Aydın bey bir bilginiz var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (404. sayfa)
-
-
Şimdi Game pass sitesine nasıl girdiniz? Dümdüz herhangi bir aboneliği olmayan (veya sadece Xbox hesabı oluşturmuş) bir kişi olarak girdiyseniz tabiki oyunları ücretli göreceksiniz. Bu şekilde herhangi bir oyun alırsanız xbox konsolu veya pc, hangi platform için aldıysanız orda oynayabilirsiniz.
Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi Ultimate abonelik alırsanız size içinde yaklaşık 300 adet oyun olan bir kütüphane açılıyor (ki bu kütüphanede tüm oyunlar olacak diye şart yok), bu kütüphanedeki oyunları xbox konsolu, pc ve buluttan oynayabiliyorsunuz.
Ek bilgi: Game pass'e aylık bazı oyunlar girer, bazı oyunlar da çıkar. Şu an için Tekken 8 yok, geleceği ile ilgili bir haberde duymadık.
Böyle spesifik bir oyun isteğiniz varsa takip edin; Epic, Steam nerde ucuz ise alarak kütüphanenize ekleyin sonra hazır kampanyalı fiyatları varken GeForce Now aboneliği de alarak Shield'de oynayın derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Kasım 2023; 13:0:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Aydın bey Xbox game pas ultimate aboneliği aldım shield'de şu an oynuyorum ama telefondan Chrome üzerinden siteye girdiğimde ve üyelik bilgilerimle giriş yaptığımda mesela Ocak ayında Tekken 8 gelecekmiş ama ücret görünüyor ön sipariş olarak mortal kombat bir görünüyor O da paralı yani paralı oyunlar var Ben bunu anlayamadım üyelik bilgilerimle girdiğimde bunu satın aldığımda shield cihazımda oynayabilecek miyim onu da bilmiyorum kafam çok karıştı çok yeni olduğum için size danışmak istedim rahatsızlık verdiysem özür dilerim evet kampanyayı kaçırmadan almayı düşünüyorum gforcenow
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba bende pro olmayan shield tv var, biraz yaşlı olduğum için bazen ekran görüntüsü alıp okumaya çalışıyorum ama televizyonun yanına gitmeden göremiyorum. Ekran görüntülerini x-plore ile zoom yapabiliyordum ama sanırım yeni versiyonunda bu özelliği kaldırmışlar. Görüntüleri büyütebileceğim başka bir uygulama ya da ayar var mıdır cevap verene şimdiden teşekkür ederim
Menü tusunu basili tutunca screenshot (ekran görüntüsü) almasi icin ayarladim. Ekran görüntüsünü Pictures/Screenshot klasörüne atiyor. X-Plore ile resimi acinca ok tusuna bastigimda resim büyüyor ve yön tuslari ile gezebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticMoses -- 1 Aralık 2023; 2:12:51 > -
eger xbox game pass bulut da bulunan oyun geforce now da varsa oynayabilirsiniz. Oynadiginiz oyunlar game passtan ciktiginda satin alip geforce now üzerinden devam oynayabilirsiniz diye biliyorum. Bu olay sony nin God of war oyununu geforce now a ekledigindede oldu. Ozaman diliminde satin alan kisiler oyunu hala oynayabiliyor.
-
Ekran görüntüsünde problem yok, aslına bakarsan x-plore ile ben de görüntüyü büyütebiliyordum ama şimdi büyümüyor ok tuşuna bastığımda
Ekran görüntüsünü göndermek istedim ama olmadı ok tuşuna bastığım zaman x-plorenin menüsü açılıyor
Dahili Galeri uygulamasında resimleri açarsanız fare çift tıklaması ile resimler büyüyor (yine x-plore uygulaması ile gidip "şununla aç" yaparak). Kumanda ok tuşu bunu yapmıyor maalesef, fare kullanmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Aralık 2023; 12:18:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemen deneyeceğim teşekkür ederim
Hocam Telegramm grubunda da yazmışsınız. Bende oradayım. O grupta özel bir depo paylaşılıyor. Uygulamalar oyunlar var içinde. Ben o depodaki x-plore ile denedim çalışıyor. En iyisi oradaki depo kurulumunu yapın. Sizde ki xplore yi silip onu yükleyip deneyin. Sıkıntı yaşarsanız video da çekerim .
Menü tuşuna ayarlardan 3 farklı atama yapabilirsiniz. Tek dokunuş, iki kere hızlı ve basılı tutunca ne yapacağını ayarlayabilirsiniz. Ben basılı tutunca Ekran görüntüsü alsın diye ayarladım mesela
Yapay zeka şu bu derken şöyle canavar gibi bir yeni bir donanımla yapay zeka tabanlı shield tv pro yeni sürüm gelse ne güzel olurdu.
Ama artık eminim kendimce bir daha shield tv çıkarmayacak nvidia yoksa çoktan çıkardı.
-
yeni nintendo switch bir ciksin sonra netlesir diye düsünüyorum. Satislar iyi gittigi icin yeni switch cikmamis diye yazilar var. gecen ay 133 milyon adet satmis yaziyordu. rekor ps2 156 milyon. tüm zamanlarin en cok satan konsolü ünvanini almak istiyor olabilir. cip krizinden dolayi da uzamis olabilir.
-
Nvidia shield 2017 true hd atmos ve dtsX passthrough yapabiliyormu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2017
AAC, AAC+, eAAC+, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD+/DTS (Passthrough), Dolby Atmos ve Dolby TrueHD (Passthrough), DTS-X ve DTS-HD (Passthrough)
Dolby Vision yok
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır girmediğim için cevap vermekte geciktim kurcalarken bir şekilde yaptım ama nasıl olduğunu da bilmiyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X