Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses sistemi kullanıcıları her zaman için medya oynatıcıyı ses sistemine, ses sitemini de görüntüleme sistemine bağlamayı tavsiye eder.
    TV'nin desteklemediği sesler Shield'in soundbar'a bağlanarak alınabilmektedir. Bu işte en sıkıntı çıkaran ses kodlaması DTS'dir. DTS ile anlaşamadıkları için 2019-2023 arası TV'lerde DTS desteği yok mesela. Bu TV'ler DTS konusunda ses sistemleri sorun çıkarabiliyor. Ayrıca DTS'in güncel kayıpsız sıkıştırılmamış uzamsal ses kodlaması olan DTS:X çok sıkıntı çıkarıyor.

Bizzat benim yaşadığım:
    DTS destekli LG B9 OLED TV ve Samsung HW-Q70R soundbar sahibiyim. Düz geçiş (passthrough) açık olduğu halde TV'den bağlanmış donanımlarda (Nvidia Shield TV 2019 Pro, Xbox Series X) DTS:X ses soundbar'a ulaşmıyor. Ayrıca Series X, ayarlarındaki görüntü ve sistem analizinde DTS:X ses alabilmek için konsolu direkt ses sistemine bağlamayı tavsiye ediyor.
    Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Ocak 2024; 19:38:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @sadays

@tayaydin

cevap için teşekkür ederim.

@tayaydin xbox kolu ile nvidia shield e bağlandığınızı gördüm. Bende orjinal nvidia shield kontrolcüsü var. Geforce now ile oyunlarda titreşimi aktif çalışıyor.

size sorum şu xbox series x kolu tam uyum sağlıyormu ? Geforce now da titreşim vs çalışıyormu ?

ps5 kolu araştırdım fakat geri bildirim titreşimi çalışmadığını okudum. Xbox kolunda durum nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    GeForce Now'u aktif kullanmadığım için gamepad titreşimi var mı, yok mu hiç dikkatimi çekmemişti. GFN Basic aboneliğim olduğu içinde hemen deneyemiyorum. Sabah erken saatlerde sıra olmuyor; yarın sabah dener sonucu paylaşırım burada...

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Nvidia shield pro Media player direkt saundbara ordanda TV arc girişine bağlantı yaptığımızda görüntü kalitesinde bir düşüş olurmu üstadım?

• Görüntü değişmez soundbarlar avr gibi cihazlar değildir görüntüye müdahale edemezler 1 metrelik hdmi kablosu ile değil de 2 metrelik hdmi kablosu ile bağlantı yapmışsın tvye diye düşün yani sinyal yolu uzar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Ocak 2024; 22:12:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X'in 9. nesil olarak geçen gamepad'ini Nvidia Shield TV Pro 2019'daki GeForce Now aracılığıyla Battlefield 2042 ve Forza Horizon 5 oyunlarında hem kablolu hem de bluetooth bağlantı yaparak denedim, titreşim çalışmadı. İlgili testleri yapmadan önce her iki oyunun kontrol ayarlarında titreşim ayarı olduğunu ve açık olduğunu gördüm.

Titreşim haricinde uyum noktasında Xbox 9. nesil gamepad'inin her hangi bir sorunu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Ocak 2024; 11:2:18 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim zahmet verdim sağolun

• Sıfır bir tane arıyorum satan varsa.

• Dostlar elinde shield tv 2017 bozuk hurda falan kumandası olan var mı? Kumandanın pil yatağı kırıldı bulamıyorum.

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Bende var ama bozuk değil başka Bluetooth lu bir kumanda al daha ucuza gelir bence.

• Bu cihaz ile xiaomi tv box arasında ne fark var? Yani Ram ve işlemciler iyi olabilir ama 2 sini de kullanan varsa fikirlerini almak isterim

• ainstain A kullanıcısına yanıt
    Biri a noktasından b noktasına egea veya clio, megane vs ile gitmek diğeri Mercedes s class ile gitmek gibi bir durum bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia resmi sitesindeki 9.1.2 güncellemesine ait bu release notu görünürde bir güncelleme olduğuna delil olabilir mi?
    nvidia shield
    NVIDIA SHIELD Experience Upgrade 9.1.2
    https://support-shield.nvidia.com/android-tv-release-notes/9.1.2/

Alıntı:
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/shield-tv/9/522242/shield-experience-upgrade-911-hotfix-image/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Ocak 2024; 16:46:1 >

• MysticMoses M kullanıcısına yanıt

Satılık mi?

Bende ikisi de var ama en son çıkan mi den bir önceki nesil. Nvdia shield ile arasında çok performans ve görüntü kalitesi farkı var. Yalnız 3 gb ram az kalmış. Yeni bir güncelleme ile bu cihazı yenilemeleri lazım artık, daha iyi bir işlemci ve kesinlikle en az 6 gb ram lazım artık.

Başka bir Android TV Box kullanmadım ama Shield TV'yi eşsiz kılan Nvidia'nın yapay zeka ile görüntüleri 4K'ya upscale etmesi.
    ETA PRIMEyoutube
    Ai Upscaling On The 2019 Shield TV Is Amazing!
    https://www.youtube.com/watch?v=kmqa3c-oiAk&feature=youtu.be

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Banada lazım. 2019 da var bende ama kumandasız diğeri bir işe yaramaz. En iyisi Bluetooth lu başka bir tane al. Orijinal olması gerekmiyor. G20S var mesela ortadaki

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

• fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Harici usb ile ram arttırma vardı sanki denediniz mi hiç böyle birsey

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet izledim videoyu gerçekten netleştiriyor görüntü işlemesi cidden iyi görünüyor

Eğer o şekilde kullanipta memnun olan varsa yazsın buraya ama pek sanmıyorum. Depolama biriminden ram arttırma pek sağlıklı olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.