Şimdi Ara

odtü tarihten odtü havacılık uzay mühle çap yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaş tutturmuş böyle bir şey var da var diye ama asla mantığa yatmıyor olum bölümler arası hiçbir bağlantı yok fındık kadar alakaları yok makine metalurji vs olsa anlarım hatta fizik bile olsa anlarım ama tarih ne alaka böyle bir şey var mı? sitede net bir bilgi bulamadım

• Benim bildiğim kadarıyla belirli bir oranda benzerlik olması lazım komple farklı olursa 5 senede 2 sini de nasıl bitirceksin 2 bölüm Bir arada o sürede bitse millet eşek mi 4 senede bir bölüm okuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacılık uzay da boru değil yani okuması da zordur

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Birbirlerine yakın programlarla çift ana dal yapmak, programı bitirmek için öğrencilerin avantajına olsa da, elektrik ve elektronik mühendisliği ve felsefe gibi birbirlerine görece uzak programlarla da çift ana dal yapmak olanaklıdır.

odtü tarihten odtü havacılık uzay mühle çap yapmakadayogrenci.metu.edu.tr
    Çift Ana Dal - Yan Dal | ODTÜ Aday Öğrenci
    https://adayogrenci.metu.edu.tr/ankara/cift-anadal-ve-yandal
  • Odtüde ksııtlama yok galiba sitede bende bulamamıstm bi şey boğaziçinin sınırları belli aitede çok net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de o şekilde bir şey arıyorum matematik okuyan falancayla yapabilir fizik okuyan falancayla ama odtüde hiç bulamadım bilen vardır belki diye soruyorum.

• teknik olarak mümkün nerden baksan 3.9 ortalama lazım. ortak dersin olmayacağı için okul en az 2 yıl uzar. çap yaparken de yoğunluktan akıl sağlığını kaybedersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Hocam ODTÜ izin vermiş ama bitirebilecek misin o da var.

Ben dandik bi apartman ünisinde bakmıştım benzerlik azsa yapamazsın diyordu ondan yola çıkarak bence olmaz dedim ama odtü şaşırttı.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam yapılabilir mi yapılamaz mı tartışma oydu, yoksa sözel öğrencisinin mühendislik okuması imkansıza yakın zaten tarihte de böyle bir çap hikayesi yoktur.

• saçmalıkmış gerçekten. teşekkürler.

• tekrar baktım ilk yıl alınan matematik fizik derslerinden belli bir başarı yakalaman lazım. tarihte mf olmadığı için yapılamaz

• Yedirmezler o cengi kısaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nerede söylüyor paylaşabilir misiniz

• odtü tarihten odtü havacılık uzay mühle çap yapmak
  • buranın linkini atabilir misin kanka

• odtü tarihten odtü havacılık uzay mühle çap yapmakoidb.metu.edu.tr
    Güz Dönemi Çift Anadal - Yandal Duyurusu | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    http://oidb.metu.edu.tr/tr/guz-donemi-cift-anadal-yandal-duyurusu
  • eyvallah hocam. böyle bir saçmalık yokmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.