< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (405. sayfa)
-
-
Paylaşabilirmiyim bilmiyorum ama depoda bir kod var. Onu okutarak bağlanıyorsun.
-
Teşekkürler akşam bakayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar. shield pro almayı düşünüyorum.belki daha önce yazılmıştır ama 405 sayfayı taramak zor oluyor.
inat tv , rabitweb , netvgold gibi uygulamaları çalıştırmak mümkünmü ve playstore da olmayan veya yasal olmayan apk ları web den kurup çalıştırmak mümkünmü.
bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler. fiyat sıfır için 7300-8000 aralığında daha ucuz fiyat göremedim. fiyat yer tavsiyesi de alabilirmiyim.
-
evet mümkün
-
ya saati yanlış diye manuele ayarlamıştım dün akşam ne youtube ne youtube müzik ne google play çalışmadı çözene kadar anam ağladı ömrümüzü yedin be nvidia
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Aralık 2023; 12:5:46 > -
Seninde ne çekin varmış şu Nvidia'dan yana.Bir kumandası çalışmaz, bir uygulaması çalışmaz.
Ömrünü yedi ömrünü...
Yıllar önce her zaman internete bağlanan, xiaomi mi box internete bağlanmayınca 2 saat nette çözüm aramış, sayısız video izlemiş, kaynak okumuş biri olarak; şimdi herhangi bir alet internete normal şartlarda bağlı iken, birden bire bağlanmaz ise, direk tarih ve saat kontrolu yapıyorum. :)
-
alınık sıfır kapalı kutu shield pro
-
-
duvardan duvara çarpasım var ama muadili yok arkadaş
-
film satınalma gelmiş bu hangi servis onu anlamadım hangi filmleri nereden kiralıyoruz google'dan mı
-
burası alım satım sitesi değil ki sıfır kapalı kutu nasıl bulacaksın herkesin alıp kullandığı bir alet kutusu duruyorsa alırım diyorsan o başka tabii
-
Google'ın Play Filmler servisi Google TV adını almış onu mu diyorsunuz acaba? Ben orijinal arayüzü kullanmadığımdan farketmedim ama Play Filmler'den beri Google satın alma, kiralama hizmeti veriyordu zaten...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne bileyim hiç dikkat etmemişim dün akşam gördüm
herkese selamlar. sadays Üstadım kumanda sorununu nasıl çözdün. Salondaki sony tv ile nvidia kumanda ediyordum orjinal kumanda gidip geliyor. Birşeyle çakışıyor dedim. Oturma odasında kullanayım dedim. ordada sharp tv nin kumanadası ile bağlanıyorum kendi kumandası kopup duruyor. Orjinal kumandayı shielde tutuyorum note10+ telefonumdan sayfalar açılıyor. Sen sorunu nasıl çözmüştün.
-
usb wireless kumanda alarak çözdüm
amazonTianwu G20S PRO BT 2.4G & BT5.0 USB Alıcılı Çift Modlu Hava Fare 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda Akıllı Ses Kontrolü Akıllı TV için IR Öğrenme Arka Işık Android PChttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BS3XMPDN?m=A23RMAE6ASHQS&ref=clp_pc_a_AQSQOU6LOGSTE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Aralık 2023; 17:58:21 > -
uygulamalar çalışır, mobil uygulamarda bazen maus gerekli. webden indirince yükleyebilirsiniz. Ben 1 tb ssd ile hafızayı yükselttim.
-
Hocam merhaba, bu ürün aynı zamanda bluetooth lu gözüküyor yanılıyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Bluetooth lu. Bendede var bundan. Tüm tuşlar çalışıyor. Hoşuma gitmeyen taraf yön tuşları sanki içi boş gibi bir his veriyor ve kumandayı elimize alınca arka lambaları yanmıyor. Bir tuşa bastıktan sonra ışık geliyor. Orijinal ile kıyaslandığında kalite farkı belli oluyor bence ama yinede güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X