Şimdi Ara

Öğrencilere Günde En Az 2 defa toplu taşıma ücretsiz olmalıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
38.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet üniversitede burs mu yoksa krediye nasıl karar veriyorsa aynı şekilde ilkokuldan itibaren yardıma muhtaç öğrencileri belirlemeli ve bu öğrencilere yardım yapmalıdır. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama elinden iPhone unu düşürmeyen, kafeden kafeye fink atan öğrenciye devlet hiçbir şey vermemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu taşımanın ücretsiz olmasını geçtim Hacettepede okulun içine girmek için otobüse kart basıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Edirne'de Otobüsler 1.81.Ayda yaklaşık olarak 72 lira yapar.Zaten bir öğrencinin harçlığı 500 lira falan.Harçlığın 5'te 1'i buna gitti.Hadi onu geçtim bu 1.81'de neden 1.80 değil.
    Edirneden kampüse giden yoldan geçerken yürüyen öğrencileri görüyorum bazen alıp merkeze biraktigimda oluyor bence öğrenciye ulaşım ücretsiz olmalı bizde zamanında çok yürüdük yeri geliyor 1 TL olmuyordu cebimizde ücretsiz olmuyorsa da koy 50 kuruş ücret millet rahat etsin

• Yaşlıların,her Allahın günü,gezmek için toplu taşıma araçlarını gaspetmesinden bezdik yeminle.

Öğrencilere de bi kıyak yapılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye de herkes ogrenci oldugu icin cok sacma olur.

Onun disinda hickimseye ucretsiz olmanali yaslilara 25 kurus gibi bir ucret olmali. En azindan eglence icin otobuse binmeleri bir nebze azaltacaktir.

• Düşünce güzel aslında. Şu anki şartlara bakacak olursak, günde bir kez bile ücretsiz biniş hakkı olsa kâfidir. Ancak bizim sorunumuz bambaşka. Yaşam şartları, çevre ve kültürel etmenler insanları tırnak içinde çakal yaptı. O yüzden diğer arkadaşlar da öğrenci kartlarının alınıp hısım akraba tarafından kullanılmasına gönderme yapmış.

Her şeye rağmen, bir yerlerden başlamak zorundayız. Belki de öğrencilere ufak bir teşvik uzun vadeli değişime kıvılcım olacak. Bütün kararlara ön yargılı yaklaşma gibi bir lüksümüz yok, olamaz.

Benim buradan hareketle genel tespitim, olması gereken hayat şartlarına erişmek şu andan itibaren iki nesil alır. Biz nispeten genç nesil, akabinde bizim yetiştireceğimiz evlatlar... Bu da yaklaşık 40-50 sene yapar. Şunun bilincinde olmamız lazım, kafa yapısı değişecek. Ne Avrupa, ne Asya... Biz Avrasya'yız. Yani biraz Avrupa'dan, biraz Asya'dan...

• işe otobüsle gidip geliyorun, 200 metre yürümemek için otobüse biniyor ögrenciler, bedava olsa ne yaparlar tahmin bile edemiyorum.

• Haklı bir serzeniş ancak bu durum milletimizde her türlü avantaj suistimal edildiği gibi bununda edileceğinden hiç kuşkum yok.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Biz de Gölbaşından Tandoğana gidiyoruz hocam. sizin en azından kampüs içi. Biz kampüs kampüs dolaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Düşünce güzel aslında. Şu anki şartlara bakacak olursak, günde bir kez bile ücretsiz biniş hakkı olsa kâfidir. Ancak bizim sorunumuz bambaşka. Yaşam şartları, çevre ve kültürel etmenler insanları tırnak içinde çakal yaptı. O yüzden diğer arkadaşlar da öğrenci kartlarının alınıp hısım akraba tarafından kullanılmasına gönderme yapmış.

Her şeye rağmen, bir yerlerden başlamak zorundayız. Belki de öğrencilere ufak bir teşvik uzun vadeli değişime kıvılcım olacak. Bütün kararlara ön yargılı yaklaşma gibi bir lüksümüz yok, olamaz.

Benim buradan hareketle genel tespitim, olması gereken hayat şartlarına erişmek şu andan itibaren iki nesil alır. Biz nispeten genç nesil, akabinde bizim yetiştireceğimiz evlatlar... Bu da yaklaşık 40-50 sene yapar. Şunun bilincinde olmamız lazım, kafa yapısı değişecek. Ne Avrupa, ne Asya... Biz Avrasya'yız. Yani biraz Avrupa'dan, biraz Asya'dan...
    İşte hemen milletimizin fikri hinlige çalışıyor, Gerçekte uygulamasını bir belediye yapsa yayginlasacagini da düşünüyorum.

• Küçük bir şehirde olmama rağmen bu sene 30 kuruşluk bir zamn daha yapıldı

1.80 veriyoruz aylık 72 tl günde 5 günden kesin gider var

Okul dışında veya haftasonu falanda bınersem 100 tl yi çok çok rahat buluyor, geçiyor bile. Sadece ulaşım...

• Bence de mantıklı. Örgün okuyan öğrencilere günde 1-2 kez ücretsiz olmalı. Hele şu devlet memurları ucuza binmiyor mu ona uyuz oluyorum. İşsiz adam 2.60 basıyor devletten maaş alan memur indirim basıyor. Bu kadar negatif ayrımcılık olur ya

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Ee krediyi 500 yaptilar smoothielerden kisip ne ladar cok agliyoruz biz de hepsi devletimiz pardon rte ve yandaslari icin

• ülke zaten öğrencinin ve askerin sırtından geçiniyor kardeşim.bakınız Isparta Eskişehir.
    sen yola para vermezsen kimse dolmuşçuluk yapmaz
  • SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Aklim yok ki malim ben

• ögrencinin de geliri var ailesi.
  • ulaşım ücretsiz olmaz hiç saçma sapan hayaller kurmayın. 80 yaşında ki insanların da haklarına göz dikmeyin
  • Çünkü öğrencilerin çoğu oy vermiyor akp ye. Okula gidiş geliş ücretsiz olmalı gençler bu ülkenin geleceğidir.

• Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    Bende otobüs parası vermemek için 5 km yürüyordum

Gerçekten ihtiyacı olanlar var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.