Şimdi Ara

Oblivion - Vampirlikten Nasıl Kurtulacağım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar thiefs guild son görevini yaparken vampir oldum görev bitti şuan vaterfronttaki evimde vampir bir vaziyetteyim :D 7 tane potion of desase ismini tam hatırlamıyorum tedavi iksiri var içiyorum ama fayda etmiyor sanırım olduğum anda içecektim baya bekledim nasıl kurtulabilirim yardım edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

Merhaba, arkadaşlar thiefs guild son görevini yaparken vampir oldum görev bitti şuan vaterfronttaki evimde vampir bir vaziyetteyim :D 7 tane potion of desase ismini tam hatırlamıyorum tedavi iksiri var içiyorum ama fayda etmiyor sanırım olduğum anda içecektim baya bekledim nasıl kurtulabilirim yardım edermisiniz ?

Zaten bu potionı alabilmek için bir süre vampir kalman lazım. Sonra konuşma diyaloglarında vampir cure seçenekleri açılacak. Hassildor vardı bi, ona git sana bir liste verecek öyle yapacaksın.
  • Ben şansa kendi fikrimle kurtulmuştum
    Gittim bi kliseye 5-6-7 gün boyunca orda kaldım geçti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

Merhaba, arkadaşlar thiefs guild son görevini yaparken vampir oldum görev bitti şuan vaterfronttaki evimde vampir bir vaziyetteyim :D 7 tane potion of desase ismini tam hatırlamıyorum tedavi iksiri var içiyorum ama fayda etmiyor sanırım olduğum anda içecektim baya bekledim nasıl kurtulabilirim yardım edermisiniz ?

Zaten bu potionı alabilmek için bir süre vampir kalman lazım. Sonra konuşma diyaloglarında vampir cure seçenekleri açılacak. Hassildor vardı bi, ona git sana bir liste verecek öyle yapacaksın.

hassildor nerden bulabilirim ? kızım gittikçe çirkinleşmeye başladı bakamıyorum bana vereceği iksirde bende bulunan iksirden değilmi ? oysa neden işe yaramıyor

• O eleman şehirlerden birinin kontuydu ama unuttum uzun süre oldu oynamayalı hangi şehir tam bilemiyorum şimdi. Ama zaten fazla yok bak birinde çıkıyor. Kendi de vampir olduğu için biliyor ne yapman gerektiğini.
  • sağol bakmakta fayda var :D
  • bunun için bi görev vardı sanırım cure for vampirism diye böle bi nehir kenarında ücra bi evde bir kadın veriyordu..bulana kadar çok canımı sıkmıştı benimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kadını buldum 5 grand soul game verdim şimdide 5 nightsade 8 garlic 2 blood.... istiyor işin yoksa bunları bul öff
  • benim dediğimi denedinmi
  • valla keşke ilk onu deneseydim ama başladık bir kere işin içinden çıkamazsam seninkini denicem :D sağol 5 night 8 garlic buldum diğer bitkide sıra
  • gemleri satın alabilirsin sanırım öyle hatırlıyorum ama çok oldu oynayalı yanlış olabilir
  • Bende cadı karıya gitmiştim vampirlikten kurtulmak için. Bir sürü ot verdi hepsini buldum en son 1 tane kalmıştı bende sıkıldım hile yazdım :D
  • nasıl bi oyun merak ettim şimdi
  • Vampirlik virüsü kaptığın gibi kiliseye gidip büyük relicte dua edince o virüsü atıyordun sanırım. Ben o şekilde geçirmiştim. Sen biraz uzun yoldan gitmek zorunda kalmışsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Vampirlik virüsü kaptığın gibi kiliseye gidip büyük relicte dua edince o virüsü atıyordun sanırım. Ben o şekilde geçirmiştim. Sen biraz uzun yoldan gitmek zorunda kalmışsın sanırım.

sorma ya :D oyunda hiç görmediğim şeyleri gördüm dün sabah 5 e kadar oynadım oblivion gate arıyodum blood bitkisi için black wood da bi geyik gördüm peşine düştüm sonra ilerde beni kıskaca aldılar dişi 1 ent :D 1 troll 1 siyah ayı geyik hemen tüğdü :D ayıyı hallettim entide hallediyodum can basıyodu sürekli sonra trol geldi 1 vurdu 5-10 metre uçtum sonrasında hışımı çıkardılar :D bombaydı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser_733 -- 21 Kasım 2009; 15:02:57 >
  • Vampir olmak için vampirlerle dövüşüp hastalık kapmalısın, hastalığı kaptıktan sonra 3 gün boyunca tedavi olmayıp 3. günün sonunda yatak bulup uyursan vampir oluyorsun. Vampirliğin 4 aşaması var. Her aşama yükselince yeni özelliklere, büyülere ve güçlere sahip olacaksın. Son kademe bir vampir olursan çok güçlü olursun ama gündüz dolaşamazsın + kimse senle konuşmaz ve senden iğrenirler. Kurtulmak için Imperial City'nin doğusundaki "The Arcane University"ye gidip oradaki Raminus Polus ile konuşmalısın. O seni Skingrad kontuna yönlendirecek; Skingrad kontu da seni bir cadıya yönledirecek. Cadı senden Argonian kanı, Nightshade adlı bir bitki, Oblivion Gate'lerin içlerinde bulunan Bloodgrass adlı başka bir bitki ve de 5 tane içi boş Grand Soul Gem isteyecek. Lockpick'leri Thieves Guild'e katılıp oradaki satıcılardan alabilirsin. BU YAZI FEEL SO BAD ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR ZAMINDA BANADA BU YAZININ FAYDASI OLMUŞTU..BURDAKİLERİ YAPARSAN VAMPİRLİKTEN KURTULACAKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar74

Vampir olmak için vampirlerle dövüşüp hastalık kapmalısın, hastalığı kaptıktan sonra 3 gün boyunca tedavi olmayıp 3. günün sonunda yatak bulup uyursan vampir oluyorsun. Vampirliğin 4 aşaması var. Her aşama yükselince yeni özelliklere, büyülere ve güçlere sahip olacaksın. Son kademe bir vampir olursan çok güçlü olursun ama gündüz dolaşamazsın + kimse senle konuşmaz ve senden iğrenirler. Kurtulmak için Imperial City'nin doğusundaki "The Arcane University"ye gidip oradaki Raminus Polus ile konuşmalısın. O seni Skingrad kontuna yönlendirecek; Skingrad kontu da seni bir cadıya yönledirecek. Cadı senden Argonian kanı, Nightshade adlı bir bitki, Oblivion Gate'lerin içlerinde bulunan Bloodgrass adlı başka bir bitki ve de 5 tane içi boş Grand Soul Gem isteyecek. Lockpick'leri Thieves Guild'e katılıp oradaki satıcılardan alabilirsin. BU YAZI FEEL SO BAD ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR ZAMINDA BANADA BU YAZININ FAYDASI OLMUŞTU..BURDAKİLERİ YAPARSAN VAMPİRLİKTEN KURTULACAKSIN

hocam hepsini yaptım argonian blood kaldı onu yapamıyorum veyond cave gidip 2 argoniann öldürdüm 1 dişi 1 erkek yine görev olmuyor nasıl yapabilriim ?

edit. tamam hallettim cadının verdiği dagger ile vuracakmışım teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser_733 -- 21 Kasım 2009; 17:52:45 >

• hocam biri şu oyunun tam ismini yazsında bizde yükleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

hocam biri şu oyunun tam ismini yazsında bizde yükleyelim

Elder Scrolls IV - Oblivion
  • Besmele çek, geçer..

(Başlığı görünce ilk aklıma gelen şey bu oldu. yazmadan geçemedim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.