Şimdi Ara

ODTÜ İnşaattan Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene odtü inşaat kazandım şuan hazırlıktayım fakat mühendislik olayının bana göre olmadığını anladım ( evet hazırlıkta anladım :) ) pişmanım.

geçen sene pek çalışmadım açıkçası bu yüzden şuan kafamla ilgili değişik fanteziler kuruyorum ama keşkeler pek bir şey değiştirmiyor. o yüzden tıp veya diş hekimliğine geçiş şansım var mıdır ? ( mf3 :17k mf4 : 12k )

yada seneye ortak dersler olacağı için seneye hazırlanırsam kazanma şansım nedir birlikte götürebilir miyim ? sonuçta fizik kimya matematik görücem biyolojiyi de aradan çıkartırım diye düşünüyorum. sizce şans var mıdır ?

hazırlanan ve hazırlanacak olanlara tavsiye : arkadaşlar çalışın ciddi anlamda istediğiniz bölüm için bir emek harcayın sonra benim gibi ünv. kazandıktan sonra yine sınavlar bölümünde gezinmeyin. biliyorum çok klişe ve boş laflar gibi geliyor bana da öyleydi fakat şimdi anladım geç oldu, kötü oldu.

• up up up
  • up up up
  • Merkezi yerleştirme ile dişe geçebilirsin.Sanırım senin sıralamanda sadece özel tıplar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3B15EA5E -- 3 Aralık 2016; 18:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliği okuyorum kardeşim keşke takas yapsak bulunduğumuz yerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecure33

Diş hekimliği okuyorum kardeşim keşke takas yapsak bulunduğumuz yerleri

niye öyle dedin ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.