Yeni ev aldık aralıkta mart gibi taşınırız havalar iyi olursa evde 3 banyo var benim odamda banyo var yanii haricinde neler yapılabilir ?
quote:Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun şak şak şak O kesin hemde sabunlu falanda Başka neler yapılabilir ?
quote:Orijinalden alıntı: W.Fichtnertabiki Halay çekebilirsin... Ne yapılır oğlum banyoda, yıkan çık işte.
quote:Orijinalden alıntı: La Vi Vaquote:Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun şak şak şak O kesin hemde sabunlu falanda Başka neler yapılabilir ?Alıntıları Göster yatılır.
quote:Orijinalden alıntı: ElmaHalay çekebilirsin... Ne yapılır oğlum banyoda, yıkan çık işte.Alıntıları Göster özet: yeni ev aldık 3 banyomuz var
quote:Orijinalden alıntı: ElmaHalay çekebilirsin... Ne yapılır oğlum banyoda, yıkan çık işte.Alıntıları Göster Ben olsam bol bol sonra bol bol sıçarım
quote:Orijinalden alıntı: Elma Halay çekebilirsin... Ne yapılır oğlum banyoda, yıkan çık işte. hehehe Hınzıııııır
quote:Orijinalden alıntı: La Vi VaEn iyi yanı cenabet dolaßmayacamBenim odamda da var.Depo olarak kullanıyorum.Elektronik eşyalarımın kutuları,ortalıkta durmaması gereken eşyalarım falan var.
quote:Orijinalden alıntı: Argonath LXIBenim odamda da var.Depo olarak kullanıyorum.Elektronik eşyalarımın kutuları,ortalıkta durmaması gereken eşyalarım falan var.Alıntıları Göster bağırsakları boşalt ne yapcan başka
quote:Orijinalden alıntı: lala23bağırsakları boşalt ne yapcan başka Alıntıları Göster Yakın yerde abdestini alıp namazını kılabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Albert AynstaynYakın yerde abdestini alıp namazını kılabilirsin Alıntıları Göster ebeveyn banyosunu biliyoruz da çocuk odasına da mı banyo koyuyorlar ? bu arada klozet varmı yoksa sadece duş için mi
quote:Orijinalden alıntı: dhfadequote:Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun şak şak şak avatardaki mesut mu?Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: AvantiLazio ebeveyn banyosunu biliyoruz da çocuk odasına da mı banyo koyuyorlar ? bu arada klozet varmı yoksa sadece duş için mi Sadece duş için Yeni lüks evlerde hem ebeveyn hemde 1 cocuk odasında oluyor