Şimdi Ara

odtü econ altına ne yazılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üninin kendi yurdu yoksa ve bana çıkacağı kesine yakın değilse yazamam o kadar durumum yok. tercihen devlet üni olsa iyi olur. yazacak bir şey bulamadım

sıralama 990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 17 Temmuz 2024; 23:13:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yurdu olan devlet okulu kalmadı odtü econ altına ne yazılır 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt
    zaten yok da görmek istedim insanlar ne diyecek

• bi bakıverin ne yazcam yav. antin kuntin 1k falan çekişleri var bu odtü iktisatın, gelmezse ayvayı yerim. tobb'a mı kaldık?

• sıralamalar çok kötü hale gelmiş hukuk istenmedikçe

• ekmekarasıdöner1 E kullanıcısına yanıt
    900 yaptık yazacak yer yok. bu tm harbiden büyük kumar

• sabancı tutsa bari iyimiş burslusu

gene de çok iyi sıralama tebrikler

yok hocam sabancı ile çok uzağız maalesef

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

koçta tam burslu gelen bölüm varsa çap yapılabilir gibi hocam odtü econ da gelmezse ama bence çekmez artık o kadar da

bana gelir gibi geliyor da gelmeme ihtimalini düşünmek zorundayım. ama üstünde de hep koç bilkent sabancı falan var %90 gelir

Sana rahat gelir

Odtu econun önünde 1036 kişilik garanti dolacak kontenjan var. Tek tek baktım. 3 haneli sıralama bu sene mümkün değil

1340 yaptım ben asıl benim iş sıkıntılı

Yaklaşık 550 kişilik açık var geçen senenin sıralamarına göre yani 1700 sıralamanın içinde olup gözükmeyen. Yani 800 900 yapıp iü hukuk yazmak gibi mesela. Bunların verisine erişemedim. Erişilemiyor da, yök a dan z ye yayınlamıyor maalesef. Grçen sene ye göre bu sene 550 kişinin yönelimi değişmez ise zaten 1700 ile kapatıyor. Ama değişecektir. Bu değişimin max 400 kişi ile kalması sıralamayı 1315 e atar mesela. Temennim 550 kişilik kontenjan payındaki değişimin 200, 300 ile sınırlı kalması ki böylece 1500, 1400 ile kapatabilsin.

Matematiksel olarak artış trendine göre hesaplarsak -her faktörü göz ardı ediyorum, sadece son 4 yıldaki değişim miktarından hareketle, 1250 ile kapatıyor.

Dolayısıyla bölüm en iyi ihtimal 1250 ile kapatacaktır. Ama diğer faktörler göz önünde bulundurulduğunda -idealist hukuk hedefi mesela- bu durum sıralamayı geriye çekecektir ki gerçekleşececek durum bu. 1350 dolayları daha olası, mümkün.

• maketbıcagı kullanıcısına yanıt

hocam ben zaten geleceğini düşünüyorum. ama 2 tercih yazıp bırakmayı da çok affedersin, bir yerlerim yemiyor. altına ankara hukuk yazıp kendimi garantiye almayı düşünüyorum. 1300 civarı ile kapatacağını düşünüyorum ben de size katılarak.

Haklısın ben de korku içindeyim

Myp kullanarak da odtü istatistik yazacağım, bundada kontenjan sıkıntısı var. Bu da gelmezse sıkarım kafama heralde

• İtü econ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    1. tercihe yazmazsam yurt da para da vermiyo. sıkıntı o yoksa yazarım

Econ için normalde her türlü ODTÜ yazardım herhalde(hiçbir bilgim yok sadece bende yarattığı algı itü de ea bölüm, hiç olmaması vs.) ama ODTÜ hiçbir şey vermeyip İTÜ Yurt ve para veriyorsa yazılabilir gibi hocam. Şu an baktım Yemek Bursu da varmış çok kritik bir şey değil ama aylık 1000 Tl daha eklemiş gibi düşün bursuna.

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya, odtü itü savaşını econda net odtü alır. itü yazmam sırf bursu için.

• Valla hocam açıkçası ben de yazmazdım ama ekonomik durum çok kötüyse yazılabilir bence. Birde yurt çıkması çok sorun olabiliyor bazı kişilerde ilk 1 ay baya çile çekiliyor şanssızsanız ama değer herhalde, odtü econ okuyorum demenin havası bile bir başkadır tahminimce.

• odtü econ altına ne yazılır

böyle yaptım. sanırım ankarayı seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 25 Temmuz 2024; 16:14:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.