< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Kasım 2023; 18:36:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (403. sayfa)
-
-
İçeriğe bakıp hdr ise hdr normal ise normal göndermesini sağlıyor tvye de yine de kontrol et diyorum sağlama alquote:
Orijinalden alıntı: tema59
Bende onu merak ediyorum üstad bu mod ne işe yarıyor tecrübe ederek ogrenicez o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çinliyi dövün dedik birbirinizi dövün demedik ya😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Bölgeyi hem Game Pass'ten hem de VPN'den Hollanda yapmanı tavsiye ederim. ABD server'ları uzak kalır, oyunlarda gecikme yaşarsın, tadı kaçar; ücretsiz VPN seçeneklerinden bize en yakın olan Hollanda...
Bu arada xbox gamertag'ım: SahibiX
Ekle beni kapışalım 🙂...
Komutanım Battlefield 2042'de takım olalım. Önce localde botlarla pratik yapın oyuna alışın, sonrasında onlineda takım oluruz. Ayrıca sesli chat imkanıda tanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, muhabbet ederek oynarık 🙂...
Online rekabetçi oyunlar gecikme olmasından dolayı bulutta tavsiye edilmiyor ama ben biraz denemiştim oynanmayacak gibi değildi... Hem eğlencesine oynayacağız nede olsa...
Sizin gamertag'ınız nedir, bende ekleyeyim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Detaylı açıklama için çok teşekkür ederim. microsoftun böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum.
Geforce now kullandım ama 4k gelmediği için iptal ettim aboneliği pc zaten güçlü
Xbox ultimate aboneliğim var. Nvidia shield tv ile game pass bulut vpn aracılığı ile kullanabiliyor muyum. Kullanıyorsak hangi vpn kurmam gerekiyor. Extra bulut hizmeti mi almam lazım.
-
Bulutta 4K oynamak için daha çok zaman var. Game Pass'de bulutta 1080p'dir bilginiz olsun.
VPN falan, hepsini önceki mesajlarımda detaylıca anlattım. Onlara bi bakın, takıldığınız noktada yardımcı olurum.
Mesajı yazdıktan sonra gördüm oynadım. az oyun varmış yiyenim için açacağım oyunlar için iyi olurdu.
1 gbit internetim 60 mbit upload 4k için ben hazırım :=)) geforce now avrupada 4k destekliyor.
-
Bende hollanda yaptım oldu şimdi en iyi server hangisi ne yapalım. almanya destekliyor mu ki
-
Proton VPN aracılığı ile giriyorsanız zaten ücretsiz olarak sadece üç ülke sunucularını kullanabiliyorsunuz; bunlar ABD, Japonya ve Hollanda. Bu durumda en mantıklısı Hollanda... Ayrıca uygulama zaten seçtiğiniz lokasyondaki en uygun olan sunucuları seçip bağlanıyor, sizin seçmenize gerek kalmıyor...
Ücretli veya başka bir VPN aboneliğiniz varsa Xbox Cloud destekli, bize yakın Balkanlar'dan bir ülke seçin. Örneğin Bulgaristan; Xbox Cloud desteği varmış Bulgaristan'ın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
xcloud da fifa 23 var. gamepass ile nvidia da oynayabilirmiyiz?
-
Arkadaşlar benim attığım resme yorum yapicak tecrübeli bir kardeşimiz yokmu
hangi resim
-
ooo bulgaristan iyimiş, oyun listesinide artırsalar çok iyi olacak.
-
O ayar biraz görüntüleme sistemi ile ilişkili Bende kapalı olmasına rağmen LG B9 OLED TV'de görüntü aktarımı REC. 2020 (BT.2020) olarak sağlanıyor. Shield'di hiç ayarına dokunmadan eski HDR olmayan FHD monitöre taktığımda ise Rec. 709 olarak görüntü aktarıyor.
Eyvallah üstad eline sağlık 👍
Açık öneriyor nvidia
Eyvallah üstad eline sağlık 👍
Nvidia shield pro Media player form dışı satılmıştır alan arkadaş hayrını görsün 👍
Nvidia Shield TV'de GFN'ı denemek isteyenler için Kasım indirimleri güzel fısat 👍🏻...
gameplus.com.trBulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+https://gameplus.com.tr/paketler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba bir şeyi merak ettim şimdi veb üzerinden xbox gamepass sitesine girdiğimde tekken 8 satın al diyor ön spariş ve birçok oyun paralı satın alırsam invidia üzerinden oynarmıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X