Şimdi Ara

Octavia FSİ 1.6 alacağım acil yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ihtiyactan-satilik-a5-kasa-octavia-temiz-orjinal-69-000-km-151840387/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arkadaşlar ilanda yer alan arabayı almayı düşünüyorum. Sizce fiyat olarak nasıl bir de bu FSİ motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir.

İnternette araştırdım biraz ama net bilgi yok bu araçlara lpg konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım sizce alıp lpg taktırmak mümkün mü yada avantajlı mı

Araba fiyat olarakta nasıl üç parça boya var ama değişen yok özellikle Km si düşük olması çok heveslendirdi ama FSİ motor olması geri adım attırdı sizce ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FSI cok teknolojik bir motordur, efendi kullanımda ekomik araçtır, araç zaten içine otruduğunda passata binmişsin hissi verecek, her yeri çelik sarmal güvenli oturaklı bir araç.. bu parayada bedava ... fsi da lpg ye hiç girme, yolu okuyarak kullan düzgün hızlan aşırı sürat yapma o zaman ekonomi yaparsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkizilirmak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ihtiyactan-satilik-a5-kasa-octavia-temiz-orjinal-69-000-km-151840387/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arkadaşlar ilanda yer alan arabayı almayı düşünüyorum. Sizce fiyat olarak nasıl bir de bu FSİ motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir.

İnternette araştırdım biraz ama net bilgi yok bu araçlara lpg konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım sizce alıp lpg taktırmak mümkün mü yada avantajlı mı

Araba fiyat olarakta nasıl üç parça boya var ama değişen yok özellikle Km si düşük olması çok heveslendirdi ama FSİ motor olması geri adım attırdı sizce ne yapmalıyım.

fsi motor yeni nesil tsi motorların turbosuz hali diye biliyorum.
    Araba temiz.bende 2000 modeli uçak gibi arabadır bilimyorum daha önce kullandınızmı ama.bendeki lpg li ama akl motor eski motor yani.3 parça boya kapılarda filansa ve sürtünmeden olduysa önemli değil ama darbeliyse ben olsam uzak dururum.25 lira az para değil sonuçta.ben çorumluyum ama çorumda değilim.araca baktırırsanız çorumun girişinde wolsvagen servisi var orada 100 200 liraya exptertize sokun.net olsun.90 bin bakımı da gelmiş aracın bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.