Şimdi Ara

odtü mimarlık mı yoksa tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
23.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

odtü mimarlık mı yoksa tıp mı?

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2020)
Giriş
  • odtü mimarlığı tutturursam tıbba da yeter puanım, siz olsanız hangisine girerdiniz?

• Önce bi tutturda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unidad Popular

Önce bi tutturda

canısıcanısı nickine göre baya iyisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 2 Haziran 2008; 1:01:11 >
  • quote:

Önce bi tutturda
    quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

Önce bi tutturda

arkadaşım kendini yorma bari, prim yapmaya mı çalışıyorsun? birşey sorduk cevap vermek istemiyorsan zorlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

canısıcanısı nickine göre baya iyisin

Alıntıları Göster
    Tıp = Sürekli dersle geçen bir üniversite hayatı + yoğun iş temposu + çok para
    mimarlık = Eğlenceli bi üniversite hayatı + makul ücretli bi iş

• quote:

Önce bi tutturda
    quote:

Önce bi tutturda

katılıyorum . sınav öncesi çok hesap yapılır ama dereyi görmeden paçaları sıvama derim.

ama genede soruna cevap vereyim benim bayağ bi arkadaşım var tıpta okuyan bi çoğu kafayı yemek üzere 6 yıl boyunca dünya ile bağlantın kopuyo ders dışında hiç bi şey yapamıyosun doğru düzgün.Ayrıca bide mezun olunca zorunlu görev falan var+ bide TUS sınavı falan işte ama bunları aşınca hayat senin iş,para konusunda sıkıntın olmaz.

mimarlığa gelince bide odtü olunca kulağa daha hoş geliyor.

Bi ekleme yapmak istiyorum Endüstri Mühendisliğini de bi araştır derim okuması diğer mühendisliklere göre daha eğlenceli ve iş imkanı daha fazla

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_patron1907 -- 2 Haziran 2008; 1:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canısıcanısı

quote:

Önce bi tutturda

arkadaşım kendini yorma bari, prim yapmaya mı çalışıyorsun? birşey sorduk cevap vermek istemiyorsan zorlamıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: canısıcanısı

quote:

Önce bi tutturda

Tamam bende böyle zıt gitmek istemiyordum ama bi an çıktı gönderdim.Kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smerillian

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kUTbENGi

Emin ol mimarlık da pek eğlenceli geçmiyor,Tıp kadar olmasa da....İnşaat'da okuyorum ama mimarlığın da nasıl olduğunu iyi biliriim

• quote:

Orijinalden alıntı: Smerillian

Alıntıları Göster
    ben tıp derdım bıraz sıtreslıdır ama hatta cok hem saglık bakaımından hemde gelecek ıcın cok ıyı bı bölum bence tıp sec hayalım tıp okumaktı benım :( hadı hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: kUTbENGi

Emin ol mimarlık da pek eğlenceli geçmiyor,Tıp kadar olmasa da....İnşaat'da okuyorum ama mimarlığın da nasıl olduğunu iyi biliriim

Alıntıları Göster
    Mühendistlik niye düşünmüyorsun

çok yuksek puan alabileceksen elektrik-elektronik düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: by_patron1907

quote:

Önce bi tutturda

katılıyorum . sınav öncesi çok hesap yapılır ama dereyi görmeden paçaları sıvama derim.

ama genede soruna cevap vereyim benim bayağ bi arkadaşım var tıpta okuyan bi çoğu kafayı yemek üzere 6 yıl boyunca dünya ile bağlantın kopuyo ders dışında hiç bi şey yapamıyosun doğru düzgün.Ayrıca bide mezun olunca zorunlu görev falan var+ bide TUS sınavı falan işte ama bunları aşınca hayat senin iş,para konusunda sıkıntın olmaz.

mimarlığa gelince bide odtü olunca kulağa daha hoş geliyor.

Bi ekleme yapmak istiyorum Endüstri Mühendisliğini de bi araştır derim okuması diğer mühendisliklere göre daha eğlenceli ve iş imkanı daha fazla

Edit:Ekleme

Alıntıları Göster
    arkadaşım annem kafamı ütülüyor tıp tıp tıpda tıp. beni baydı. eğer o puanı alırsam diyorum, girmek iyi mi olurki? nasıl deerlendirebilirim? yoksa ben daha gerçekçi şeyler düşünüyorum. kırıkkale inşaat gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

ben tıp derdım bıraz sıtreslıdır ama hatta cok hem saglık bakaımından hemde gelecek ıcın cok ıyı bı bölum bence tıp sec hayalım tıp okumaktı benım :( hadı hayırlısı

Alıntıları Göster
    ablam mimar, annemin kuzeni doktor..
    bu iş sana bakar mimarlık beceri işteyen bir iş herkes okuyamaz bence çizimin görüşün 3 boyutlu düşünce yeteneğin olmalı..
    tıpı herkes okumasına okur iyi para kazanırsın ama 40 yaşına kadar okumakla geçer hayatın...
  • quote:

arkadaşım annem kafamı ütülüyor tıp tıp tıpda tıp. beni baydı. eğer o puanı alırsam diyorum, girmek iyi mi olurki? nasıl deerlendirebilirim? yoksa ben daha gerçekçi şeyler düşünüyorum. kırıkkale inşaat gibi

Alıntıları Göster
    ya ben 250-260 arası alıyorum denemelerde, zaman kalıyor ea da yapıyorum, o da 255-265 arası çıkıyor.
    ama şöyle bir olay var. dersanenin sınavı gerçeğe göre zormuş, hocalar 20 puan daha koy diyorlar ama ben bu puanla kırıkkale inşaati tutturuyorum, yanında bir de jeoloji okursam tam olacak. ama bu üniversitenin ankarada olması daha iyi olurdu.

ekleme

@sami947

uzay geometrim iyidir, şekilleri iyi canlandırabiliyorum. çizmeden cevap verdiğim sorular dahi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canısıcanısı -- 2 Haziran 2008; 1:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leite

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Leite

ya ne var su elektrık elektonıkte anlamaıdm yaa bıde puanalrını abartmıslarda abartmıslar ben egede yuksek okul okuyorum ve bıtırııyorum muhendıslık bölumu bızden beter ve turkıyede en cok puanı ısten unıversıte tamma her sey bılgı ama bence bu meslegınde pek bı etkısı yok bıde puanı yuksek mezun olupta acıkta gezen cok var bence bu bölumlerı secmeyın merakınız yoksaa elektronık bırazdaha hesap kıtap ısı elektrıkte ıse çarpılma tehlıkenız var

• quote:

Orijinalden alıntı: Leite

Alıntıları Göster
    ikisi birbirinden çok farklı kulvarlar. kişisel özelliklerin ve yeteneklerini göz önüne alarak tercih yap. sırf puanı yüksek diye bir bölümü seçersen sonra çok üzülebilirsin. bir de bunları düşünmek için daha erken. kafanı bunlarla meşgul etmektense sınava odaklan, yüksek net çıkarmaya bak. nasıl olsa düşünecek bolca vaktin olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

ikisi birbirinden çok farklı kulvarlar. kişisel özelliklerin ve yeteneklerini göz önüne alarak tercih yap. sırf puanı yüksek diye bir bölümü seçersen sonra çok üzülebilirsin. bir de bunları düşünmek için daha erken. kafanı bunlarla meşgul etmektense sınava odaklan, yüksek net çıkarmaya bak. nasıl olsa düşünecek bolca vaktin olacak...

Alıntıları Göster
    odtü mimarlık kaç puan idi? o puana hangi okulun tıbbına gideceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

odtü mimarlık 354 mü neydi. tıplar zaten 350-360 arasına sıkışmış durumda. o ütopik okullar değil tabi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

odtü mimarlık 354 mü neydi. tıplar zaten 350-360 arasına sıkışmış durumda. o ütopik okullar değil tabi

Alıntıları Göster
    Dersanenin dediklerine ve gazına çok inanma.Onlar 20 ekle diyorlarsa sen 10 ekle.Tecrübeyle sabittir.

Bu seçim senin yetenek ve zevklerine bağlı.Eğer çok okumayı seviyorum,araştırmalar yaparım,yani ineklerim diyorsan tıp.Ama yaratıcılıığın üst seviyedeyse,hayalgücün sağlamsa mimarlık..Ben olsam mimarlığa giderdim (kazara tıbbı işaretledim yalnız)

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

bu iş sana bakar mimarlık beceri işteyen bir iş herkes okuyamaz bence çizimin görüşün 3 boyutlu düşünce yeteneğin olmalı..
    tıpı herkes okumasına okur iyi para kazanırsın ama 40 yaşına kadar okumakla geçer hayatın...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sami947

Katılıyorum hatta 1-2 ilave yapayım:
    Eşimin anne-baba ve abisi doktor; enişte-teyzesi mimar (Prof.) , kuzenleri de mimar (Doç.).
    Hepsi de çok iyi kazanıyorlar. Ama babam (kayınpederim) 72 yaşında ve halen öğreniyor.
    "Hayat boyu ders çalışmak+kurtardığın hayatlardan aldığın dayanılmaz haz+ Kurtaramadıklarından sonraki tarifsiz üzüntü (ki kayınvalidem çocuk doktoru)+İyi para" diyorsan tıp; "iyi para+düzensiz çalışma saatleri+Bu dünyaya bir eser bırakmak" diyorsan mimarlık.
    Umarım her şey gönlünce olur.
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Dersanenin dediklerine ve gazına çok inanma.Onlar 20 ekle diyorlarsa sen 10 ekle.Tecrübeyle sabittir.

Bu seçim senin yetenek ve zevklerine bağlı.Eğer çok okumayı seviyorum,araştırmalar yaparım,yani ineklerim diyorsan tıp.Ama yaratıcılıığın üst seviyedeyse,hayalgücün sağlamsa mimarlık..Ben olsam mimarlığa giderdim (kazara tıbbı işaretledim yalnız)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

ya mimarlık olursa ankarada seçeceğim. işte anne dırdırı bitmiyor. tabi kendi iyi bildiğini istiyor haksız da değil de ben pek istemiyorum.
    mimarlık inşaat mühendisliği fark etmez fazla. inşaat olursa da işte jeolojiyi de aradan çıkartmayı isterim

murat gerçekten teşekkürler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.