Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bozkurt__ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki Tivibu go gibi bir uygulama kullanıyorsunuz?Kullanıyorsanız tuş takımından kanal numarası tuşlayarak ilgili kanala gidebiliyor musunuz? Mesela 15 yazılınca o kanala gidiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Üstteki ürünleri bilemem ama bu kumanda ile tivibu go da kanalı uydu gibi rakamlarla ve yukarı aşağı tuşları ile yapıyorsunuz hocam. Alet chromecast 4k

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

Hocam merhaba, bu ürün aynı zamanda bluetooth lu gözüküyor yanılıyor muyum?

Bilmiyorum açıkçası bunda usbden bağlanan vericisi var bluetooth özelliği de olabilir ama benim zaten Bluetooth wifi kart arızalı olduğu için deneme şansım yok sadece bluetooth olanlarda usb aparatı çıkmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

@sadays

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 17 Aralık 2023; 23:16:15 >
  • nvidia shield pro almak istiyorum, satmak isteyenler pm atabilir.

Edit , sıfr cihaz alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 1 Ocak 2024; 21:21:50 >
  • selamlar. son zamanlarda telefondaki shield tv uygulaması üzerinden klavyeyi açmaya çalıştığımda herhangi bir tepki vermiyor cihaz. telefondan klavyeyi kullandırmıyor. sizde de böyle mi?

• shield proda görüntüleme seçeneklerinde , 4k 59 hz dolby vision hdr ve 4k 60 hz dov hdr seçenekleri bende çıkmıyor. sadece 4k 23hz dv hdr görüntüleniyor.nedeni ne olabilir. shield soundbara oradan tv ye bağlı

• cce kullanıcısına yanıt

Soundbar o kadarını destekliyordur. 4 k 24 hz üzeri veremiyorsa çıkışı eğer shield tv ye direk bağla.

Soundbar'ınızın q990c olduğunu biliyorum, ondan yana sorun yoktur. TV'nizin marka modelini, desteklediği standartları bilmiyorum. TV ayarlarında HDMI ayarına odaklanın. Örneğin bende ARC HDMI'ı 2. sırada. 2. HDMI'ın özelliklerinden gelişmiş seçeneklere odaklanın. Çünkü soundbar'dan gelen HDMI, TV'ye ARC HMDI üzerinden giriyor. Örneğin LG'lerde Ultra Deep Color, Anlık Oyun Yanıtı diye seçenek var, onlar seçilmiş olsun (Shield TV oyun konsolu gibi anlık oyun yanıtını bile destekliyor). Ayrıca hem TV-Soundar hem de Shield TV-Soundbar arasındaki HDMI kablosu en az 2.0a standartında olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 31 Aralık 2023; 15:32:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Yok, soundbar q800A , sadece 4k 120hz desteği yok. Aklıma shieltan soundbara giden kablo geliyor ama, dv+hdr kapalı iken 4k 60hz ve 59 hz yi görmüştüm.

Q800a nın dv hdr yi desteklediniği düşünğyorum.sanki incelemelerde öyle okumuştum

q70r'de bile DV 4K 60hz aldığıma göre giriş olarak q800a'nin q990c'den farkı yoktur. Dediğiniz gibi 4K 60hz'i gördüyseniz kablodandır. TV'den bağımsız söylüyorum, TV marka modeli destekliyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 31 Aralık 2023; 16:14:33 >

Haklısınız,bir incelemede q800a için arkaya eklenecek swa 9500 hoparlörlerle 990c ye denk olacağı, 990c almaya gerek kalmayacağı yazıyordu.ara kablomun versiyonunu fiğerleri paugge 2.1 yeni kablo siparişi verdim.gelince bakacağım duruma

• Oynatıcı olarak.kodiners-kodi kullanıyorum.kıdi üzerinden ses için passthrouhgh ayarlarını yaptım.shield üzerinde yaptığım ses ayarları doğrumu.sesi doğrudan soundbarın çözmesini istiyorum.resimdekilerden açmam kapamam gereken seçenekler varmı

Ayarlarınız doğru gözüküyor. Test için TrueHD Atmos bir video deneyin soundbar'da Atmos ibaresi görüyorsanız tamamdır.

Bakacağım, teşekkürler

• Shield ta görüntü seçeneklerinde 59 ve 60 hz lerin dv+hdr li olanları yokmuydu.

Hdmi 2.1 kablom geldi.soundbara bu kablo ile aktardım.bende hala bu seçenekler yer almıyor.bunlar yok tu ise ben fazladan bir kablo sahibi oldum

• Shield o çıkışları verir. Sizin ya sonundbar o sinyalleri geçirmiyor ya da TV de bağlı olan hdmi portu enhanced olarak ayarlanmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.standartta imiş.şimdi oldu

Merhaba

shield den çıkan kabloyu soundbara, soundbardan çıkanı tv arc girişine takmak ile yani;

shield - soundbar - tv arc şeklinde

shielden çıkıp tv nin hdmi a sounbarı tv hdmi arc yani;

shield - tv hdmi

soundbar - tv hdmi arc

bağlamak arasında ne fark var acaba ?

• mustafa1300 kullanıcısına yanıt

hiçbir fark yoktur tvnin yazılımı gelişmiş ise yani çıkış e-arc ise ve multi pcm veya true hd atmos gönderebiliyorsa ama doğru bağlantı hiç riske girmeden standart olarak nvidiadan soundbara oradan tvye bağlantıdır

ancak bazı soundbarların hatta çoğunun hdmi girişi ya olmuyor ya da sınırlı oluyor o yüzden insanlar media playeri tvye bağlayıp tv ile de soundbarı bağlıyor e-arc girişinden

benim bağlantım ilk şekilde soundbar q950aya bağlı o da samsung tvye

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.