Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.664
Cevap
211
Favori
433.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mecool km2 plusta yazdığınız filmi ve birçok dv+hdr formatında yayınlanan filmi hdr olarak sorunsuz takılmasız izledim.izlemeyi vlc değil jodi üzerinden yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ainstain A kullanıcısına yanıt

Bu konuları mecoolun kendi sayfası var forumda, oraya sorup başka kullanıcı deneyimlerinide öğrenebilirsiniz

shield alınıyorsa ve bir arşiv varsa, plex ile izlenmeli, arayüzsüz vlc ile değil. denedim, hdr'a geçirdi tv'yi ancak dolby vision'ı tetiklemedi vlc.

bir zamanlar aktiftim bir çok konuda oradan tanıdık gelmiştir nickim :)

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Ben amele usulü direk ssd yi tv box a bağlayıp izliyorum :) veya laptobu projeksiyonu bağlayıp da izliyorum ama uğraştırıcı oluyor. Plex Server olaylarını hiç denemedim. Anladığım kadarıyla pc deki 4k ları nvidia ile network üzerinden plex uygulamasından izlenebilecek. Aslında bu çok pratik olur, çünkü ssd ye aktar ve tv box a takma derdinden kurtarır.

Arena tr den bu nick tanıdık geldi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hahaha evet arenatr'de de yıllarım geçti yönetici olarak.

shielda diski takıp, shield içindeki plex serverı da kullanabilirsiniz, eğer imkanınız varsa diski modeme takıp, modem üstündeki diski de shielda ağdan ekleyip yine plex media server üzerinden paylaşabilirsiniz. anlatması gıcık ama yapması kolay işler.

Siz henüz Shield'ı almadınız anladığım kadarıyla. Alın, sonra adım adım yardımcı oluruz. Sorunuza cevap, evet HDR oynatır.

Bu arada Nvidia Shield TV Pro her koşulda Mecool'dan daha üstün bir cihaz. Mi Box'la ise karşılaştırılmaz bile, Mercedes ve Tofaş diyeyim size.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı nvidia shield almak lazım :) ram ve dahili hafızası 2 gb ve 16 gb gözüme az geldi de o sebeple başka cihaz araştırması da yapıyordum. Plex Server çok şart değil fakat şu açıdan iyi olur. Genelde masaüstü pc ye download ettiğim için, oradan Harici ssd ye yazıp onu tv box dan izle yada laptop a aktar onu projeksiyon a bağla gibi işlemler uzun geliyor. Bu zahmet den kurtarabilir.

Ek olarak laptobu projeksiyona bağlayınca Netflix deki içerikler 4k görmüyor. Tv box da 4k görüyor. Laptobu sadece 2.ekran yaparak ve hdcp 2.2 destekli hdmi ile bağlamama rahmet Netflix de içerikler 4k görünmüyor. Bu sebepler iyi bir tv box arayışına itiyor.

Cihazı temin edince plex işlerine bakarız artık teşekkür ederim

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Arena tr den bende baya takıldım. K. Mod olarak :)

Disk yerine downloadları direk masaüstü pc ye yaptığım için Harici ssd den laptoba yüklemeye çalışıyordum. Laptop da niyeyse type c den ssd yi okusam da çok çok küçük takılmalar gördüm. O sebeple izlenecekleri ssd den de laptobu taşıma ihtiyacı hissediyorum. yada tv box a usb ile girmek ama xiaomi kasıyordu. İzlenecek verileri masaüstü pc ye download ettiğim için, boşuna birde ssd nin okuma yazma ömründen yemeyelim diye pc den network üzerinden nvidia nin verileri okuması iyi olabilir

• Yukarıda @anilkoc un dediği gibi, eğer modeminizde USB port varsa diski modeme takıp, oradan ev ağında paylaşım yapabilirsiniz. Hatta bazı modemlerde (örneğin Keenetic) yerleşik torrent uygulaması var, filmi direkt modeme indirebilirsiniz. Böylece hem disk tak çıkar yapmazsınız, hem de PC sürekli açık kalmaz.  

• Arkadaşlar kimsede shield 2017 hurda kumanda yok mu ya batarya yatağı lazım.

• olsa tükkan senin

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Plastik kısımlarını 3D yazıcıdan yaptırın, kırık parçadan metal kısımları çıkarıp ona takın.

• Merhaba yeni aldığım nvidia shield pro mum kumandası çalışmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    - Öncelikle yeni alınan ürünlerin pilleri ile yataklarındaki iletken yüzey arasına yalıtkan kağıt gibi engel konulmuştur, varsa onu çekip çıkarın. Pillerinin dolu mu boş mu olduklarını, kutuplarının doğru yönde mi yerleştirildiklerini kontrol edin.

- Normalde kumandası SHIELD TV'nizle otomatik olarak eşleştirilmiş olarak gelir. Başlamak icin Seçme düğmesine basmak yeterlidir.

- Kumandayı otomatik eşleştirme:
    SHIELD ana ekranının TV'nizde göründüğünden emin olun.
    SHIELD uzaktan kumandasını SHIELD TV'nizin 30 cm kadar yakınında tutun.
    Yeni bir uzaktan kumanda eşleştiriyorsanız, uzaktan kumandanın ışığı yanıp sönene kadar uzaktan kumandanızdaki Seçim düğmesini basılı tutun. Uzaktan kumandanız farklı bir SHIELD ile eşleştirildiyse, uzaktan kumandanın ışığı yanıp sönene kadar Home ve Back düğmelerini basılı tutun.
    Uzaktan kumanda birkaç dakika sonra bağlanmalıdır. Eşleştirme tamamlanmadıysa aşağıdaki "Manuel olarak eşleştir" seçeneğine tıklayın.
    LED yanıp sönmüyorsa lütfen pillerinizi şarj edin veya değiştirin ve tekrar deneyin."

- Kumanda eşleşmiş mi kontrol edebilir, manuel eşleştirmeyi deneyebilirsiniz. Tabiki kumanda şimdilik çalışmadığı için bunu USB alıcılı bir fare yardımı ile yapabilirsiniz. İlgili yere:
    Ayarlar / Uzaktan Kumandalar ve aksesuarlar / SHIELD accessories
    altında eşleşmiş kumanda varsa görebilir, eşleşmeyi sonlandırabilirsiniz.
    Pair an accessory ile de yeniden eşleşme yapabilirsiniz. Pair an accessory'e tıkladıktan sonra uzaktan kumandanın ışığı yanıp sönene kadar kumandanızdaki Seçim düğmesini basılı tutun.

Detaylı bilgi:

• Teşekkürler

• Merhabalar yaklaşık 3 yıldır kullandığım shield pro ne yaptıysam açılmıyor
    Shield proyu gösterebileceğim servis varmı

• ercu71 E kullanıcısına yanıt

Adaptörü çalışıyormu, kontrol ettinizmi.

• Nasıl deneyebilirim

• Dostlar merhaba

Nvidia Shild Pro dün den beri uygulamarı tıkladığım aç taşı favorilerden çıkart ekranı açarak 2. bir tıklama ile uygulamayı çalıştırmaya başladı.

restart ettim kendi kumandasını baştan tanttım ama nafile düzelmedi. Sony TV ye takılı onun kumandası dada aynı işlemleri yaptım 2 kumandada aynı şekilde hareket ediyor.

Sorunun çözümünü bilen anlatırsa ok memnun olurum.

Saygılarımla.

• C-E-R-K-E-Z C kullanıcısına yanıt
    Reddit'ten alıntıdır:

quote:

Yaşadığınız şey, varsayılan olarak çalışması gerektiği gibi değil. Ana ekrandaki favori satırından bir uygulamaya tıklamak uygulamayı açmalıdır.
    Uzaktan kumandadaki seçme düğmesini basılı tutmak içerik menüsünü açacaktır (aç, taşı, favorilerden kaldır).
    Düğmeyi basılı tutmuyorsanız ve yalnızca bir kez tıklıyorsanız, diğer neden de erişilebilirlik sorunu olabilir.

Ayarlar -> Cihaz Tercihleri ​​-> Erişilebilirlik'e gidin.
    "Hizmetler" altında açık olan herhangi bir seçenek varsa, kapatın.
    Daha sonra tekrar deneyin.

https://www.reddit.com/r/ShieldAndroidTV/comments/cofc6d/bypass_app_selection_option/

• 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.