Şimdi Ara

O zaman ya Japon yada Kore (2.el)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda milliyetçiliğim ağır basmaktadır. Bu sebeple Avrupa ve Amerikan arabalarını kesinlikle düşünmüyorum. Diyebilirsiniz ki sonuçta 2. el ne önemi var hayır çok önemli yedek parça için dahi avrupa amerikaya para yedirmeyeceğim.

Toplum olarak bize düşmanlık besleyen herkese karşı tavır almalıyız. (Vatandaş Spotu Sonu)

2. El araç almak istiyorum limit 30bin ama 3-5 ay daha sabredip 40bin limite çıkabilirim. Tercihim japon kore arabalarından yanadır. Yaş olarak 2010 üzeridir. Otomatik vitesli bir araç istiyorum ama yorum yazan arkadaşlar ek düz vites de önerebilirsiniz

1) Japon: 1Toyota - 2Mazda - 3Honda önceliğim var
    2) Kore: 1Kia - 2Hyundai öncelikli.

Bu sıralama motorundan, şanzumana, yakıt tüketiminden yedek parça fiyatı, aracın 2.el fiyatına göre vs. değişebilir.

Sıfır araç alacak olsam Mazda3 Power Sense almak isterdim beni 15 sene götürür bu araç.

Sıfır Japon - Kore tavsiyeside alabilirim.

Teşekkürler.

• Sadece fiyat ve marka belirtmişsin. Kullanım amacını da belirtirsen iyi olur. Ayrıyetten yakıt,şanzıman gibi kriterlerini de.
  • (Ertesi gün 0 km Ibiza aldı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt olarak baktığım araçlarda pek fazla dizel seçenek yok benzin, benzin lpg olabilir 2. el araçta benzin dizel fiyat farkı az olsada haftada ortamala 60-80 km yılda bir kez de şehirler arası 1500 km yapacağım için dizel pek mantıklı gelmiyor yada yanılıyorum. Otomatik vites olsun isterim ama olmazsa olmaz değil eşim araç kullanmaz olur biter :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.