Şimdi Ara

Off road sis lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Fiorino Treking paket aracımız evimizin 2 aracı genellikle piknik su doldurmak ve babamın en sevdiği Kırklareli sınır köylerinde gezmeyi çok seviyor
    o bölgeyi bilen bilir sis bastığı zaman aracın farları etki etmiyor araca 4 adet kare demir sis farı aldım ama takmadan önce gerek gruplar gerek komşum kafam çok karıştı
    Ledleri port bagaj ara atkısına montaj etmeyi düşünüyorum ama bu şekilde muayene de ve çevirmede sorun olur dediler

• Off road sis lambası

bizim araçta önde iki tane takılı. ne çevirmede ne de muayenede bir sıkıntı yaşamadık. biz de tekirdağ taraflarında kullanıyoruz yazın, bir keresinde de dayımın yazlığına kırklareli tarafına gitmiştik. çevirmeye de girdik kaç kere bir sorun yaşamadık...

Off road sis lambası

arka tarafta da var kırmızı ile işaretlediğim yerde. onu da sis durumunda gece açıyoruz. aliexpress'ten söylemiştim ve takmıştım. iki sene oldu hiç muayene ya da çevirmede sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Ocak 2020; 18:33:26 >

• çok teşekkür ederim peki montaj nasıl yaptınız yani kabloyu nereden yuruttunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.