Nvidia nın crysis için driverini yükledim. Hani şu beta olanı var ya aha işte onu. Benim gıpgıcır renklerim gitti yerine soluk mu soluk renkler geldi. Bu konuda bilgisi olan varmı aranızda. Eski driveri mi yüklesem yoksa başka driver varmı? İşte sistemim.
İntel core 2 duo e6750 kingston 2*1024 800 mhz msi p35 neo-f msi 8600 gt o/c Windows xp sp2 benq fp93vw 19"lcd 5ms.
Dosya da bu. 169.09_forceware_winxp_32bit_english_beta.exe
Daha önceden SS ler vermiştim.
Arada fark yok.
Monitöründe ya da grafik ayarlarında sorun olmadığından emin misin?
Yok ayarları da değiştirdim. Eski halini mumla aratıyor. Acaba yanlış driver mi yükledim diyorum kendi kendime. Renkler matlaştı, başlat çubuğu cırtlak bir yeşil oldu. Ne yapsam düzelmedi.
Merhaba,
nVidia control panel den renk yönetimini Windows'a bırakın, sorununuz çözülecektir.
Teşekkürler,
Hicks
Bu arada eski driver ile high details 20 fps alıyordum. Hani akıcıydı oyun iyiydi güzeldi. Ben kendimmi kaşındım ki.
bu driverdenmi neden anlamadım d.o.t menüsündeki overlock 1den 6ya seçenek varya 163.71de sorunsuzdu başka yükledim şimdi 5. aşamada 3d mark 06 açmıyo ?
sistem amd 4400 2gb ram 320hdd crysiste mavi ekran oyudan atıyo 163.71i tekrar yükledim bütün ayarlar fulde sadece a.a 2x idare ediyo hangi driveri yükliyim anlamadım