Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saddooo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stremio dan 70 gb lık filmleri mi stick 4k ile de açıyorum hocam sorunsuz. Debrid olsun yeter

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Arkadaş açamadığını söylemiş xiaomi ile. Ona cevaben yazdım.
    Stick ile açarsınız ama dolby true hd ses alamazsınız stickte mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 14 Ocak 2024; 18:42:37 >
    Debrid dediğiniz nedir?
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Evet bazı sesler açılamadı uyarısı veriyor zaten
  • ainstain A kullanıcısına yanıt

Stremio yu biliyorsanız ona bağlı çalışan premium link sitesi. 60-70 gb lık filmleri takılmadan izlemenizi sağlıyor. Aylık ücretli üyeliği var. Şurada detaylı anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Ocak 2024; 19:31:45 >
    Bende real debrid var 10 yıldır kullanıyorum, debrid linklerini zaten copy paste yapmadı sor. Bu stremio is görecek gibi ama güncelleme sonrasında millet yapamamış galiba

Yok hocam ben kullanıyordum 2 gün öncesine kadar real debrid ile. Tv boxı sattım ara sıra hata veriyor ama yüzde 90 açıyor filmleri.. Hele internet iyiyse benım tv bu kadar iyi miydi diyorsunuz filmlerin kalitesi yüzünden

O zaman bu akşam xiaomi tv box a stremio yu deneyeyim, takıldığım yer olursa size özelden sorabilir miyim :)

Tv box şu an yanımda değil ama yardımcı olurum tabi ki

• Nvidia Tube  yani silindir olanı kullanmadıgım icin elden çıkarıyorum . Yanında extradan tam uyumlu airmouse bluetoth kumanda da vericem.
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Merhabalar , benim stream servisleri zaten TV uygulamasında 4K olarak var. Yüksek bitrate'li True HD ve DTS:X filmleri izleyebileceğim en uygun çözüm ne olur?

Ses sistemi Q990C.

Sorununuz miboxta.2.nesil mibox alın sorunu çözecektir.yada benim kullandığım 80-90 gb 4k remuxları kesintisiz,donmasız izlediğim mecool k2 plus alın.
  • Dostlar bu cihaza özel NVIDIA Lightspeed Studios'un hazırladığı oldukça kaliteli oyunlar var. Cihazın Google Play uygulamasında gözükmüyor. Sield ile aynı Google hesabıyla kullandığım telefonumun Google Play uygulamasında bi şekil görüyorum ama (telefonu kastederek) "Cihazınız bu sürüm ile uyumlu değil" yazıyor. Oyun stüdyosunun başlığı altında açılan sayfada TL cinsinden fiyatlandırma mevcut, hesap girilmeden web üzerinden Türkiye harici Google Play'e baktığınızda daha fazla da oyun mevcut (Örn Tomb Raider gibi). Merak ettiklerim şunlar:

1) Shield'in ülkemizde resmi satışı olmadığı için mi bu oyunları alamıyoruz? (Alamıyorsak TL fiyatlandırması ne alaka?).

2) Bu oyunları alabilmenin bir yolu var mı? (Destekli bir ülke konumu ile Google hesabı açma veya VPN gibi...)

3) Bu oyunları yandan yükleyebilmenin bir yolu var mı? (.apk bulup yandan yüklemeye çalıştım. Bu apk'lar küçük boyutlu, bir nevi indirme yöneticisi gibi davranıyor. Kuruluyor ama içerik indirmede hata veriyor)
    Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 22 Ocak 2024; 13:42:10 >

• cce kullanıcısına yanıt
    Transformers.The.Last.Knight.2017.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR şunu kasmadan, hdr li filmi açacaksan nvidia ya 6000 tl (usa fiyatı) vermeye gerek yok o zaman?

Açar

• quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Merhabalar , benim stream servisleri zaten TV uygulamasında 4K olarak var. Yüksek bitrate'li True HD ve DTS:X filmleri izleyebileceğim en uygun çözüm ne olur?

Ses sistemi Q990C.

Z9x pro

Ben o şekilde kullanıyorum nvidia sadede stream servisler için var tv atmos gönderemiyor q950aya

shield'ın güzelliği, bir çok codeci desteklemesi ve kendi içinde plex media serverı oluşu. ben çorbaya dönmüş 25 tb'lık arşivimi plex ve shield sayesinde düzene sokabildim.

bir de bu oynatma işlerinde dosyaların boyutundan ziyade, saniyede işleyeceği veriden dolayı bitrateleri daha önemli diye biliyorum. framestor en kaliteli release gruplarından biridir, ben de hep onları tercih ederim.

Transformers: The Last Knight 2017 UHD BluRay 2160p TrueHD Atmos 7.1 DV HEVC REMUX-FraMeSToR

Size: 81.3 GiB

Overall Bit Rate: 75.3mb/s

arşivimdeki en yüksek bitrateli 3 film;

Misery 1990 UHD BluRay 2160p DTS-HD MA 5.1 DV HEVC REMUX-FraMeSToR

Size: 78.6 GiB

Overall Bit Rate: 105mb/s

Henry: Portrait of a Serial Killer 1986 UHD BluRay 2160p DTS-HD MA 5.1 HEVC REMUX-FraMeSToR 

Size: 57.5 GiB

Overall Bit Rate: 100mb/s

Ronin 1998 REPACK UHD BluRay 2160p DTS-HD MA 5 1 DV HEVC REMUX-FraMeSToR

Size: 82.7 GiB

Overall Bit Rate: 97.6mb/s

misery'yi donmadan oynatan cihaz, her filmi oynatabilmeli teoride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 24 Ocak 2024; 10:36:4 >

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Güzel bir açıklama olmuş teşekkür ederim bende bu gibi bitrate değeri yüksek filmlerde nasıl yapar diye merak etmiştim. Ben bir tek hdr si olan güncel filmlerde nvidia shield de Vlc player nasıl davranır, hdr aktiflesir mi onu bilemedim. Deneme imkanınız var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainstain -- 24 Ocak 2024; 11:6:42 >
  • Mesela Top Gun Maverick 2022 Hybrid IMAX 2160p UHD Blu-ray Remux HEVC DoVi HDR10plus TrueHD 7.1 Atmos-HDT bu veya EPSiLON release grubu da olabilir, bunu HDR li şekilde oynatır mı ? Özellikle film ismi vererek sordum çünkü, hdr destekli monitörde (bilgisayarda) vlc player direk hdr yi default olarak açmıyor, ya windows dan hdr yi aktif etmek gerekiyor veya default olarak hdr'li oynatması için mc player classic ile açıyorum. Bu vlc ve MCP classic ile hdr li ve hdr siz farkı gördüğüm için özellikle film ismi verdim.

Kısaca soru şu, nvidia shield pro cihazdaki vlc player ( belki de mx player pro) Bunu hdr li oynatır mı ?

Türkiye fiyatları 12k tl civarında yurt dışından alınırsa 200 usd o sebeple ikna olursam usa dan gelen bulursam onunla getirtmeyi planlıyorum. yukarıda @cce nvida ya gerek yok mecool k2 ile de izlersin deyince karar veremedim :)

• @anilkoc bu arada anıl ismin tanıdık geldi :)

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.