performans olarak iyi olması ve az yakması peugeot ve fiat a karşıyım :D görünüm olarak sportif olması çok önemli donanımsal olarak öyle fazla bir şeyler aramıyorum. dediğim gibi bütçem max 30 bin TL. üstüne çıkamıyorum
yardımlarınız için teşekkürler
e36 cabrio yada e46
ben öğretmenim ben de o kadar bütçe yok canım Türkiyem benim
quote:
Orijinalden alıntı: passattr
quote:
Orijinalden alıntı: tsclub53
Ford Focus II Tavsiye Ederim Sana
Maaşallah :-/ Alın kafanıza göre bir araç. yanlış bir seçim olsa bile en fazla 5bin tl kaybedersiniz. Bu da size dokunmaz öğrencisiniz ne de olsa :|
quote:
Orijinalden alıntı: greencher
Maaşallah :-/ Alın kafanıza göre bir araç. yanlış bir seçim olsa bile en fazla 5bin tl kaybedersiniz. Bu da size dokunmaz öğrencisiniz ne de olsa :|
hayır anlamadıgım neden sacma sapan yorumlar yapılıyor ? kardesim eger konuyla ilgili yazmıcaksan o ellerini yorma benim konum için ?
quote:
Orijinalden alıntı: catesius
hayır anlamadıgım neden sacma sapan yorumlar yapılıyor ? kardesim eger konuyla ilgili yazmıcaksan o ellerini yorma benim konum için ?
Alıntıları Göster
2007-10 falan bi opel corsa alabilirsiniz. öğrenci için ideal araçtır. gayet az yakar. 6 ileri vitesli 1.3 CDTI alırsanız performans konusunda tatmin olursunuz diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan.23
2007-10 falan bi opel corsa alabilirsiniz. öğrenci için ideal araçtır. gayet az yakar. 6 ileri vitesli 1.3 CDTI alırsanız performans konusunda tatmin olursunuz diye düşünüyorum
Alıntıları Göster
kardesım neden ogrencıyım dıyorsun, bu forumda araba alan ogrencılere bı antıpatı ıle yaklaşılıyor bılesın.
benım tavsıyem ıse c segmentı dersen golf focus astra b segmentı çorsa grande punto
quote:
Orijinalden alıntı: kadett_90
kardesım neden ogrencıyım dıyorsun, bu forumda araba alan ogrencılere bı antıpatı ıle yaklaşılıyor bılesın.
benım tavsıyem ıse c segmentı dersen golf focus astra b segmentı çorsa grande punto
Alıntıları Göster
öğrencinin arabası mı olurmuş bi akbil tmm ama alacaksanda yeni rıo i20 fiesta gibi b sınıfı spor görünümlü az yakan çok kaçan araç bak derim..
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
öğrencinin arabası mı olurmuş bi akbil tmm ama alacaksanda yeni rıo i20 fiesta gibi b sınıfı spor görünümlü az yakan çok kaçan araç bak derim..
Alıntıları Göster
cruze
quote:
quote:
aynen
adamın anne babası emekli olsa evleri olsa çok rahat alırlar. @passattr
E46
quote:
Sizde olmayabilir ama öğretmenlerin %90nında var merak etmeyin.Ayrıca nickte çok manidar geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: dgnakgnl
quote:
Sizde olmayabilir ama öğretmenlerin %90nında var merak etmeyin.Ayrıca nickte çok manidar geldi..
Alıntıları Göster
e36 320i bir de sıralı sistem lpg
quote:
Yepyeni CLA'sı olan öğretmende tanıyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: 36Boys
aynen. 25-30 arası bir tane alırsın biraz bakım tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
Orijinalden alıntı: 36Boys
aynen. 25-30 arası bir tane alırsın biraz bakım tamamdır
Alıntıları Göster
GENÇ ARKADAŞ ARKADAŞLAR GÜZEL ARAÇLAR ÖNERİYOR AMA SEN ÖĞRENCİSİN BEKARSIN VE GEZMEK İSTEYECEKSİN BU ÖNERİLENLER NE YAKIYOR BİLİYORMUSUN Bİ E46 YADA CRUZE YADA 1.6 2.0 CC ARASI ARAÇ ALIP 100KM GEZECEĞİNE ALIRSIN 1.4 160KM YOL GEZERSİN AYNI PARAYA.. EMİN OL B SINIFINDAN ŞAŞMA..