Şimdi Ara

ODTÜ İSTATİSTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF den büyük ihtimal olacak. İşsiz kalma durumum olur mu? Sanmıyorum ama bi yorum okumustum o yuzden kafam karıştı. Bir de maaşım ne kadar olur burdan mezun olursam?

• Bence daha iyi bir şey yazılabilir. Benim tutmayadabilir ama yine de yazayım diyordum vazgeçtim. Sırf ODTÜ diye mi yazmayı düşünüyorsun? Çünkü sonuçta daha iyi bölümler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbakilinc41

MF den büyük ihtimal olacak. İşsiz kalma durumum olur mu? Sanmıyorum ama bi yorum okumustum o yuzden kafam karıştı. Bir de maaşım ne kadar olur burdan mezun olursam?

maaş konusu tamamen sana bağlı ayrıca maaşı çok düşünme derim eğer bölümü seviyorsan gerisi gelir diye düşünüyorum. ben de matematik bölümü tutmazsa yazmayı düşünüyorum, takip
  • valla maaş benim için önemli :) sıralamam 52 bin inşaat müh mi yazayım kocaeli,eskişehir,akdeniz tutuyor en iyi
  • 2006 2009 arasi mudurum odtu istatistik mezunuydu. Iyi bir konumdaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin yerlerden inşaat mühendisi olarak mezunu olunca maaşı değil, işi önemseyeceksin .
    (Sermayen ve/veya müteahit tanıdığın olmadığını varsayıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Dediğin yerlerden inşaat mühendisi olarak mezunu olunca maaşı değil, işi önemseyeceksin .

dediğim yerlerden mezun olunca ne kadar kazanır. odtü istatistik kadar kazanır mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Dediğin yerlerden inşaat mühendisi olarak mezunu olunca maaşı değil, işi önemseyeceksin .

dediğim yerlerden mezun olunca ne kadar kazanır. odtü istatistik kadar kazanır mı

Her şeyin sonu sende bitiyor.
  • http://strawpoll.me/169615 hocam şimdiden teşekkürler. Voteleyen eller dert görmesin. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
  • istatistik iyi bölüm bende yazıcam okuyan arkadaşım var memnun ama zor olduğunu söylüyor internette de iş alanlarının çok olduğu birçok mezun tarafından belirtilmiş
  • Başka yorumu olanlar var mı çok kararsızım

• quote:

Başka yorumu olanlar var mı çok kararsızım

Tıp yazzz tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

Başka yorumu olanlar var mı çok kararsızım

Tıp yazzz tıp

Tıp puanı alsaydım keşke. Ama tıp yazmazdım :) direk Yeditepe diş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.