Şimdi Ara

nvidia chipsetli anakarta ati ekran karti almakta sorun yasarmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun ekran karti almaya gittim gold computera x1900gt mi ne alicaktim sora dedi ki adam chipsetin nvidia ise 7800 al dedi filan. sizce bu olay dogurumudur. ayrica bi ekran karti almayi dusunuyorum ve su anda o kadar cok ekran karti var ki kafayi yicem bi turlu karar veremiyorum paramda bosuna gitsin istemiyorum dogal olarak. sizce fiyat performans olarak hangi ekran kartini almaliyim?

• hayır yaşamazsın
  • Ne alaka yahu Neden yaşayasın..
  • öyle bi sorun olmaz kesinlikle... fiyat performans kartlarında şunları tavsiye edrim..
    x800gto 160$.... 7600GT 205$.... x1800gto 125$ x850xt 215$... biraz daha verebilirim dersen x1800xl $
  • pardon x1800gto 225$ x1800xl 270$... gold bilgisayarın hangi şubesine gittin bahçelievlerdekine mi yoksa
  • haha nerden bildin yav. tesekkurler arkadaslar bilgileriniz icin. xl1800xl mi 250-300$ arasi en iyisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

haha nerden bildin yav. tesekkurler arkadaslar bilgileriniz icin. xl1800xl mi 250-300$ arasi en iyisi ?

evet
  • hah işte açıkçası budurumu bende çok merak ediyorum nezamandır.. olmaması için hiç bir sebepte yok esasına..bilenler bilir, donanım uyumluluğu denen bir olay vardır, mesela asus ekran kartlarının asus anakartlarda çok daha stabil çalıştığına inanılır.. bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Mayıs 2006; 0:27:13 >
  • ama bende oldu..fakat tersi. ati 9100 chipsetli asus p4r800-wm anakartın agp driverini yükledikten sonra nvida 6600gt ile uyumsuzluk oldu.sorun ise hoş geldiniz yazısında kitleniyordu windows.orada takılıyordu.kaç tane driver denedim.sonunda hallettim. demek ki olabiliyormuş
  • neyse arkadaslar tesekkurler bilgiler icin ama ben dayanamadim saphire x1900xtx aldim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.