Şimdi Ara

Öğrencilere Günde En Az 2 defa toplu taşıma ücretsiz olmalıdır. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
38.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar terbiyesizce yorumlar okuyorum ki, sinirden kendimi tutamadım yazdım. "65 yaş üstü beleşci kitleye hayır" bu nasıl bir densizliktir! Benim 60 yaşında sabahın köründe işe gitmek zorunda olan tanıdıklarım var. Ne zannediyorsunuz gerçekten? Saygılı olana lafım yok, yaşlı görünce "beleşci yağğğğğğ" diyerek uyuma numarası yapmayana, yer verene, saygı gösterene lafım yok. O öğrencilerin bütün ulaşımı karşılansın. Ama "65 yaş üstü beleşçi yağğğğğğ" diye bağrınan saygısız kitle kusura bakmasın ama saygıyı hak etmiyor. Bu ülkede emekli olduktan sonra insanlar 70-75, eğer sağlıklıysa 80 yaşında sabahın köründe işe giden insan var. Bu zihniyette olanlar böyle bir güzellik ve saygı bekliyorsanız önce siz saygı göstermesini öğrenin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

gezmek için toplu taşıma kullamalarında bir sorun yok. normali bu zaten. ne yapsınlar emekliklerini evde oturarak mı geçirsinler. toplumla entegra olmaları lazım yaşlıların
    Nedir bu öğrenci düşmanlığı? neden karşısın? Verdiğin vergiden bahsetmişsin,ne kadar vergi veriyorsun yıllık?

Ya da o topluma entegre olacak yaşlılar bedava binince senin verginle binmemiş mi oluyorsun?

Sen vergini öderken şuraya harcayın diye not düş istemediğin yere harcamasın devlet. Güzel kafan var gerçekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

gezmek için toplu taşıma kullamalarında bir sorun yok. normali bu zaten. ne yapsınlar emekliklerini evde oturarak mı geçirsinler. toplumla entegra olmaları lazım yaşlıların
    Nedir bu öğrenci düşmanlığı? neden karşısın? Verdiğin vergiden bahsetmişsin,ne kadar vergi veriyorsun yıllık?

Ya da o topluma entegre olacak yaşlılar bedava binince senin verginle binmemiş mi oluyor?

Sen vergini öderken şuraya harcayın diye not düş istemediğin yere harcamasın devlet. Güzel kafan var gerçekten

• he ögrenci düşmanıyız D:D:D:

akıl fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 8 Ekim 2018; 18:46:13 >
  • Rteye genç kesim oy atmıyor o yüzden olmaz iş

• Doğru katılıyorum ben buna. Ülkede bir tek öğrencilerin doğrudan bir geliri yok. Memur maaş alıyor polis maaş alıyor 65 yaş üstü dediğiniz zaten bir çoğu emekli maaş alıyor. Asıl öğrencilere ücretsiz olmalı. Diğerlerine indirimli yapar geçersin.

• E devlet üzerinden cimer e iletilmek üzere bir metin hazırlayın.

Gönderelim.

Ayrıca kaynak belediye tarafından yaratılacağı için devletin karşı çıkacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetix82 A kullanıcısına yanıt
    şimdi de imkanım olsa ötenazi olmak isterim.
  • disintegratorsss D kullanıcısına yanıt
    birader ne aşşağılık insanlarsınız siz ya. yürümekte zorlanan birinin herhangi bir işi olamaz mı yani? o zaman engellileri,belden aşağısı felç olanları direk yok sayalım. sende bir gün yaşlanıcaksın ve bu söylediklerini inşallah unutmazsın o zamanlar. arabası, çocuğu yokmuymuş ulan sanki refah seviyesi yüksek sosyal hukuk devletinde yaşıyoruz sanki devlet vatandaşını emeklilik sistemiyle güvence altına alıyor da adam araba almadı. çocuk konusuna gelirsek sanane birader belki adamın çocukları adam yaşlanınca sırt çevirdi. belki çocuğunu arayıp beni şurdan şuraya götürür müsün demekten çekiniyor adam. zaten senin yorumundan insanların nasıl yozlaştığı belli oluyor. bazen yanlış zamanda dünyaya geldiğimi hissediyorum eğer dünya bu şekilde ilerlerse yaşlanmadan ölmeyi yeğlerim.

• fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    bende 20 yaşındayım hocam acaba ben mi geri kafalıyım falan diye sorguluyorum ama yok yani. şu 1 kuşakta değişen insanlara baksana büyüğe saygı sıfır. hayvandan farkımız yok yaşlanıp güçten düşen eleniyor galiba. Allah herkese zamanında ölebilmeyi nasip etsin ne diyeyim.

• Emin olun bedava olmasını istemezsiniz , 65 yaş üstüne yaptıkları terbiyesizliklere bakın anlarsınız. Öğrenci formasını gördüklerinde hiç durmazlar duraklarda. Şehit çocuğuna geldi yine bedavacı diyen adam vardı. Şehit çocuğuna bile bunu diyebilen insanlar size neler yapmaz.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    aynen çok hoş olur knk ya
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Askında mesaj şu;

Asgari ücretli full bilet kullanıyor. Asgari ücretlinin 2 katı maaş alanlar, çalıştığı kurumdan dolayı daha iyi sosyal haklara sahip olanlar indirimli yada ücretsiz bilet hakkı alabiliyor.

• interwap kullanıcısına yanıt
    işinden dolayı indirim keyfi değil. ona kalırsa yemek yol mesai servis olan maaşı epey yüksek olan özel sektörde açlışanlarıda var.
  • Arnoldşırnaktahalayceker kullanıcısına yanıt
    la olum 18 yaşında oy kullanımını rte getirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iceinmyveins-

birader ne aşşağılık insanlarsınız siz ya. yürümekte zorlanan birinin herhangi bir işi olamaz mı yani? o zaman engellileri,belden aşağısı felç olanları direk yok sayalım. sende bir gün yaşlanıcaksın ve bu söylediklerini inşallah unutmazsın o zamanlar. arabası, çocuğu yokmuymuş ulan sanki refah seviyesi yüksek sosyal hukuk devletinde yaşıyoruz sanki devlet vatandaşını emeklilik sistemiyle güvence altına alıyor da adam araba almadı. çocuk konusuna gelirsek sanane birader belki adamın çocukları adam yaşlanınca sırt çevirdi. belki çocuğunu arayıp beni şurdan şuraya götürür müsün demekten çekiniyor adam. zaten senin yorumundan insanların nasıl yozlaştığı belli oluyor. bazen yanlış zamanda dünyaya geldiğimi hissediyorum eğer dünya bu şekilde ilerlerse yaşlanmadan ölmeyi yeğlerim.
    benden bi üstünlüğü yok yani di mi? o zaman neden benden yerimi istiyor? hali olmayanları geçiyorum onlara herkes yer veriyor insanımız bu kadar ölmedi fakat o keyiften binenler hangi hakla benim yerime laf ediyor? akbilimi o mu bastı da ona vericem yerimi? anam mı babam mı? okula giderken yolda canımız çıkıyor zaten bazen çanta da ağır oluyor ki üstüne bide sabahın köründe kalktığın zamanlarda oluyor ondan sonra da toplu taşımada gözünün içine bakıyorlar insanın. ayıp. ayrıca şu metrolarda inen yolculara yer vermeden binmeye çalışan ve binmek için sıra beklerken kaynak yapmaya çalışanların hepsi orta yaşlı insanlar. hiçbir gençten bunu görebilir misin? orda onun başının etini yerler, ama kendilerine herşey serbest. feminist kadınlara benzetiyorum ben bunları daha çok. karşı tarafı kötüleyerek kendi hareketlerini meşrulaştıran iğrenç kişilikler(!).

• Otobusculer ekmek yemesinler bedava calissinlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılmıyorum. Öğrenciler de çalışabilir ve para kazanabilir. Kaldı ki emekliyle karşılaştırmak saçma, emekli dediğin bilmem kaç yıllık emektar kişi oluyor, öğrenci hali hazırda sadece devletin kasasından yiyen yetişmekte olan bir birey. Öğrenci okulda en fazla 2 liraya 4 çeşit yemek yiyebiliyor, emeklinin sadece aldığı 1 kilo patates bile ondan pahalı. Her ne kadar üniversiteler berbat durumda olsa da yıllık ödemeden prestijli bir çok üniversiteyi okumak mümkün. Öğrenciye daha ne bedava olacak anlamadım. Bazen donanım haber leş gibi ölücü kokuyor
  • disintegratorsss D kullanıcısına yanıt
    ben farklı yorumluyorum hocam o zaman. benim bindiğim otobüste önde 4'lü koltuklar vardır bilirsin belli yani ilerki duraklarda yaşlı insanlar biniyor keyfi veya değil beni ilgilendirmez o adam devletin sağladığı bir hakkı kullanıyor ve oraya gencecik insanlar oturuyor sonra da başımızda dikilip gözümüzün içine bakıyorlar diyorsunuz. ben 65 yaş üstünden bahsediyorum ki bu insanlar ayakta durmaktan bile yorulan insanlar yaş ilerleyince hastalıklar da boy gösteriyor. orta yaşlı insanlara yer verirsin vermezsin senin düşüncen.ama otobüslerde görüyorum yaşlı insanları görmezden gelip uyuma taklidi yapanlar,kafasını çevirenler onlarda bir gün yaşlanıp ayakta duramaz duruma gelebilirler ve o zaman bu durumdan şikayetçi olucaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

la olum 18 yaşında oy kullanımını rte getirdi..
    Oy kullanmayı değil milletvekili olmayı.

Ateşi de AKP buldu, AKP öncesi eti çiğ yerdik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.