Bildirim
OCZ MARKA SSD DÜŞÜK HIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AHCI açık mı? Şuan gayet iyi görünüyor. Bir kaç optimizasyon ayarı daha yaparsan daha iyi olacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodello
AHCI açık mı? Şuan gayet iyi görünüyor. Bir kaç optimizasyon ayarı daha yaparsan daha iyi olacaktır
onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. söyleyebilir misn lütfen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cem2014
quote:
Orijinalden alıntı: Rodello
AHCI açık mı? Şuan gayet iyi görünüyor. Bir kaç optimizasyon ayarı daha yaparsan daha iyi olacaktır
onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. söyleyebilir misn lütfen ?
http://www.chip.com.tr/makale/ssd-ile-hizlanma-rehberi-ssd-optimizasyonu-en-iyi-performans-icin-ayarlar_48037_3.html
-
teşekkürler yapıyorum şimdi.
sence yapmama gerek var mı peki -
sistemim ssd üzerine kurulu değil sıkıntı olmaz değilmi ahcı yaparsam? -
Resimlere bakılırsa ahci açık. Degerlerin sata2 değerleri. Sata2 için degerlerin normal. Anakartının marka modeli nedir? Sata3 portun varsa ona tak. -
quote:
Orijinalden alıntı: nmm1716
Resimlere bakılırsa ahci açık. Degerlerin sata2 değerleri. Sata2 için degerlerin normal. Anakartının marka modeli nedir? Sata3 portun varsa ona tak.
v17 nitro black edition i5 modeli kullanıyorum
dvd room u çıkarttılar yerine ssd yi taktılar direk. sadece 1 vida söküldü o da dvd yi tutan vida.
yani notebook alt kasa komple açılmadı.
bu hız çok düşük. iade etmem gerekebilir. -
-
kopyalama yaparken başlarda 300 mb ile başlıyor sonra 150 civarında kalıyor. off yaa -
Dvd romun bağlandığı yer sata 2 sanırsam hdd yi oraya takin ssd yi hdd nin yerine bir de öyle deneyin. Ayrıca ssd ye windows kurmayacaksanız ssd nin bir anlamı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
Dvd romun bağlandığı yer sata 2 sanırsam hdd yi oraya takin ssd yi hdd nin yerine bir de öyle deneyin. Ayrıca ssd ye windows kurmayacaksanız ssd nin bir anlamı yok
Peki bunu servise göndercem kargo ile onlar yapar mı. Yada ne kadar ücret alırlar
Sadece yer değiştirecekler değilmi. Eski hdd yine makinanın içinde kalacak yani.
Peki
Gönderiyorum o zaman servise.
quote:
quote:
Peki bunu servise göndercem kargo ile onlar yapar mı. Yada ne kadar ücret alırlar
kendiniz bile değişirsiniz çok zor bişey değil -
quote:
quote:
quote:
kendiniz bile değişirsiniz çok zor bişey değil
Peki nasıl yapacağım bilmiyorum. Of ya
Peki ssd yi aldığım yere vatan à görürsem onlar yapmaz mı
-
-
Üstte görülen sata3 sdd nin sata3 olduğu. Önemli olan anakartın sata3 destekliyormu. Sdd de sorun yok gibi. Dvd rom yerleri sata2 olur sende sdd yi oraya takmışsın. Sdd yi hdd nin oldugu sata portuna tak dene. Yada pc nin tam marka modeli yaz sata3 destegi varmı bakalım. -
Aspire VN7-791G
NX.MQREY.003
Pc modeli bu kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- crucial ssd alınır mı
- unexpected store exception hatası
- twinmos ssd alınır mı
- antimalware service executable nedir
- hikvision ssd alınır mı
- en iyi harddisk markası
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X