Geçen sene 9 aylık çalışmayla 2.6k gibi bir sıralama yaptım. Başka çok bir seçenek olmayınca ODTÜ Makina'ya yerleştim ama makine ne ilgimi çekiyor ne de gelecek planlarıma uyuyor. Seneye tekrar hazırlanıp Bilkent EE burslu kazanmaya çalışmak mantıklı olur mu? Kazanırsam ilk seneki dersleri sayarlar mı? |
ODTÜ Makina'yı bırakıp Bilkent EE için tekrar hazırlanmak

-
-
İTÜ ehb yatay geçiş daha mantıklı olur bence o alana ilgin varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aile durumlarından dolayı İstanbul'a gidemiyorum
-
nick entry uyumu
-
-
Hocam o zaman ODTÜ içi başka bir bölüm düşünseniz daha iyi olur aslında , hazırlansanız Bilkent ee kazanacağınızın garantisi yok zaten fulle yakın net yapmışsın 1-2 dikkat hatası olsa daha kötü bile yapabilirsin.
Hocam fizikçiler sağ olsun ortalamam max 3.7 geliyor yani okul içi yatay geçisin de çok bir garantisi yok. Ayrıca okul böyle de uzuyor. Yine de en mantıklısı önce ODTÜ EE'ye geçmeye çalışmak sanırım. Zaman ayırdığınız için sağ olun.
-
up
-
Sevmiyorsanız çekilecek bir bölüm değil makine. Şahsen ben de ee taraftarıyım, ki bitirdim de. Ama merkezi yatay geçiş seçeneklerini değerlendirmeniz en iyisi olur bence. Bir sene daha sınav psikolojisi çekmek zor olabilir. Sıfırdan kazandığınız bir bölümde ders saydırmanın çok mümkün olduğunu sanmıyorum, ben hiç duymadım.
-
Tekrar birinci sınıfı göreceksem pek bir mantığı yok YKS ile uğraşmanın. Kurum içi yatay geçiş de zor gözüküyor. Her neyse yorumunuz için teşekkürler hocam.
-
Bilkent ders saymıyor
Sağ olun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X