Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 9800 GT TV out Çıkışı Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde NVIDIA GeForce 9800 GT ekran kartı var ve bu ekran kartında tv out s video çıkışı felan filan hiç bişi yok sadece 2 tane dvi çıkışı var biri beyaz biri siyah :)

Bu ekran kartının ayar panelinde tv out ayarları var ama ben bunu nekadar uğraşırsam uğraşıyım tv ye bağlıyamamdım (tv de vga dvi girişleri yok sadece scart ve svideo ve video girişleri var)

Bunu bir aletle yapıldığını biliyorum. Adı Vga out ama bu alet çok pahalıya kaçıyo ben bide burdaki gibi bir kablo ilede denedim ama aldığım en iyi görüntü ekranı 3 e bölerek siyah beyazdı ve çok kötüydü.

Bunun sebebininde tv ile ekran kartının hz değerlerinin uymaması diye düşünüyorum.

İnternette çok araştırdım ve adam gibi anlatan bi tane yer bulamadım birisi bu konuyu bana bi açıklıyabilir mi ?

• TV niz tüplü olanlardan ise boşuna bağlamayın 576p yi geçemez görüntü kalitesi , bu kalitenin de tatmin edici olduğunu sanmıyorum, yok LCD ise dvi,hdmi yada vga girişlerinden biri vardır dvi-hdmi çevirici ile tv ye bağlayabilirsiniz.
  • Orda yazdım arkadaşım belki benim bilmediğim bişi bilen vardır diye araştırıyorum sinir oldum bu olaya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.u.v.e.n

Orda yazdım arkadaşım belki benim bilmediğim bişi bilen vardır diye araştırıyorum sinir oldum bu olaya .

Bence bşuna uğraşmayın tamin edici bir kalite alamazsınız.
  • Kardeşim tv out çıkışı kadar bi kalite alıyım yeter o beni tatmin ediyo :) Film izlemek için kullanıcam eskiden fx5200 vardı onun tv out çıkışı bile yetiyodu :) Ama bu ekran kartında yok.

Şimdi baktım ekran kartını çıkarıp svideo giriş kısmında yer var sadece dışarıya çıkarılmamış acaba buraya birtane s video çıkış parçası taktırsam yada taksam gösterir mi ? Bunu denemek istiyorum :)
  • bende 8800 gts var. s -video çıkışı var. sizin gibi geçen ayda beni kartı tv ye bağlama hevesi tuttu. ekran kartını ekran kartının kutusundan çıkan kablo ile tüplü tv ye bağladım . ilk başta görüntü berbat ötesi idi. yani şöyle diyim bir word dosyası aç okuyamazsın. neyse pc den ve tv den bir kaç ayar yaptım. görüntü eskisine göre iyi oldu ama çözünürlük çok düşükte idi. bu haline bile en fazla 5 dakika dayandım ve kabloları geri söktüm. benim sana tavsiyem lcd tv yoksa hiç uğraşma.
  • film izleyeceksen olabilir. bir film açmıştım masaüstüne göre iyi gösteriyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi bişey okuma konusun da çok kötü ama filmde çok güzel gösteriyor o yüzden içerde film izleme keyfi bi başka ama bu olayı çözmem gerek 1 haftadır onca şey denedim ama ucuza bişey bulamadım.

Şimdide yukarda dediğim olayı deniycem tabi ekran kartı nın üstündeki s video girişinin bağlantı şemasını bulabilirsem... Elinde olan varsa yardımcı olursa devinirim ..
  • Bi ara 15pin d-sub çıkışlarını scart a çeviren kablolardan elektronikçilerde bulunuyordu.Mersinde zamanında aradım ama bulamadım.İstanbulda muhtemelen bulunur...
     NVIDIA GeForce 9800 GT TV out Çıkışı Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusty -- 6 Ocak 2010; 19:06:14 >
  • o kablo benim yukarda gösterdiğim kabloyla aynı işi yapıyor hiç bi farkı yok bence çünkü o gösterdiğim kabloyu ben scart video in dönüştürücüsü ile pc ye bağlıyorum ve aynı o kablo oluyo. Biri devresini vermişti o kablodan yapmış ama arada bir elektronik parça vardı ve çalışıyor diyordu bu forumda ..

Siz denediyseniz bir resmini çekermisiniz aldığınız görüntünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.