Şimdi Ara

Nvidia GT630 Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 ay önce Asus Nvidia GT630 DDR3 128 BİT Ekran kartı aldım sizce Call of duty black ops 'u sorunsuz bir şekilde oynamam gerekmiyormu ama ben bugün denemek için indirdim ve hüsranla karsılastım 800-600 e aldığımda bile ara ara donmalar oluyor bu donmalar ekran kartı yüzündemi yoksa oyunun kendi yazılım hatasındamı doluyor biliyorsunuz ilk çıktığında en iyi performanslı bilgisayarlarda bile kasmalar oluyormuş size soruyorum;

Ekran kartındanmı kasıyor 1024 Detaylar auto diğerleri açık

Yoksa oyunun kendi yazılım hatasındanmı ?

Not:Call of duty mw2 ' yi 1280 çözünürlükte herşey açık kasmadan oynadım.

• Oyun hatalıdır
  • Bir bitemedi şu mezar taşı.
    Arkadaşım elindeki kart yanlış seçilmiş bir kart. Gtx serisi bir kart almalıydın.
    Başka arkadaşta oyun hatalıdır demiş hey Allah'ım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Bir bitemedi şu mezar taşı.
    Arkadaşım elindeki kart yanlış seçilmiş bir kart. Gtx serisi bir kart almalıydın.

Gt 630 oyun için kötü, doğrudur. Ama Black Ops'ta da bu kadar zorlanmaz

-Yani evet, muhtemelen oyun veya crack'i hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 2 Şubat 2014; 20:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Bir bitemedi şu mezar taşı.

Kardeşim 800-600 de kasmasıda normalmı bu kartla ? eski kartımla oynuyodum 800-600 bu kartla oynamam gerekli maximum sistem gereksinime baktım black ops gayet rahat oynamam lazım.
  • Besir07 B kullanıcısına yanıt
    Yanlış kart seçimi...

• thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Zengin olsam doğru kartı seçmeyi bilirim kardeşim merak etme :)

Black ops skidrow crackle bu işi halledeceğim :)
    Zenginlikle alakası yok bunun neredeyse aynı paraya hatta belki daha ucuz bile olabilir hd7750 almış olsaydın kraldın şimdi.

asus gt630 :https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105

hd7750:http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63626

aradaki fark 19tl imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 2 Şubat 2014; 22:08:56 >

Üstteki arkadaş cevabını vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

Zenginlikle alakası yok bunun neredeyse aynı paraya hatta belki daha ucuz bile olabilir hd7750 almış olsaydın kraldın şimdi.

asus gt630 :https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105

hd7750:http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63626

aradaki fark 19tl imiş.

Benim anakart p.e 2.0 7750 3.0 anakartta alayım birde :)

• gt630 un black ops u oynatması gerekiyor. bazı arkadaşlar karta bahane bulmuş ancak HD3650 kartımla orta seviye ayarlarda 40FPS alıyordum. Gt630 benim kartımdan kat kat üstün bir kart. sonuç olarak oyunda sorun var dostum.
    PCIexpress slotu 2.0 olması farketmez dostum benimde anakartım pcıexpress 2.0 slotu ama hd7770 kullanıyorum. Keşke araştırsaymışsın almadan önce neyse artık birdahakinde dikkat edersin. Oyundaki sorununa gelince onun hakkıdna tam bir fikrim yok fakat büyük ihtimal oyunda sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurtlar34

gt630 un black ops u oynatması gerekiyor. bazı arkadaşlar karta bahane bulmuş ancak HD3650 kartımla orta seviye ayarlarda 40FPS alıyordum. Gt630 benim kartımdan kat kat üstün bir kart. sonuç olarak oyunda sorun var dostum.

Bende onu düşünüyorum zaten call of duty mw2 de birtek 3.bölüm yani karlı operasyon bölümünde sis geldinde bi kasma oldu ama gerisinde 1280 herşey açık çok rahat oynadım arada bir donma oluyor ama oda ramden çünkü 64 bit e 2 gb ram kurdum rami 4 lüycem ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

PCIexpress slotu 2.0 olması farketmez dostum benimde anakartım pcıexpress 2.0 slotu ama hd7770 kullanıyorum. Keşke araştırsaymışsın almadan önce neyse artık birdahakinde dikkat edersin. Oyundaki sorununa gelince onun hakkıdna tam bir fikrim yok fakat büyük ihtimal oyunda sorun olabilir.

Bu ekran kartını kimse önermedi bana benim ekran kartı bozulunca acilen almak zorunda kaldım malesef kartın çok da iyi bir kart olmadığının farkındayım. Eğer anakartlardan anlıyorsan Benim anakartım Foxcoon 2A8C Anakartı bu anakarta ne takabilirim ram alacağım anakartlardan anlamıyorum ddr3 ddr2 fark edermı kaldırırmı anakartım ?
    Anakartın buysahttp://www.findlaptopdriver.com/2a8c-foxconn-1-0-specs-12232011h37/

DDR3 ram kullanıyorsun demektir anakartın en fazla 4gb ram destekliyor sanırım sende 2gb ram var tek slota takılı olarak. tek ram slotun boşsa oraya 2gb ddr3 ram takabilirsin frekansı şuanda kullandığın ramin frekansıyla aynı olmalı. Bu arada anakartının ram slotu ddr3 ise ddr2 ram takamassın rami alırken buna dikkat etmelisin. gene aynı şekilde anakartının ram slotu ddr2 ise oraya ddr3 ram alıp takamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 2 Şubat 2014; 23:43:57 >
  • Sercan226 S kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler ram alirken neye dikkat edeceğimi bilmiyordum :) Aydınlattığın için çok teşşekürler
    Önemli değil dostum forumun amacı zaten yardımlaşmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.