Şimdi Ara

nvlddmkm.sys BSOD problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba Qosmio X870-11T model bilgisayara sahibim ve GTX 670M ekran kartım var. Yaklaşık 4 ay önce ortaya çıkan bu "nvlddmkm.sys" sorunu beni çileden çıkartmış durumda. Bilgisayarı 3 kere servise vermeme rağmen mükemmel(!) toshiba servisi bu problemi sadece format atarak düzeltmeye çalıştı fakat DÜZELTEMEDİ.

Çözüm olarak denediğim şeyler ise defalarca format atmak, temiz driver kurulumları, eski sürüm ekran kartı driverlerinin birçoğu, çeşitli regedit ve cmd ye yazılan ama işe yaramayan komutlar vs.

Bu sorunla ilgili geçerli bi çözüm bilen varsa lütfen yardımcı olsunlar araştırmadığım yabancı forum, türk forumu kalmadı yazılan çözümler hiçbir işe yaramıyor.

nvlddmkm.sys BSOD problemi...

Blue Screen Viewer ile görüntü aldım 3 adet .sys uzantılı dosyada sıkıntı var gözüküyor.

dxgkrnl.sys
    dxgmms1.sys
    nvlddmkm.sys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missiere -- 7 Ocak 2015; 2:21:25 >

• Arkadaşlar bu hatayla ilgili bilgisi olan yok galiba
  • hangi windows kullanıyorsunuz tam marka model dirveri kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

hangi windows kullanıyorsunuz tam marka model dirveri kurun

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Windows7 Home Premium 64 Bit lisanslı kullanıyorum driver konusunda hepsini eksiksiz ve doğru kurduğuma eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missiere

quote:

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Windows7 Home Premium 64 Bit lisanslı kullanıyorum driver konusunda hepsini eksiksiz ve doğru kurduğuma eminim

ben teşekkür ederim nivdianın sitesinden en günceli bir daha kurun ama 64 bit olanına dikkat edin olmadı anakartın biosunu update edin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Missiere

quote:

ben teşekkür ederim nivdianın sitesinden en günceli bir daha kurun ama 64 bit olanına dikkat edin olmadı anakartın biosunu update edin

Toshibanın sitesinden güncel bios indirdim nvidia'nın güncel sürücüsünü tekrar indirip temiz kurulum yaptım ve sonuç yine aynı.

• bence tekrar garantiye yollayın ama durum anlatın dah önce yollamıştık vs diyerek ve bşka windowslar deneyin yani modifiyeli modifiyesiz hepsini deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence tekrar garantiye yollayın ama durum anlatın dah önce yollamıştık vs diyerek ve bşka windowslar deneyin yani modifiyeli modifiyesiz hepsini deneyin

3 sefer garantiye yolladım her seferinde de 50'şer TL para aldılar vermezseniz bilgisayarı göndermeyeceğiz gibi bi tehditle hemde. Artık yollamayı düşünmüyorum tüketici haklarına gideceğim yarın. Ordanda bi sonuç çıkmazsa kendi uğraşlarımla çözmeye çalışacağım.
  • öyle yapın bizim bir arkadaşında garanti olmuştu öyle birsorun sonra mahkeme falan sonra parasını aldı biraz uzun oluyor o süreç ama alıyorsunuz ne diyelim hayırlısı olsun olmadı sağlam bir teknik servise verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.