ODTÜ KAYIT SİLDİRME ACİL YARDIM
-
-
Hocam sıkı mı calıstınız inşaat önermez misiniz ? Meraktan soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben bölüme geçemedim.İnan hiç fikrim yok ama son sınıflar imkanınız varsa direk bölüm değiştirin diyor kimse memnun değil anlayacağın.Aslında çok sıkı denilemez deneme odaklı gittim diyelim.
-
Geçen yıl kaç yapmıştınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gecen yil pandemiden sonra 2 ay mat bakip girdim kırık obp ile 24k dan 42 ye attı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım, yani 18 girişlisiniz. Ben de geçen yıl girdim dediğiniz gibi herkes karamsar
Evet hocam 18
Hocam ben de hacettepe inşaattayım bende sildircem büyük ihtimal gidip konuştum kütüphaneden yurtlardan imza toplaman gerekiyor yarım saatlik iş dedi bir de e kayıt yapabilmen için e devletten kaydının silinmesi gerekiyor iki lisans bölümüne kayıt olamazsın hacettepe hemen bildirdiğini söyledi anında düşüyormuş ben kendimi garanti altına almak için tercihlerden sonra sildireceğim okulun öğrenci işleriyle bir konuşun bence
Hocam ariyorum surekli ama hep mesgul, mesgul olmasa bile açan yok.Pzt gidecegim zaten esyalar da orda.
Hocam ben ankarada yaşadığım için bizzat gidip konuştum yoksa bende arıyorum açmıyorlar ama mutlaka gidip konuşun öğrenin
Pzt gidiyorum hocam tercihten önce.
Ben de ODTÜ inşaattan sildireceğim uplamış olayım.
Hocam 18 girişli olduğunu arkadaşın nasıl anladınız yoksa güneşten benim mi kafam yandı :) ? Ben 2019’da girmiş 2020 kırık 2021’de yerleşti kırıksız diye düşündüm ama kafama takıldı sorayım dedim :) .
Hocaam eger sildirmeye gitmediyseniz.Gjtmeyin gerek yokmus persembe ya da cuma kayit sildirme programi aktif olurmus online siliniyormus.Sadece diploma almaya gideceksiniz.
tuğrul tankuttan betonerme almadan kayıt mı silinir krdşm ya
-
Hocam yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını neden beklemiyorsun ?
Hocam yerleştirme sonuçları açıklandığında sildirmek gerekmez mi ?
O zaman da olur hocam erkendne halledeyim dedim .Esyalarim vardi zaten.Ama online imis sildirme.
Teşekkür ediyorum hocam peki ne zamana kadar aktifmiş program ?
Anladım.Benim üniversitede de online siliniyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- kitapyurdu güvenilir mi
- asistan doktor maaşı
- tyt genel deneme önerileri
- itü yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X