Şimdi Ara

Öğrencilere Günde En Az 2 defa toplu taşıma ücretsiz olmalıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
38.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 yaş üstü insanlar otobüse bedava biniyorlar. Bu insanlar emekli ,belirli gelirleri var. Fakat öğrenci öyle mi?

Öğrenciler bu ülkenin geleceği değil mi? Bu şekilde yatırım yapmak hata mıdır? Öğrenciler için en azından günde 2 defa ücretsiz olmalıdır. Aktarmalar dahil.

• Ne güzel her şey bedava olsa sizde yatıp gezseniz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ne güzel her şey bedava olsa sizde yatıp gezseniz dimi
    Evet
  • Günde 1 bile bedava olsa öğrenciye çok çok yarar. Gidişi verir dönüşu cebinden verir. Günümüz şartlarında öğrenciye bu bile çok cazip gelecektir.
  • Ilk 10kya girenler icin olabilir.gerisi para vermeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 7 Ekim 2018; 21:49:24 >
  • Arkadaş anlamıyorum şu öğrencilere karşı olan nefreti, özel okula gidenler zenginler falan servisle gidiyor zaten ya da arabasıyla, geriye kalan öğrencilerin çoğu fakir, okuma mücadelesi veriyorlar, bu öğrencilerden günde 2 kere para almamayı neden bu kadar çok görüyorsunuz? bu öğrenciler ülkenin geleceği, senin hayatını kurtaracak olan doktor, seni eğitecek olan öğretmen, seni koruyacak olan polis hepsi öğrenciydi, domuz gibi olmasına rağmen 2 adım atmak yerine toplu taşımaya binen 65 yaş üstüne laf eden yok, ama öğrenci aynısını isteyince yerin dibine sokarlar, kredi konusunda da aynısını yapıyorlar.
  • Edirne'de Otobüsler 1.81.Ayda yaklaşık olarak 72 lira yapar.Zaten bir öğrencinin harçlığı 500 lira falan.Harçlığın 5'te 1'i buna gitti.Hadi onu geçtim bu 1.81'de neden 1.80 değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEdava olsa, millet okula toplu ulaşımla gitmeyen öğrenci akrabalarının kartlarını alıp bedava seyehat etmeye çalışır. Çünkü milletçe çalmaktan çok zevk alıyor ve gurur duyuyoruz.
  • CyClopSx kullanıcısına yanıt
    Hafta içi günde 2 kez bedava olsa kimse batmaz üstten konuşmaya bayılıyorsunuz her sabah keyfinden binen 65 yaş üstü kesime bedavaysa ögrenciye hayli hayli bedava olmalı
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: VS18

Hafta içi günde 2 kez bedava olsa kimse batmaz üstten konuşmaya bayılıyorsunuz her sabah keyfinden binen 65 yaş üstü kesime bedavaysa ögrenciye hayli hayli bedava olmalı
    Üstten konuşmakla ne alakası var. Biz bedava olmasın mı dedik.

Kardeşinin pasosu ile belediye otobüsüne binmeye çalışırken, kendisini fark eden şoförün kartı alması yüzünden, şoförü kalbinden bıçaklatıp öldüren Adanalı ucubeyi unutmadık, O kadar.
  • CyClopSx kullanıcısına yanıt
    Sizin düşüncenize bakarsak annesinin babasının dedesinin 65 yaş üstü kartıyla bedava binenler var o zaman onları da iptal edelim bu işleri suistimal edenlere göre degil saglayacı yararlara göre karar vermek lazım
  • Hakli bir konu gercekten destekliyorum
  • Başka emrin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Edirne'de Otobüsler 1.81.Ayda yaklaşık olarak 72 lira yapar.Zaten bir öğrencinin harçlığı 500 lira falan.Harçlığın 5'te 1'i buna gitti.Hadi onu geçtim bu 1.81'de neden 1.80 değil.
    1.81 olmasının sebebi eski fiyatın üzerine %12.5 zam oranı koymuşlar. 1.81 olmuş düz hesap yapmamışlar. Ben de edirnede okuyan biri olarak diyeceğim sadece ulaşım olarak değil her bakımdan ciddi pahalı bir şehir olduğu. Şehir esnafının öğrenciyi sürekli kazıklaması ve yolunacak kaz olarak görmesi de cabası. Şehir olarak güzel bir şehir bir sürü iyi yönünü de yazabilirim ancak her her şey internette yazılan gibi değil maalesef. Anadolu ve egedeki birçok şehrin fiyatları da daha uygun insanları da daha vicdanlı. Tercih dönemleri geçti ama belki ileride gören arkadaşlar olur bu da burada kalsın.

• İki defa olmasa bile gidiş ücretsiz olabilir yada öğrenci fiyatında indirime gitsinler. 65Yaş beleşciliğine de hayır.
  • 65 yaşında dediğiniz kişilerin öğrencilerden kat kat fazla parası var öğrencilerin gelir kaynağı var mı yok üstüne toplu taşıma ücretleri sürekli artıyor .
  • Ogrenci adam oy veremiyor/vermiyor tabi dogru duzgun bir destek yok 1000 tl ikramiyeye toplumun gelecegini satan 65 ustune verilecek tum avantajlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.