Şimdi Ara

Nvidia Faceworks Demosu gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirmek isteyenler için:http://www.nvidia.com/coolstuff/demos#!/geforce-gtx-600/lifelike-human-face-rendering

Doğrudan download: http://us.download.nvidia.com/downloads/cool_stuff/demos/SetupFaceWorks.exe

quote:

NVIDIA FaceWorks

Recommended System:
    -------------------

NVIDIA GeForce GTX Titan GPU
    2.5 GHz Dual core CPU
    4 GB System memory
    2 GB Hard drive space
    Microsoft Windows Vista, Windows 7, or Windows 8

FPS değerlerini görmek için (Afterburner, fraps ya da precision için)

faceworks'ü Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Demos\FaceWorks\bin\HumanHead32.exe üstünden çalıştırın.

2560x1600 fps değerleri

Nvidia Faceworks Demosu gelmiş  Nvidia Faceworks Demosu gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 12 Mayıs 2013; 19:21:48 >

• Eyvallah... işten bir çıkalım eve gidince deneyeceğim

Bide şu okyanus dalgalarının simulesini bekliyorum demo çok güzeldi
  • Adamın pütürleri sivilceleri bile var. Sanırım asıl özelliği adam koşarken yüzündeki etlerin sallanması dudakların oynaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 12 Mayıs 2013; 14:53:06 >
  • Ne zaman bir demo gelse ya surat geliyor ya da saç. Elde var sıfır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gerçek değil dimi en son ps4 de oyun demosu izledim film zannedip sonunakadar izledim
  • Hakkını yemeyelim Crysis 3'te Physicho'nun yüz modellemesi de buna yakın kalitedeydi.Bu tam yeni nesil işi olmuş.
  • hemen indiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 670 4 GB SLI 1254/6800 Mhz 1080P

Nvidia Faceworks Demosu gelmiş Nvidia Faceworks Demosu gelmiş Nvidia Faceworks Demosu gelmiş

Nvidia Faceworks Demosu gelmiş Nvidia Faceworks Demosu gelmiş Nvidia Faceworks Demosu gelmiş

Nvidia Faceworks Demosu gelmiş Nvidia Faceworks Demosu gelmiş

• faceworks'ü Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Demos\FaceWorks\bin\HumanHead32.exe üstünden çalıştırınca fps değerleri görülebiliyor, denemek isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

faceworks'ü Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Demos\FaceWorks\bin\HumanHead32.exe üstünden çalıştırınca fps değerleri görülebiliyor, denemek isterseniz.

Teşekkürler.Afterburner osd sinde gözükmedi bende fraps ile görüntüledim bir fark oluşturur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

faceworks'ü Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Demos\FaceWorks\bin\HumanHead32.exe üstünden çalıştırınca fps değerleri görülebiliyor, denemek isterseniz.

Teşekkürler.Afterburner osd sinde gözükmedi bende fraps ile görüntüledim bir fark oluşturur mu acaba?

fark etmez, şimdilik afterburnerla precisionun 64bit desteği yok.
  • amd tressfix ve nvidia faceworks bir oyunda birleşirse gayet güzel olacak.
    gerçi crysis 3 te de bunlara yakın modellemeler var ama bu standartlaşırsa gayet güzel olur.
  • Gayet realistik olmuş.

Göz kısımları biraz eksik kalmış sanki burun deliklerindeki kıllar ve sümükte eksik kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

amd tressfix ve nvidia faceworks bir oyunda birleşirse gayet güzel olacak.
    gerçi crysis 3 te de bunlara yakın modellemeler var ama bu standartlaşırsa gayet güzel olur.

Tress Fx e ne gerek var ki Pyhsx dururken kaldı ki Physx in son sürümleri performans konusunda çok daha başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Gayet realistik olmuş.

Göz kısımları biraz eksik kalmış sanki burun deliklerindeki kıllar ve sümükte eksik kalmış

Gözler idare eder olsa yüze göre biraz yapay duruyor, o başka bir konu şimdilik göz konusunda gördüğüm en güzel çalışmalardan birisi benjamin buttondaydı.

Subsurface scatteringe gelince nvidia'nın 2006'da adrianne ve 2007'de 8800 ultra için çıkardığı human heads demosu gayet iyiydi.http://http.developer.nvidia.com/GPUGems3/gpugems3_ch14.html

Ayrıca tweaklerle, Separable Subsurface Scattering tekniği altında jorge himenez'in real time skin rendering tekniğide gayet iyi

http://www.iryoku.com/publications

http://www.itsartmag.com/features/realtime-sss/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 12 Mayıs 2013; 21:13:10 >

• Teşekkürler , Güzele Benziyor Deneyeceğim.
  • Gtx 680 default hızlarda 1920x1080 alınmıştır.

ben başarılı buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

amd tressfix ve nvidia faceworks bir oyunda birleşirse gayet güzel olacak.

Tress Fx e ne gerek var ki Pyhsx dururken kaldı ki Physx in son sürümleri performans konusunda çok daha başarılı

aslında o da doğru.physx hepsini halleder.

• Benmi korkağım yoksa bu adamlarmı korkunç içim ürperiyor ya evde yoksan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.