Şimdi Ara

O kadar diske ne dolduruyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum kasaya 1tb x5 koyuyorsunuz masanıza da bir aparat ile de 4 hdd daha ekliyorsunuz , ne var o hdd lerde ? Ben sahsen 1 tb dolduramıyorum fotoğraf arsivine rağmen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080P Bir film 2-4Gb
    Bir dizinin sadece bir sezonu 4-8Gb
    Bir oyun ortalama 10-20Gb
    Hesaplayın
  • Oyun, film, müzik, fotoğraf arşivleyen kişiler için anormal bir durum değil bence.
  • Prience kullanıcısına yanıt
    arama motoruna raid yaz neden olduğunu anlarsın :)
  • Kullanım amacına göre hdd sayısı değişebilir, arşiv yapanlar vardır, raid'li disk kullanan vardır vs. kafanıza takmayın bu tür şeyleri.
  • Daha yeni ac4 indirdim 36 gb
  • Günümüzde oyunlar eskisi gibi 3-4 gb değiller. Cod:aw indirmeye kalksan 100 gb civarı indirme yapman gerekiyor. Böyle 15 oyun indirsen 1tb zaten dolar. E bunun film, müzik, fotoğraf vs depolaması var. Fullhd bir bölüm dizi indirsen 700-800 mb zaten. 1 sezon diziyle 10 gb üstü alan doluyor. Ben 1tb kullanıyorum öyle çok abartı oyun vs işim olmadığı için, dizilerimi de hd izlediğim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    format atma ücreti ne kadar?
    15 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kedi videosu, gülüp işeyip mıçan velet videoları vs vs
    tutuyor tabi biraz yer.
  • Yeni oyunların çoğu artık 20-30GB ve üstü boyutta. Tabi doğal olarak bunu indiren birisi setup'ını saklamak isteyecek çünkü bilgisayara bir şey olsa tekrar indrimek kolay mı?

FLAC albümlerin boyutu 350mb civarı. HD kalitede resimlerinde boyutu büyük. Blu-ray, 3d vs filmlerin boyutu genelde 15GB civarı.

+ Programların setupları derken, arşiviniz rahat 2-3 TB oluyor. Birde oyunların kurulu olduğu bir diskler var, gerisini siz hesaplayın
  • Steamden indirdigim oyunlari backup yapiyorum genelde onlar yer kapliyor, dizi ve filmler asiri yer kapliyor. 1 sezon dizi 10 gb ile 30 Gb arasi değişebiliyor. Filmlerde 1.5 gb ile 20 25 gb a çıkıyor. (Arsiv yapanlarin genelde boyle oluyor) muzikler resimler program setuplari derken doluyor. (Notebook kullanicisi oldugumdan external hdd ye yoneldim . )

• Caps arşivim var 10gb. Oyunlar var 200-250gb. Filmler var 25gb. Bide profesiyonel uğraşanlar var.

• Oyun dizi film'i hangi yollarla indiriyorsunuz , fotoğraf arşivim vardı benim sanatsal ama film ve dizi ye yönelmek istiyorum , torrent'ten mi indiriyorsunuz acaba?

• Sende sadece Fotoğraf arşivi var ama herkes senin gibi değilki kimi dizi arşivi yapıyor kimi film kimi ne bulursa
  • 1 tb lık diske sadece ss deki oyunlar kurulu.Yetmeyince birtane daha aldım oda yetmeyecek 3-5 ay sonra.Bu sefer kaçlık alırım bilmiyorum.

http://i.hizliresim.com/q4kLRB.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arno.mdr kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam sen bende 2-3 tane var onlarında sadece bir tanesini oynuyorum bazen
  • Daha çoktu da sildim hocam bunlar kaldı
  • Editlediğim HD video arşivi var. Bir tane final 4 gb civarı, bundan 35-40 tane + bir sürü cutscene var. Silmeye üşeniyorum, yer var dursun

• Oyun film müzik resim video 4k videolar zorno arşivleri

yetmiyor bile.
  • İş amaçlı kullandığım dataların yedekleri, e tabi oyun dosyalarının yedekleri, müzikler, filmler, windows yedekleri derken doluyor gidiyor.

O kadar diske ne dolduruyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.