rakam vermem çok uygun olmaz diye düşünüyorum. Özellikle faturalı hatlarda hattın aktif kalması önemli oluyor. İlk 3 ayki faturadan prim yansıyor. Genel mantık bu şekilde.

Allahın bildiğini kuldan neden sakılıyorsunuzki ? bayiye gidipde kar'ı na bizde ortağız demeyiz heralde
  • O zaman bu merak niye :D
  • kontorlu hatta 10 tl gibi sanırım hat başına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

O zaman bu merak niye :D

Durumumdan dolayı evime gelip işlem yapmanısı rica ettim hiç olmaz vs birşey demeden geldi ve hiçbir ücret almadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

O zaman bu merak niye :D

Durumumdan dolayı evime gelip işlem yapmanısı rica ettim hiç olmaz vs birşey demeden geldi ve hiçbir ücret almadı :)

para almasa bile işi o. ben de bir müşterimi İzmir'de tam 2 saat bekledim dükkanı kapattıktan sonra, sayesinde de 20 müşteri kazandım :) memnuniyet adam gibi çalışan yerlerde ilk sırada gelir.
  • her avea bayisi böyle çalışsa.. aveanın sırtı yere gelmez.
  • quote:

her avea bayisi böyle çalışsa.. aveanın sırtı yere gelmez.

Ben İzmir ve Bursa'da çalıştırdığım bayilerde bu ciddiyeti yaratabilmiştim. Ama herkes aynı ciddiyeti göstermiyor. Kişisel ve yönetimsel tercih meselesidir.
  • ya bizim işyerinde de böyle bi numara taşıma işlemi yapılması söz konusu,
    ama ben bu işin gelirinden biraz şüphe ettim.
    bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • 10 TL demiş bir arkadaşımız, 10 TL'den fazla fakat fiyat vermek doğru olmaz. Sonuçta siz bakkala gidip bir sakızın,sütün ne kadara geldiğini sorarsanız cevaplamak istemez.

Faturalı hat taşırsanız prim kontörlüye göre hayli fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avea*

10 TL demiş bir arkadaşımız, 10 TL'den fazla fakat fiyat vermek doğru olmaz. Sonuçta siz bakkala gidip bir sakızın,sütün ne kadara geldiğini sorarsanız cevaplamak istemez.

Faturalı hat taşırsanız prim kontörlüye göre hayli fazla olur.

ya şöyle söyleyim benim amacım ne kadar kar ediolarmış bi öğreneyim demek değil anlıyorum endişenizi ama siz bana özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
    durumu şöyle izah edeyim bizim hali hazırda çalışmakta olan kuruyemiş dükkanımız var.zaten kontör hat falan satıyoruz ama avea bayisiyle yaptıgımız görüşmede numara taşıma noktalıgı da yapabileceğimiz söylendi...
    ama ben işlerin eskisi kadar ii olmayacagını düşündüğüm için sizlere bi danışayım dedim.
    şimdi bu iş için ilave eleman çalıştırmamız gerekecek.
    size sorum şu ki sizce değer mi?
    yardımlarınız için saolun...

• bence hiç bulaşma.. hani ne demiş cem karaca şarkısında işçisin sen işçi kal.. seninki de o hesap kuruyemişçisin sen kuruyemişçi kal ne işin var kontördü hattı..

gerçi manavda bakkalda kasapta satılır olmuş hatlar kontörler ama bilemiycem tabi.. güzel iş demek ki .. ben de bayan giyim mağazamızda bu işten yapsam tutar mı ki
  • Bunu sır gibi saklamanın manası olmadığını düşünüyorum.
    Kontörlü hat taşıma karşılığında bayi 12 TL alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamakilli23

Bunu sır gibi saklamanın manası olmadığını düşünüyorum.

bil bakalık PostPaid'de ne alır :=)
  • Mart basinda Turkcell'e gectim, ancak tekrar Avea'ya gecmek istiyorum.
    Ancak Turkcell Musteri Hizmetlerini aradigim zaman 30 gun icerisinde yani fatura kesim tarihine kadar tekrar numara tasima yapamazsiniz diyor.
    Boyle bir uygulama var midir? fatura kesim tarihinden once Avea'ya tekrar gecis yapamiyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaPPeR-SaFaK

quote:

Orijinalden alıntı: adamakilli23

Bunu sır gibi saklamanın manası olmadığını düşünüyorum.

bil bakalık PostPaid'de ne alır :=)

Ortalama 20 TL ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.