Bildirim
ODTÜ EEE/2019/SORULARINIZI BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz ? savunma sanayi ? akademik kariyer ? yurtdışı ? -
Aslında şuan bu da benim bilmediğim bi konu. Ama şimdilik bölümümde yüksek lisans+yurtdışında doktora gibi bir plan var aklımda. Savunma sanayi önceliklerim arasında değil şimdilik. -
Hocam puanınız ODTÜ’ye mi yetiyordu yoksa siz mi ODTÜ’yü tercih ettiniz ? -
ogrenci profili hala toplumsal olaylara duyarli, dusunen, sorgulayan bir nitelikte mi yoksa okullarin apolitiklestirilmeye calisilmasindan o da nasibini aldi mi?
yuksek lisans icin burs imkanlari nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 27 Haziran 2019; 18:12:44 > -
Hocam merhabalar, bildiğimiz gibi eee’de çeşitli uzmanlaşma alanları var son sene seçilebilen (Elektronik,Biyomedikal,Kontrol,Telekomünikasyon). Siz hangisini seçtiniz hangisi daha revaçta, arkadaşlarınızdan tanıdıklarınızdan yola çıkarak hangisinin genel olalarak seçildiğine dair bir yüzde verebilir misin (%50 telekomünikasyon, %40 kontrol gibi). Teşekkürler. -
Puanım odtüye yetiyordu ve odtüyü istedim 😅. Şaka bi yana bi üstüne boun makina yazmıstım, iyi ki gelmemis. İlk tercih zamanı anlayamıyor insan ama bence doğru yerdeyim. -
Odtü geneli öğrenci profili herhangi bir yerden tabii ki farklı, belirli bir farkındalık var ama o eski sol/sağ vs çağları bence bitti diye düşünüyorum. Bununla birlikte ee de “aktivist” diye tabir edilecek insan sayısı az cunku yogun bi bolum, biraz reeliteden soyutluyor insanı desek yeridir. -
Ben henuz karar vermedim ama muhtemelen elektronik seçicem.
Şuan computer,telekom ve elektronik revaçta. Ortalama kasmak isteyenler, nispeten eski moda kalmış power alanlarına yöneliyor. Anten,biyomedikal gibi opsiyonlar biraz az talep görüyor galiba. Ama belli başlı dersler var, her opsiyonda olanlar nerdeyse alıyor, bunlar data structures,digital signal processing gibi dersler. Zaten opsiyon seçimi pek kritik değil hocalar bunu sık sık belirtiyor. Elektronikten bi hocamız telekom çıkışlı, başka bir elektronik hocası da kontrolcüymüş zamanında. -
Hocam ben Ytü Kontrol ve Otomasyon mühendisliğinde okuyorum. Hala iş yapar mı, nerede çalışır, ne yapar, geleceği ne olur emin değilim. Sen ne dersin bu konu hakkında ? Linkedin profili incelemek tek kaynağım daha bölüme başlamadım hazırlık okudum kendim fazla yorum getiremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 27 Haziran 2019; 18:18:17 > -
Hocam sizin bölüm değil ama HUV düşünüyorum tanıdığınız var mı ? Önerirler mi ? İş imkanlari nasıl ? İnternette çok fazla bilgi kirliliği var yardımcı olursanız sevinirim. -
Hocam stajlarınızı nerede yaptınız ve staj bulmak kolay mı zor mu oldu ? Birde mezunlar genel olarak nerede çalışıyor iş imkanları nasıl ? -
İlk stajımı enerjisaya bağlı ayedaşta yaptım, 2. Stajıma henüz baslamadım ama savunma sanayiinde olucak gibi. 2.sınıfın sonunda staj bulmak zor çünkü firmalar senden bir bilgi birikimi istiyor ama henüz çok toy oluyosun.3. Sınıf sonundaysa ortalaman 3 üstünde ise aselsan vb yerlerde cok rahat staja girebilirsin. İş imkanı olarak da genelde savunma sanayine gidiyor mezunlar. Başlangıç için en ideali aselsan, o da 3 üstü ortalama arıyor. -
Hocam kontrol geniş bi alan, o yüzden pek bilmesem de geleceği vardır illaki -
Bilgi kirliliği bu yüzden oluyor hocam, o benim bilmediğim bi alan. Ayrıca mühendisliklerin her biri birbirinden farklı alanlar. Bilen birine danışırsanız sizin icin daha iyi olacaktır. İyi tercihler :) -
Merhaba benim hedefim de odtü ee. 1-3k arası bir sonuç bekliyorum. Eğer 2.2k-3k arası gelirse ve odtü ee tutmazsa sizce hangi üni/bölümü yazmalıyım? Aklımda odtü makine yazıp elektroniğe geçmeye çalışmak, itü ehb, itü ceng var. Siz ne dersiniz, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertJamesFischer -- 28 Haziran 2019; 6:57:29 > -
Hocam cidden geçmek istiyorsanız çoğu mühendislik ilk sınıfta aynı gibi, o yüzden sıkıntı olmaz. 1. Sınıf da nispeten kolay o yüzden geçme şansınız yüksek. Ama olur da geçemezseniz, devam etmenizin sıkıntı yaratmayacağı bi bölüme geçin derim. Umarım umduğunuz gibi olur. -
oha adaşımı buldum oha oha
Benzer içerikler
- tıp mı hukuk mu testi
- en zor tyt denemeleri
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- hukuk okumak mantıklı mı
- dr biyoloji tyt pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X