Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
15.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy

(En Son Oy Tarihi: 13.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: owoselammicsuedcheck

kardeş ne saçmalıyorsun ya, odtü'de hoca olmak için yurt dışına çıkma şartı var zaten. bilip bilmeden konuşmayın. odtü ee'deki çoğu hoca mit, stanford doktoralıdır. zaten bilkent'te o söylediğin hocaların lisansı da odtü ee. saçma sapan konuşmayın.
    Bakın yurtdışı çıkma şartı oldu Boğaziçi :) Ulan üniversiteni savunucam diye kasma bu kadar.
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    adamın lisansı boun'da "full odtü" demek yanlış oluyor dedim ben de. anlamıyorsun da.
  • quote:

adamın lisansı boun'da "full odtü" demek yanlış oluyor dedim ben de. anlamıyorsun da.
    users.metu.edu.tr
    400 Bad Request
    http://users.metu.edu.tr/kuzuoglu/#resume
    bu ne canımın içi :) full odtü değil mi bu ?

• quote:

eee.metu.edu.tr
    ELECTRICAL & ELECTRONICS ENGINEERING
    https://eee.metu.edu.tr/personel/kemal-leblebicioglu
    peki bu full odtü değil mi :)

1986 - present: Professor, Middle East Technical University, Dept. of Electrical and Electronics Engineering, Ankara, Turkey
    1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003: Short-term Visiting Professor, Penn State University, PA, USA
    1995-1996: Visiting Professor, University of Illinois at Urbana-Champaign, IL, USA
    1994-1995: Visiting Professor, Eastern Mediterranean University, Cyprus
    1988: Visiting Professor, Darmstadt Technical University, Germany
  • quote:

1986 - present: Professor, Middle East Technical University, Dept. of Electrical and Electronics Engineering, Ankara, Turkey
    1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003: Short-term Visiting Professor, Penn State University, PA, USA
    1995-1996: Visiting Professor, University of Illinois at Urbana-Champaign, IL, USA
    1994-1995: Visiting Professor, Eastern Mediterranean University, Cyprus
    1988: Visiting Professor, Darmstadt Technical University, Germany
    yazık ya gsdlşgjsdfds savunmak için her şeyi yapıyor çocuk. Adamın her şeyi odtülü bu sefer sabbatical da falan çıktığı yerleri yazmaya başlamış. He canım he odtü en iyi adamo her şeyi odtüyeken prof olmuş sonra çıkmış :)
    asdas olm gidiyorsun 90 yaşındaki adamları atıyorsun. şu an okulda hoca olmak için ydışında yüksek veya doktora şartı var, eskiden yokmuş. o yüzden attığın yaşlı hocalar full odtü olabilir. zaten hepsi demedim bunu düşünüp çoğu dedim.

bir de bu attığın adam istese şu an istediği okulda çalışabilecek biri. fakat vatansever biri olduğu için tr'de kalıyor, birçok askeri proje geliştiriyor. kapısında bile asker var adamın öyle biri. :D
    bunlar da full bilkent hacı:
    www.umram.bilkent.edu.tr
    Ergin Atalar, Ph. D.
    http://www.umram.bilkent.edu.tr/~ergin/mycv/education.php
    http://kilyos.ee.bilkent.edu.tr/~akar/

• Meydan muharebesi çıkmış burada bu ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

Sen yurtdışına gitmede master derecesine bakıyorsan sıkıntılısın :) aradan 1-2 tane MIT stanford çekmiş yazık :) Bilkent ee yi girince 1/3 oranında Stanford denk geliyor :)
    https://blog.metu.edu.tr/ngencer/education/ bak phd ye kadar türkiye :) . Şu zamanda post-doc ta zaten yurtışına çıkmayanı dövüyorlar sanırım.

Aaaa bak bir tane daha bütün kariyeri odtüde geçmiş biri :http://users.metu.edu.tr/kuzuoglu/#resume hep palavra yani :)
    QS 2019 EE sıralaması hocaların akademik saygınlığı (akademik hayatlarını tamamladıkları ünilere göre değişiyor) ve H-indeksi/Alıntı sayısını gözetiyor. Bu alanda ODTÜ, Bilkent’in önünde. Ayrıca odtü doktoralı olup 20 yıl Princeton’da çalışıp 100 makale yayınlayan adam var, bu bir kıstas mıdır peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya kardeş hangi okulda okuyorsun ? boş muhabbet demişsin ODTÜ de okumuyorsan niye yorum yapıyorsun,electric physics finalini test yapan okul gördü bu gözler, odtüde -(minus yazmadığın) 4 işlemi atladığın için 3 puan kıran hocalar var.Zaten bölüme geçince asıl işlerin hocalarla dönmediğini göreceksin sözüne çok güldüm,ODTÜ de dersten ne kadar yüksek alacağın %80 hocaya bağlı bak özellikle ENG101 102 211 derslerinde,kötü hocaya geldin mi bütün dönemini proje yapıp ordan burdan puan kaybedip cc alırsın ama diğer arkadaşın farklı section da olduğu için hocası her şeye göz yumar senin verdiğin emeğin 5 te 1 birini vermeden BA sını alır,hayır ODTÜ de okumuyorsan boş muhabbet demeyeceksin türkiyenin açık ara en zor okulu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlecter77 -- 25 Temmuz 2019; 22:58:58 >
  • Hidra vs Khontkar olmuş burası

Sakin arkadaşlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrlecter77 M kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı atladık ama İngilizcem yeterince iyi değil,ENG101'den çekiniyordum sen böyle diyince daha bi korkmaya başladım:)
    bilkent'teki dersler daha zor, orada ingilizce alsanız daha çok ağlardınız çünkü çok az kişiye a+ veriyorlar. ortalama kasmak orada daha zor bile olabilir odtü'den, emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 25 Temmuz 2019; 23:9:15 >
  • hocam en azından sadist ve öğrencisinin dersinden kalması için her şeyini veren hocalar yok, okuyan 2-3 arkadaşımdan biliyorum. Bilkentte doktora yapıp ODTÜ de hoca olan hocam bilkentte burssuz öğrenciler çoğunluğu oluşturduğu için öğrenciler daha umursamaz oluyor demişti.Buraya gelip keşke bilkent yazsaydım diye ağlayan çok insan gördüm o yüzden bu uyarıyı yaptım
    hocalar sizin dersin yeterliliklerini yerine getirmenizi istiyor, yaz okulunda dersi açanlar hariç çoğunun kalınca bir kazancı da olmuyor bundan. düzgün bir eğitim alıyorsunuz, her şeyi vasatlaştırmaya çalışmayın. derslere bile gelmiyor okuldaki çoğu kişi, boşuna ağlamayın okul zor diye.
  • Savunma sanayiinde iyi bir firmada çalışan ağabeyiniz olarak mühendislikte ODTÜ markadır diyorum, diğer okullar onu taklit etmeye çalışır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun711 -- 25 Temmuz 2019; 23:26:28 >
    Hocam diğer bölümler hakkında net bir bilgim yok ancak makinada son senelerin istatistiklerine göre bölümün neredeyse yarısı 3.00'ın üzerinde, neredeyse onda biri ise 3.50 üzerinde ortalama yapıyor. Bir not olarak eklemek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.