< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (402. sayfa)
-
-
Nvidia shield tv 2017 ve 2019 pro yu lgc14 oled de kullanmış birisi olarak, lgde dijital medyaların özellikle dsny amzn tv de uydu kanal geçişleri gibi ağır açılıyordu hala aynı. Nvidia da çok hızlı açılıyordu. Yayın kalitesi için yorum yapamıyorum,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir LG OLED TV sahibiyim, dolayısı ile karşılaştırma imkanım var. Netflix, Amazon, Disney gibi streaming uygulamaları için hızlı açılma, akıcılık ve görüntü kalitesi gibi kriterler ile değerlendirdiğimde şu sıralamayı rahatlıkla yapabilirim:
- Apple TV 4K
- Nvidia Shield TV Pro
- LG OLED TV'nin dahili uygulaması
-
Hızlı açılma, akıcılık konusunda size ve BILGILI üstada katılıyorum.
Shield'de Netflix uygulamasında (yabancı forumlarda da çözüm bulunamamış) kırmızı renk sorunu var; Netflix logosunda bariz belli olup turuncumsu bir tonda... Diğer uygulamaları o sıklıkta takip etmediğimden o kadar net konuşamam. Shield'de o uygulamalar sık sık güncellemede alıyorlar.
Ayrıca saydığım stream uygulamalara dahili medya oynatıcılarıda katmak istemiştim ama yazmamış olduğumu sonradan farkettim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam LG OLED TV konusunda BILGILI üstad karşılaştırma olarak dahili oynatıcının haricilere göre daha iyi renk, kontrast sunduğunu yazmıştı...
Merhaba . Daha önce shild pro cihaza bağlı diskteki filmleri izleyebiliyordum. bilgisayara geçince server shild pro olarak gorunuyordu. Nasıl olduysa tv değiştirince ayarlar bozuldu. tekra plex kurdum kullanıcı adımla giriş yaptm. pc ye geçtim fakat aynı ağda olmasına rağmen pc de sadece server olarak bilgisayar gorunuyor bu sefer shild pro gorunmuyor. dolayısı ile shild pro ya bağlı diskteki filmleri kitaplığa ekleyemedim . shild cihazı tekrar pc de nasıl server olarak gorebilirim ? (bu arada pc den ağ bağlantısı ile cihazın icindeki dahili ve harici disklere ulaşıyorum )
-
Shield TV'deki ayarlardan izinler kısmına yoğunlaşın, depolama paylaşım ve izinlerine vs... Android'deki bir süre kullanılmayan uygulamalarda izinleri kaldır mantığı bu tarz sorunlara sebep olabilir.
samsunglarda tam tersi
- samsung
- apple
- nvidia
-
sözünü unutma çinliyi döverken screenshot alıp atacaksın bekliyoruz
-
Arkadaşlar formdan aldığım nvidia shield pro Media player aldığım fiyata (5.500 TL) satıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın cihaz çok temiz
Üstad ne yaptın sen, herşeyi satıp yurtdışına mı kaçacan açık söyle 😀...
Şaka bir tarafa güzel fiyat, soundbar sayfasında paylaşırsan talipli sayısı daha fazla olur...
Mevzuyu biliyorsun hocam selamlar
Nvidia Shield TV Pro 2019'da GeForce Now ile Game Pass karşılaştırması yapmak adına Gears 5 oyunundan çektiğim videoları yeni düzenleyebildim. GeForce Now'da görüntü kalitesi biraz daha iyi. Merak edenlerde bir kanı oluşması adına videoyu paylaşıyorum:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Kasım 2023; 1:52:3 >
geforce now ile gamepass bulut ne biraz açarmısın. Anlayamadım fark belirginde
-
Gamepad'iniz hayırlı olsun... Garanti konusunda şanslıymışsınız.
Hesabınıza PC Game Pass'i tanıttınız sanırım. Daha öncede yazdığım gibi PC Game Pass'te buluttan oynama desteği yok, Ultimate'a yükseltmeniz gerek.
Buluttan oynamak için 1 aylık Game Pass Ultimate almalısınız (daha önce yazdığım gibi 1 aylığı 5,90₺'lik promosyon devam ediyorsa onu alın yoksa 209₺'ye normal tarifeden alın). Bu alış hesabınızdaki 1 aylık PC Game Pass'i de 20 günlük Ultimate'e çevirerek toplamda 50 günlük Game Pass Ultimate abonesi olmuş olacaksınız.
Baştan iyibaren adımlar şu şekilde:
1- Microsoft (Xbox) hesabınız yoksa PC'de web browser aracılığı ile hesap açın.
2- Bu hesaba gamepad ile gelen hediye PC Game Pass kodunu girerek 1 aylık PC Game Pass aboneliğinizi başlatın.
3- 1 aylık Game Pass Ultimate alın.www.xbox.comXbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0
4-Bu alıştan sonra size hesabınızdaki PC Game Pass'i Ultimate'e dönüştürme konusunda onay isteyecek. Onay verdikten sonra toplamda 50 günlük Game Pass Ultimate abonesi olmuş olacaksınız.
5- Bu işlemden sonra hesabınızdaki abonelik bilgilerine ulaşıp yinelenen ödemeyi kapatın, kapatmazsanız abonelik bitişinde otomatik olarak kartınızdan 209₺ tekrar çekip aboneliği devam ettirir.
Abonelik işi bu şekilde tamamlanmış oluyor.
Shield'de yapacağınız işlemler ise:
1- Shield'de resmi olarak Game Pass uygulaması desteklenmediği için apkmirror gibi sitelerden arm64-v8a için olan apk'yi indirip kurun. Uygulamayı açıp Microsoft (Xbox) hesabınızla giriş yapıp ayarlarından bölgenizi Hollanda yapın ve uygulamayı kapatın.
2- Google Play'den Proton VPN uygulamasını indirip kurun. Uygulamada hesap açıp ücretsiz sunuculardan Hollanda'yı seçin. Uygulama açık kalsın.
3- Gamepadi Shield ile eşleştirin ve Game Pass uygulamasını açın. VPN bağlantısı olduğundan daha önce gözükmeyen Bulut sekmesi artık görünür olur ve bulut sekmesindeki oyunların üzerinde OYNA ibaresi çıkar. OYNA'ya tıkladığınızda da roket simgesi belirir ve kısa bir süre bekletip sizi oyuna sokar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Kasım 2023; 15:57:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ge Force Now Nvidia'nın, Game Pass Bulut (xCloud) ise Microsoft'un konsol veya ektra güçlü bilgisayarlar gerektirmeden oyunları buluttan stream şeklinde oynatma hizmetidir. Oynamak için kendi uygulamalarına da bağlı değilsiniz. Web browser aracılığı ilede oynayabilirsiniz.
Game Pass Bulut hizmeti daha beta aşamasında olması ile birlikte ülkemizde daha resmi olarakda sunulmadı. O yüzden VPN aracılığı ile kullanılıyor. Bu hizmeti kullanabilmek için Xbox'ın hem konsol, hem PC hem de Bulut desteği olan Game Pass Ultimate abonesi olmanız gerekiyor (Aylığı 209₺). Bu sayede Game Pass kütüphanesinde olan 300'e yakın oyunu oynayabiliyorsunuz:xbox cloud gaming (beta) auf xbox.comXbox Cloud Gaming (Beta) auf Xbox.comhttps://www.xbox.com/en-us/play
www.xbox.comXbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0
GeForce Now ise oyun barındırmaktan ziyade Epic Games, Steam, Ubisoft, EA Play ve artık Xbox Game Pass gibi platformlardaki oyunlarınızı oynatmayı hedefler. Bunu yaparken sunuculardaki yoğunluğa göre sizi sıraya sokar. Ücretsiz sürümü olup 30 dk'lık oturumlar şeklinde oynayabilirsiniz. Aylığı 270₺ olan Premium üyelikte oturumlar 6 saat, destekli oyunlarda RTX aktifleşir ve ücretsiz aboneliğe göre sıra beklemede öncelikli erişim avantajı sunar (Şu an kampanya var, 12 aylığı 2.280 yerine 990₺ imiş..). Hizmet pazarlamasını Turkcell'in kuruluşu Game+ yapmaktadır:
https://gameplus.com.tr/
-
-
Üstad biraz acelecisiniz 🙂...
Bir önceki mesajda yazdım abonelik işi tamammış diye. Orada yazdıklarımı okuyup tekrar döner misiniz? (Bu arada abonelik bilgilerimizden Yinelenen ödemeyi kapatın yoksa Şubat'ta da 209₺ çeker. Ayrıca ikinci ayı istemiyorsanız Microsoft müşteri hizmetlerini hemen arayarak ikincisi yanlışlıkla oldu, 1 aylık denemek istiyordum derseniz geri ödeme yaparlar... Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsanız şöyle yapın:quote:
Microsoft Türkiye, müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ?
Cep telefonu uluslararası aramalara açın deneyin. Açıksa 0500lü numaraları spam aramalar yüzünden spam olarak belirliyor sistem o zaman da o numaralar aranmıyor. Sabit hatta böyle bir sorun yok dönüş yapıyorlar.Ya da 0 (212) 375 50 65 şu numarayı arayın bir şekilde birine ulaşın beni Xbox bölümüne yönlendirir misiniz diyin yönlendirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Kasım 2023; 16:54:58 >
-
açık olmalı ama yine de kontrol et neyi doğru yapıyor ki hdr bir şey oyantırken tvde hdr mı sdr oynatırken sdr mı diye bak
-
Görüntü ayarlarında RGB diye bir ayar yok bende
Bende onu merak ediyorum üstad bu mod ne işe yarıyor tecrübe ederek ogrenicez o zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X