Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: harce74 , MeGaDave06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.067
Cevap
149
Favori
85.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5090 larda stok sıkıntısı olur mu? 30 ocak için? Forumda 5090 almak isteyen çok kişi var mı acaba? Bir de tr ye ortalama kaç asus msi gigabyte 5090 gelir acaba ortalama? 1 er 2 şer mi yoksa çok daha fazla mı?
  • Yeniada kullanıcısına yanıt

Aynen bende ön sipariş bekliyorum var mı bunu yapacak site?

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Herkes bir şeylerden nemalanma peşinde. Bilgi anlamında güçlü olmasa bile ben samimiyetinden dolayı Kerem Enginar arkadaşı beğeniyorum. Mesut bir de Can Sungur ile takılıyor, tam tencere kapak. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

dolandırıcı çok var hocam 60 bin 70 bin arası

• Paister P kullanıcısına yanıt

Plague Tale da DLSS 4 olmadığını da göz önünde bulunduralım.

• Paister P kullanıcısına yanıt

Tablonun yer aldığı linkide eklermisiniz bizde bir inceleyelim.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Fiyatlara bak. İyi kazanıyorlar valla.

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]Murat Gamsızyoutube
    Multi Frame Generation, yapay zekayı daha da abartarak hayatımıza sokuyor. Ama acaba arkasında nasıl bir teknoloji var?
    https://www.youtube.com/watch?v=OyZzHgZ1-T4
  • silence2008 S kullanıcısına yanıt
    kaçtan çıkarsa çıksın stoklar bitcek.
  • neden 5090 fiyatı yok merak ettim şimdi

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Almam almam diyordum ama bağlantı vs. kullanarak RTX 5070Ti bağladım bugün.
  • Orodruin kullanıcısına yanıt

5090 yüzde 29

5080 yüzde 33

5070ti yüzde 33

5070 yüzde 31

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

bu son model ekran kartları bence iyice saçmalamaya başladı, şu pci express girişini değiştirseler de kablolu yapsalar , ekran kartlarını da psu gibi montajlayıp kabloyla anakarta taksak da kurtulsak bu ne böyle yakında ekran kartına anakart takıcaz bu gidişle

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

Alacağınız kartın boyutuna iyi bakarak alın. En kısa 5080 34 cm uzunluğa sahip bu seride, ağırlıklarda 1.5 kg dan başlıyor NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

zannedersem bir noktada ekran kartları kasadan çıkacak ve kendi güç kaynağı vs. olacak.

asus harici ekran kartları laptoplar için yapılıyor zaten, önceden de benzer denemeler vardı gigabyte tarafında...

• 5080 ya da 5090 almak için kullandığım 4080i sattım ama kararsız kaldım. 5080 ilerde vram sorunu yaratır gibi geliyor. 5090 ise bütçemi dibine kadar süpürüyor.
    Elimde 4050li bir laptop var. Onunla 1 yıl idare edip, bu sırada parayı dolarda bekleterek vrami arttırılmış 5080super mi alsam diyorum. Ne dersiniz?
  • Xallez kullanıcısına yanıt

TL olarak eriyeceksin haa ama doları tutarlar gibi biraz daha göz boyamaya devam. Borçlar çok.

• silence2008 S kullanıcısına yanıt

Bekleyenlerden biri benim hocam 5090'ı çıktığı ilk gün almayı planlıyorum stok sorunu yaşamaz isek hakkımızda hayırlısı :D

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.