Şimdi Ara

Octavia motor sesi dizel dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba. 2015 aralıkta 0 km dizel otomatik octavia araç aldım ful. Yaklaşık 6000 km oldu araç. Motordan ekstra tırtır sesler geliyor özellikle 1700 devir civarında. Bazen devir yüksek olsa bile bu sefer de Seri şekilde aynı ses geliyor .Bu ses ne olabilir? 2. Sorum da motorla kabin arasındaki bölmeye ses yalıtımı için keçe yapsak yangın riski veya başka bir risk olur mu? Yanmayan keçe bulunur mu yalıtım için? Motordan gelen bu ses normal mi bilemiyorum çok rahatsız edici ses çıkarıyor araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yalıtımı hocam araba bozuk
    ayrıca buralar karışır
  • Sesi kaydedip yükleyebilirseniz daha mantıklı fikirler yürütebiliriz. 1.5 senedir bende octavia 1.6 tdi kullanıyorum manuel dsg değil arada garip sesler geliyor motordan, klimayı kapatınca veya debriyaja basınca kesiliyor. Sabit bir devirde giderken en ufak bir ses duymadım şimdiye kadar, araç 41.250 kmde her gün aktif olarak kullanılıyor. Bir problem olabilir.

• tir tir deyince aklima arabanin dusuk devir yuksek vistesteyken cikardigi ses geldi hani bir alt vitese at hesabi. ama otomatik diyorsunuz? onu bilemicem

• Bendede 2011 jetta var ful hadi düşük devirde normal öyle ses gelmesi benim araçta 1000-1500 devir arası tır tır ses geliyor dizel motor olduğundan dolayı normal düşük devirde tıkırtı yapar ama devir yükselince bu sesin ortadan kaybolması lazım. Yüksek devirde bu seslerin seri bir şekilde devam etmesi normal değil. Şimdi sesin ne olduğunu tam bilemediğim için teknik bir yardımda bulunamayacağım aracı yetkili servise götürmenize tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 17 Mayıs 2016; 12:31:41 >
  • bana yarım kavrayan dsg sesi gibi geldi. seat leon şirket aracında da var bu sorun.
  • Dsg çok düşük devirlerde vites büyüttüğü için üst vitese geçince devir düşüklüğünden ötürü o sesler geliyordur.

• viraj alırken ve yokuş çıkarken oluyor genelde servise götürdüm birşey bulamadılar
  • Bozmuşun arabayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor soğukken garip garip sesler duyuyorum ben , ısınınca maşAllah saat gibi çalışıyor meret.
  • tabataa kullanıcısına yanıt
    Hocam servisin olayi bu. Bisey bulamiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.