Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.539
Cevap
206
Favori
427.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yapmazdım fakat 3 gb yeterli olmuyorsa diye dedim. Ben xiaomi tv box sa sınırları zorluyorum. İzlemeye çalıştığım filmler 2160p remux şeklinde olanlar, yani 50, 60, 70 gb oluyor boyutları, takılma görmedim ama görüntü acaba nvidia da daha iyi olur mu diye merak ettim.

Bu adamlar ticari ürün yaptıkları için, içine 8 gb ram koyarsa bir daha almaya gerek kalmaz ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ainstain A kullanıcısına yanıt
    Android'in TV sürümünde arka planda fazla uygulama çalıştırmadığından RAM miktarı klasik Android mobil sürümlerine göre az tutuluyor. Şu an güncel güçlü Android TV Box'larda bile en fazla 4 GB RAM var.

Bizde yaygın olmasada yurtdışında stream game konsolu olarak kullanılıyor Shield TV. Stream oyunlarda 1080p'yi çok verimli bir şekilde 4K'ya upscale ediyor. Native 4K ile karşılaştırma videosu:
    GameTechPlanetyoutube
    GeForce NOW - Shield TV Pro - AI Upscale 4K vs Native 4K - Riders Republic - GOTG - Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=mMBfVU9RE4g

• MysticMoses M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shield pro 2017 en son hangi guncelemeye kadar yapiliyor.
    Soyleki indirdigim 4k bluray veya remuxlari 1080p projeksiyonumda da izleyecegimden, bu dosyalarda buyuk cogunlukla hdr veya dolby vision oluyor, bunlarin silik bir goruntu olusmamasi icin hdr tonemapping ile hdr sdr donusumu yapilmasi gerekiyor,hdr tonemapping arastirdigim kadariyla 8.2.0 guncellemesiyle gelmis, shield pro 2017 ler bu guncellemeyi aldi mi?

• Selamlar, bu cihazı alma arifesindeyim, almadan önce size de danışmak istedim. Benim film arşivim yok çoğunlukla netflix, prime, disney+ kullanıyorum. Dijital platformlardan içerik izlemek için shield almak mantıklı mı? Aldığıma değer mi?

• bu durumda gerek yok.mecool km2 plus yada 2.nesil mi box alın

• quote:

Orijinalden alıntı: doganigooo

Selamlar, bu cihazı alma arifesindeyim, almadan önce size de danışmak istedim. Benim film arşivim yok çoğunlukla netflix, prime, disney+ kullanıyorum. Dijital platformlardan içerik izlemek için shield almak mantıklı mı? Aldığıma değer mi?

Ses sisteminiz yoksa lüks kaçar cce haklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dijital platform dışında da en fazla kodi kullanırım ama bunu da diğer daha uygun android boxlarla yapabiliyoruz. Elimde Samsung HT-E453HK diye bir ses sistemi var ama nedir ne değildir çok anladığım bişey değil :)

• doganigooo D kullanıcısına yanıt

Televizyonunuzu yormak istemezseniz ve daha stabil bir cihaz alıyorsanız paranız da varsa keyif sizin.

Ben de Sony 65Xf9005 tv var. Tv de bazı ayarları kullanamıyorum sıkıntı yaratıyor.

Mesela tv de Dolby Vision tad vermediği zamanlar NS de DV yi kapatabiliyorum.Tv de bu özellik yok.

TV de yapamadığım bazı ayarlamaları NS de yapabiliyorum. Daha stabil ve daha hızlı. TV zaman zaman kasmalar, olmadık zamanda kapatmalar yaşatıyor. Bu tür sıkıntılarınız varda NS alınabiir.

Ben tv yi sadece uydu yayınları için izlliyorum. Diğer her şey NS üzerinden,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 12 Ocak 2024; 4:52:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganigooo

Dijital platform dışında da en fazla kodi kullanırım ama bunu da diğer daha uygun android boxlarla yapabiliyoruz. Elimde Samsung HT-E453HK diye bir ses sistemi var ama nedir ne değildir çok anladığım bişey değil :)

Size optik çıkışlı bir oynatıcı lazım homatics nokia xiaomi gibi

Tv ne model eğer dolby vision yoksa pahalı olana gerek yok

• Arkadaşlar bu kalitede başka bir ürün var mı

• sadays S kullanıcısına yanıt

Epson TW9400W projeksiyonum var, dolby vision da yokmuş onda sanırım. Projeksiyonun wireless görüntü aktarıcısına bağlıyorum tüm hdmi cihazları, aktarıcıdan optik kabloyla ses sistemine gidiyor sesler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR_

Arkadaşlar bu kalitede başka bir ürün var mı
    Stream servislerle işin yoksa zidoo var z9x veya z9x pro

Ama disney amazon netflix de olacak diyorsan yok nvidia yenisini yapana kadar en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ocak 2024; 23:18:58 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

bunlarda hdr tone mapping var mı sadays hocam, ben 4k hdr videoyu 1080p projeksiyonda izlerken bunu yapacak oynatıcı lazım, madvr var ama pc yi salona taşıyıp bağlayamam, avr vsx-lx505 aldım, yeni bir pj alana kadar eskisini kullanamaya devam edicegimden hem su an bu hdt tone mapping yapacak, hemde ilerde 4k hdr pj alınca indirdigim filmleri izleyebileceğim bir oynatıcı arıyorum.

var mı bu veya baska tavsiyen.

• Z9x pro al

Bunda da var diyorlar ama hiç ben yaptım şahane diyen duymadım

• slow.pics
    HDR -> SDR conversion (MaxCLL: 1000, MaxFALL: 386) | Slowpoke Pics
    https://slow.pics/c/5ckeZWJx

https://slow.pics/c/pkJJDjda

Surdaki karsilastirmaya gire nvidia en iyisi gibi duruyor, 1080p sdr goruntuye en yakin olan o bence

• Ayrıntı yok testlerde hangi ayarda çıktı verniş dolby vision vs10 motoru çok gelişmiş ve siyah ton gerçeğe en yakın şekilde ton mapping yapıyor diyorlar özellikle yeni z9x proda çok daha gelişmiş deniyor İstanbul'da isen gel benimkini al bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ocak 2024; 23:35:54 >
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Xiaomi tv box 4k var bende, transformers 2017 2160p remux indirdim 70 gb civarında, tv box üzerinden çok kasıyor izlenmiyor Vlc player yada mx player de hiç bir şekilde verim alamadım. Nvidia shield tv pro düşünüyorum bu sebeple. Ama türkiyede 12 bin civarında Amerika da 200 usd, gelen birisini bulursam onu aracılığı ile almayı düşünüyorum.

Netflix ve Amazon prime için xiaomi rahat yeterli. Ama 4k larim bitrate i hiç düşmemiş düşünüyorsan 2 ihtimal var laptobu bağlayıp izlemek, bu şekilde cam gibi tam kalite alınıyor. Ama Nvidia shield tv pro hiç denemediğim için transformers 2017 2160p remux film de nasıl performans verir bilmiyorum

• ainstain A kullanıcısına yanıt

Hocam Av1 kodek desteği bile yok diye biliyorum. Donanım güçlü ama yazılım geride kaldı. Sizin yerinizde olsam homatics r 4k plusa bakarım veya amazon fire cube gen 3 e.

Ekşi sözlük de bir kişi ne yazmış bununla ilgili

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    60 70 gb fark etmez. 4k filmleri shield pro ile rahat açarsınız. Stream de yapabilirsiniz o filmleri stremio vs gibi programlar ile sorunsuz.

O dediğiniz cihazlar shield pronun desteklediği ses formatlarını desteklemiyor. Shield pronun hala bu kadar popüler olması boşuna değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.