O iyice amd ci oldu hep amd tanıtıyor onların toplantısına gidiyor ceo ile görüşüyor mesut da Nvidia çı asus cu gforce now çı oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (101. sayfa)
-
-
Nova bütün MSI RTX 5080 kartların fiyatını listelemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 9 Ocak 2025; 17:36:36 > -
650w psu var. 5070 için yeterli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüketim çılgınlığı bitmez. Türkiye böyleyse yurt dışını düşünemiyorum. Ülkede Hollanda nüfusu kadar ultra zengin var. Peynir alır gibi 50k ya çanta alanlar mi dersin. Lüks restoranların önünde bentley mi dersin. Evet benim durumum da iyi ama bunlar uçuk. Forumda da bir abi var bizim burada yaşıyor. Adamın kılık kıyafeti 5090 parası zaten.
5090 kaç tl
Soru cevap kısmında 55.000 e alırım diyen Mustafa Kemal Y. 50.000 e satış ilanı açan kişi Fiyat düşürmek için yapmayacakları numara yok bizim milletin.
-
*Yanlış SS* Edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 9 Ocak 2025; 17:34:24 > -
Asus 5090 vardı bende fiyat çikmıyor
Olur. Dünya ile aynı anda çıkıyor.
Özür dilerim mesajım yanıltıcı olmuş, sadece 5080'lerin fiyatları var. Diğer modeller yok.
-
Bende yanlış SS attım sildim,90lar yok..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Bizim aç paragözlerden daha kazık fiyatlar beklerdim : ) Sepete ekle aktif te bakalım nasıl değişecek bu fiyatlar.
-
Msi'ın tüm serisi var. Bu rakamlar doğruysa diğer markalar ve 5090 için de fikir verebilir.
Stoklar aktif olunca ne olacak bakalım fiyatlar. Tek tek takip edicem fiyatları. Yüksek fiyat çekenleri direkt ifşalıcam. Üstünü çizicem o satıcının. Her yerde de yazacam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 9 Ocak 2025; 17:45:10 >
5000 serisinin 4000'e göre tek esprisi Multi Frame Generation gibi duruyor. Bunu yapmak için de konvolüsyonel sinir ağlarından transformer tabanlı modele geçmişler. Transformer'ı 4000 serisi işleyemiyor mu yani? Hahahaha. Güldüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten olması gereken rakam bunlar daha ne kadar olabilir ki?
Yani Gaming X Trio'nun buradaki 60 binlik fiyatını 999 dolarlık NVIDIA fiyatına kıyaslayacak olursak yaklaşık 120 bin TL olması lazım MSI'ın satacağı RTX 5090'ın fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 9 Ocak 2025; 18:37:30 > -
Bu gözler bu neler gördü son 4 senede bu forumda
-
Buna göre gaming x 5070, 33k bandında olacak. Giriş modelleri 26-27k bandından başlar. Fena değil fiyatlar, %10 daha ucuz olsa güzel olurdu
RTX 5090 ilk gün almayı planlıyorum. Şu anda bütün işim yapay zeka eğitimi. Fiyatları listeleyen çıktı mı?
AMD 9950X sistem topladım
Bu arada oyun için olsa asla bu seriyi almazdım. 5090 hariç hepsi çöp, 16gb 12gb vram koymuşlar şaka gibi.
Hoş 5090 da en az 48 gb olmalıydı asla 32 değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 9 Ocak 2025; 18:52:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X