Şimdi Ara

o kadar iyi sıralama yaptık bilgisayar müh. yazamıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar sevdiğin alanı seç vs. deyince durup düşündüm, benim harbiden bilgisayarlara ilgim var. crackli oyun oynamış olanlar bilir, oyunda illaki bir sıkıntı çıkar, siz de internetten çözüm ararsınız akşama kadar. sorunu çözünce oyunu oynamazsınız bile, sorunu çözmenin verdiği zevk daha çoktur çünkü  şöyle ilk 1k'ya falan girsem düşünmeden odtü itü ceng yazardım da şimdi 6300 yapabildim. bilgisayar için seçebileceğim sadece hacettepe ceng var, onun da gelme ihtimali düşük, gelsin de istemem zaten. ne yapsam bilemiyorum, büyük ihtimalle EHM veya havacılık seçeceğim ama ya ileride "keşke kötü okulda da olsa ceng seçseydim, hem ilgim de vardı" demekten korkuyorum.

• bilgisayar için seçebileceğim sadece hacettepe ceng var

neden ? ankara dışına mı çıkamıyorsunuz

• cengler gereksiz yüksek şuan maalesef bir 3 4 seneye tekrar düzelir

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

yok ankarada değilim zaten. ama bu sıralamayla ytü, marmara da seçmem yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 8 Ağustos 2021; 21:4:9 >
  • Bu his bilgisayar mühendisliğine has değil aslında. Her mühendislikte bu hissi yaşatacak uğraşlar vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

hocam hani yurtdışı imkanları, dolgun maaşlar falan olduğu için büyük bir fırsatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. çok iyi olmayan ünilerden mezun olanlar bile güzel işlere girebiliyorlar.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Orası öyle bugün biriyle konuştum 300k fizik Mühendisliği mezunu. Okulda öğretilen yazılım dillerinin üzerine kendisi de biraz çalışmış şu an yazılımcı olarak aktif olarak çalışıyor. Yani aslında bence pek fırsat sayılmaz. Alt tarafı yazılım işte. Eskiden de vardı da fırsat değildi şimdi mi oldu. Pekala bu sıralamayla başka bölümlerde de çok güzel işler çıkarılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bau yazılıma da bak hocam belki güzel bi yani çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarKnight171001 D kullanıcısına yanıt

Mesele hacettepenin kötü olması değil 6k sıralamanın hacettepeye değmeyecek olması

• bak düzeliyo şu an😀 4 5 yıla ege ceng deü ceng gibi orta şeker yerlere 12 13klarla girilecek

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

yeditepe galatasaray var olmadı iyte var ki ikisinden de iyidir "bence" sıralama heba olacak gibi bir şey pek doğru gelmiyor bana

• thevictorious kullanıcısına yanıt

girilsin yav ceng hedefim olmadığı için bana yarıyo :D

• thevictorious kullanıcısına yanıt

TAÜ bile 15k olmuş. uçarak geldi 15k'ya resmen.

• Hocam sıkıntı değil bence ceng değil de başka mühendislik olur yazılım alanında gelişebilirsiniz kendi kendinize

• up

• Mezuna kal sen kardeş. bu kibirle şöyle 1 sene daha kaybetmeyi hak ediyorsun.

• Crack li oyun sıkıntısı çözmekle, ceng in ne alakası var la

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam TYT kaç, bu kadar istekliyseniz bilgisayar için tekrar girin yoksa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.