Bildiğim kadarı ile 5080 kendi en tepe gpu zaten GB203 kodlu daha büyüğü yok. Mesela 5090 değil. Yani 5090ti gelebilir. Gb202-300 müydü neydi. Daha gb202-200 filan var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (437. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Vanguard gelince, Trio üvey evlat oldu, gerçi vanguard'da fiyatına göre pek ahım şahım sayılmaz.
-
Padsiz haliyle editledim hocam, daha net görebilirsiniz.
-
İncehesap
-
63k ya vade farksız 6 taksitle gamerock 5090 alınır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaynak söyle iki tanede ben alıyım :D ne kadar stok varsa çekelim :D
-
Öyleyse çok kötü.
5090 böyle ise 5090 Ti ile eve nükleer reaktör sokmuş olacak kullanıcılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5080 yahu, olur o kadar hata. 😊
-
5080 de olabilecek en ucuz modeli alın çünkü ısınma için estra bir kaliteye ihtiyacı yok, 5090 da marka model soğutma gözetmek lazım
-
72499tl sinerji daha ucuz dicemde fiyat yine çok :D
www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/msi-geforce-rtx-5080-vanguard-soc-launch-edition-16g-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-53762 -
İlk gün aradılarsa 124-130 arası bir rakama almışsınızdır hayırlı olsun hocam bizde 141den aldık arada bi 5080 maceramız oldu:)
Oc denemelerinizi bekliyorum:))
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR5080 yahu, olur o kadar hata. 😊
olmaz hocam 100 bin oynuyo arada o nasıl hata :)))
-
Deneyebilecek miyiz, hiç bilmiyorum.
JayZ’de hem FE, hem Zotac, hem de Astral vardı (ödünç). Adam bir inceleme koymadı gitti. Koysa da bir ohh çeksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 12 Şubat 2025; 16:51:56 > -
Pazarama da mevcut
-
Bence değmez Palit için o kadar vermeye, fark edeceğinden değil ama OC sürümü bile değil. Taksit imkanı güzel, diğer modeller taksitle alınmıyorsa belki alınabilir.
-
Dostum ben de aynı durumdayım.
4090'dan 5080'e geçmek kesinlikle mutsuz eder. Aynı hızda olsalar bile 4K oyun oynayan birisiyseniz 16 GB sınırına takılan bir sürü oyun var şu an. 2025 ve sonrasında çıkacak oyunlarda daha da zorlanabilir 5080 4K'da.
O yüzden en az 24 GB vrami 5080 S veya TI beklemek en mantıklısı.
-
Vallahi 6000 serisinde dahi bu kadar güç ihtiyacı doğacağını sanmıyorum o kadar para bi güç kaynağına verilmez yine de siz bilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savaş hocam bu Palit 3 yıl garanti verse varya asıl o zaman bomba olcak . MSİ Ventos alt seti Gamerrock gibi olacak ama 3 yıl garanti işi çok iyi .
benim şuan diğer pcde 4080 Gamerrock var :)
-
Kardeş zaten onu diyoruz. 4K monitörü olan kişi 2K'da oyun oynayacak değil. 4K'ya mecbur. 16 GB kesinlikle yetmiyor 4K'da. 2K için yetmez diyen görmedim zaten ben forumda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X