Şimdi Ara

NVIDIA OYUNLARDA PERFORMANS REZILLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvıdıa Geforce 9500 GT ekran kartı kullanıyorum bılıyorum eskı bır ekran kartı fakat 1 gb 128 bıt fena degıl CS GO LOL gibi oyunlardan 50 60 fps alırken 4 ay sonra 10 fps almaya basladım tum oyunlarda 10 fps alıyorum 1.6da bıle ve sadece masaustundeyken 85 90 derece ekran kartının ısısı hergun termal macununu yenılıyorum ve 5 ay once yenı bır fan alıp taktım ekran kartına chıplerımı yanmıs olabılır fırınlamak sartmı ???

• realy411 R kullanıcısına yanıt
    cs go da sıkıntılı oyun bence yeni ekran kartı alın
  • hocam muhtemelen sürdüğünüz macun artık o ekran kartından pahalıdır. bence değişme vakti gelmiş.
  • Gtx 590 tarzı kurtarılmaya degicek bir kart olsa ugraşın derimde 9500gt muhtemelen arkadaşında dedigi gibi macuna yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O karti kullanıp Nvidia ya b.k atmakta iyiymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 28 Aralık 2015; 11:25:46 >
  • saolun ben ddr2 ekran kartı kullanıyorum gddr 3 4 5 ekran kartı alsam anakartta sıkıntı cıkarmaz degılmı sadece ramlar uymaz dıye bılıyorum ?
  • Bi sikonto cikmaz ddr 5 de taksan kullanirsin. R7 240 filan alabilirsin senin isini rahat rahat gorur 2 3 kat daha iyidir sanirim su anki kartindan.

• realy411 R kullanıcısına yanıt
    Bunun nvidia performans rezilliğiyle ne alakası var? sizin kartınız çok eski donanımsal sıkıntı vardır yıllarca kullanmışsınız imkan varsa yenisini alın.
  • Adam anında sildi şirketi be :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.