Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
15.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy

(En Son Oy Tarihi: 13.11.2024)
Giriş
    hocam gayet normal zaten düzenli çalışıp derslerin gereğini yerine getiren insan 2.5dan aşağı ortalama yapmaz ama o öğrenciler boğaziçi bilkentte olsaydı çok daha yüksek ortalamalar yapacağından emin olabilirdiniz burada odtü kesinlikle çok zor bilkent kolay gibi bir self decision yapmıyorum ama bu kurumlar(boun,bilkent etc) akademisyeninden yönetim kuruluna kadar öğrencisine değer veren okullar en azından.
  • Bilkentliyim. ODTU.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darth Vader kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm

• Teslas kullanıcısına yanıt
    CS

Bilkent'te gercekten hic bir sey yok. Kesinlikle onermiyorum. ODTU 'nun sadece kampusu yeter. Okul hakkinda spesifik sorularin varsa sorabilirsin nereden baslayacagimi bilemiyorum.

• Vay arkadas ne kadar cok basarili kisi varmis forumda. Ama cok agresifler zira hakaretler havada ucuyor. Umarim bu tarz yorumlari yapanlar 20 yasindan buyuk degildir.
  • Oha lan cok heyecanlı 1 oy fark var

Hocam hiçbir şey yok derken neyin/nelerin eksikliğini hissettiniz örnek olarak ?

Beğenmediğiniz yanları neler Bilkent in ?

• Başarılı adam iki okuldan da kalifiye çıkıyor zaten. Bilkent yurt ve burs veriyor. Seçim size kalıyor.
    Neymiş hocaları yurtdışında emaytide doktora yapmış. Sorun bakalım derslere o hocalar mı asistanlar mı giriyor diye

Kaçıncı sınıf hocam?

• ODTÜ > İTÜ > BİLKENT > BOĞAZİÇİ > KOÇ > YILDIZ TEKNİK

• Bilkent EE bilkent tarafından en çok değer verilen bölüm.

Okul genel olarak devamlılık esas alır. İlk hafta dahil devamlı çalışman gerekir, ipin ucunu kaçırırsan gider. Toparlayamazsın. Quizler lablar ödevler en küçük bir aralık bulamazsın tatile girene kadar. Sosyal hayat pek yok bilkent te. Hele ki ODTÜ ile kıyaslayamazsın asla.

Şahsi kanaatim, belki eğitim olarak bir tık daha iyi (akademik) eğitimi alabilirsin (iş kesinlikle öğrencide bitmektedir) bilkentte, uygulama kısmını bilmiyorum, fakat sosyal yaşantı ve kampüs açısından ODTÜ tercih ederdim. İki okulun da yurtdışı bağlantıları iyidir, network u iyidir.

Fakat şu bir gerçek ki derste anlatılan her şey aslında İnternette de var. Her yerde her kaynak var. Git, kampüsleri ve labları gez.

A>b gibi saçma yorumlara aldanma. Bu iki okul akademik açıdan emin ol sana farklı şeyler vermeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A25F8C250 -- 26 Temmuz 2019; 1:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A25F8C250

Bilkent EE bilkent tarafından en çok değer verilen bölüm.

Okul genel olarak devamlılık esas alır. İlk hafta dahil devamlı çalışman gerekir, ipin ucunu kaçırırsan gider. Toparlayamazsın. Quizler lablar ödevler en küçük bir aralık bulamazsın tatile girene kadar. Sosyal hayat pek yok bilkent te. Hele ki ODTÜ ile kıyaslayamazsın asla.

Şahsi kanaatim, belki eğitim olarak bir tık daha iyi (akademik) eğitimi alabilirsin (iş kesinlikle öğrencide bitmektedir) bilkentte, uygulama kısmını bilmiyorum, fakat sosyal yaşantı ve kampüs açısından ODTÜ tercih ederdim. İki okulun da yurtdışı bağlantıları iyidir, network u iyidir.

Fakat şu bir gerçek ki derste anlatılan her şey aslında İnternette de var. Her yerde her kaynak var. Git, kampüsleri ve labları gez.

A>b gibi saçma yorumlara aldanma. Bu iki okul akademik açıdan emin ol sana farklı şeyler vermeyecektir.
    saçma mı? muhahahahaha. senin gibi boşa sallamıyorum. bir şey biliyorum da konuşuyorum. madem fikrime "saçma" diye kılıf yapıyorsun, görelim bakalım sen ne biliyorsun, change my mind.

ODTÜ > İTÜ > BİLKENT > BOĞAZİÇİ > KOÇ > YILDIZ TEKNİK diyorum. bekliyorum yorumunu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vs atmaya gerek yok karşılıklı ya herkes fikrini belirtse en güzeli bence ne gerek var üstteki gibi sürtüşmelere.

• Bu anketten bisey cikmayacak lol.Bilkent'e gidersen okulunu seversin.Odtü'ye gelirsen "iyi ki odtü yazmisim lan az daha bilkent'e gidiyordum xd" dersin. Odtü kampüsüne gelirsen pm at gezdireyim sana okulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A25F8C250

fikrin yok ki
    seni kendi haline bırakayım en iyisi, zorlandın gibi sanki

• Olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Hocam vs atmaya gerek yok karşılıklı ya herkes fikrini belirtse en güzeli bence ne gerek var üstteki gibi sürtüşmelere.
    boşa sallamıyorum, versus attırmıyorum. qs2019 verilerine göre konuşuyorum.

• Boş yapma. İşine bak. Fikrin varsa belirt sonras git. Tartışma amacıyla değil arkadaşa yardım etme amacıyla yaz. Bir fikrin varsa belirtip o yüzden bu bundan iyidir de.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.