Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dun ani bir kararla hardiski 80Gb yapmaları için sipariş verdim.. ne zaman halledilir diye ogrenmek için mavi bilgisayarı aradım.. bana normalde sadece wireless ekletenlerin bu sabah dağıtımı başlayacak dediler.. urune ekleme yapanların bilgisayarları carş. ve perş. bize gelecek biz de hemen size gonderececiz dediler..en gec c.tesi elimizde olacak yani
  • 40 $ fark vererek işlemciyi 1.6'dan 1.73 GHz'ye yükseltebiliyormuşsunuz.. bilginize
  • Kimse yorum yapmadığına göre teslimi yine ertelemişler sanırım, dört gözle yorumlarınızı bekliyoruz...
  • ufotek in sayfasını da inceleyin derim. mavibilgisayar a göre 50-100$ civarı daha pahalı oda sanırım win xp verdikleri için. bunun dışında kadıköyde bile şubeleri var. yani görerek dokunarak alma şansımız var. hemde araya 2. bir firma girmiş olmaz. çünkü mavibilgisayar da bilgisayarları ufotekten alıyo. eğer linüxu seçip winxp fiyatını da düşürme gibi bi şansımız olursa 30-40$ zarar bile etsek ufotekten almak daha mantıklı gibi geliyo. siz ne dersiniz???
  • Ufotektede linux yazıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sade100 -- 18 Mayıs 2005, 22:20:07 >
  • bilgisayarı teslim aldım bugün :) şimdi xp yukluyorum yarına daha net bilgi veririm.. şimdilik herkese iyi geceler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nneverr

bilgisayarı teslim aldım bugün :) şimdi xp yukluyorum yarına daha net bilgi veririm.. şimdilik herkese iyi geceler..

naaptın arkadaş
    uykusuz bırakacaksın bizi :)

hadi abi bitmedi mi bu yükleme işi ..
  • Hayırlı olsun bakalım. Merakla bekliyorum...
  • Arkadaslar selamlar ben izmir'deki ufoteki aradim sordum sorusturdum bana pazartesi yada sali gunu datronun ellerinde olacaklarini soylediler en gec persembe dediler mallar once istanbula geliyormus daha sonra siparislere gore istanbuldan dagitimlari yapiliyormus ufotekin mavibilgisayar haricindeki tek avantaji card finan kartine pesin fiyatina 9 taksit yapmalari mavibilgisayar ise 6 taksit yapiyor pesin fiyatina!! ayrica expochanell de ufotekin durmadan reklami geciyor datron kampanyasiyla ilgili bunun yaninda ise Teknoloji televizyonu diye bir kanal var kablo yayinlari olan arkadaslar bilirler dun o kanalda Byte Tv programini izliyordum byte dergisini blirsiniz o dergideki editorler sunuyor programi onlara bir email attim datron aero kxa hakkinda emaili okur okumaz evet simdi bir izleyicimizden gelen email uzerine datron aero kxa tanitim fragmanini giriyoruz diye pat diye tanitim fragmanini girdiler datron yetkilisi yaklasik 15 dakika boyunca kxa yi anlatti e tabi yaninda da widescreen bir kxa o adam anlattikca benim icime sinmeye basladi bu olay tanitim bittikten sonra ise programi sunanlar bana tekrardan bir cevap vererek canli yayin esnasinda yani bu laptopu fiyat performans bakimindan kacirilmayacak bir laptop oldugunu soylediler ve sunu eklediler " biz gecen hafta bu laptopu test ettik ve kesinlikle bizi cok heyecanlandirdi gercekten cok guzel performans verdi cok iyi bir laptop hatta sirket icin yani kendimiz icin 2 tanede biz siparis ettik" dediler e simdi bu adamlar boyle diyorsa benim aklimda daha farkli bir soru isareti kalmadi diye dusundum ve izmir ufotek 'ten Datron Aero Kxa modelini siparis ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 19 Mayıs 2005, 2:39:03 >

• ne kadar verdin ?

quote:

Orjinalden alıntı: eternalsun

Arkadaslar selamlar ben izmir'deki ufoteki aradim sordum sorusturdum bana pazartesi yada sali gunu datronun ellerinde olacaklarini soylediler en gec persembe dediler mallar once istanbula geliyormus daha sonra siparislere gore istanbuldan dagitimlari yapiliyormus ufotekin mavibilgisayar haricindeki tek avantaji card finan kartine pesin fiyatina 9 taksit yapmalari mavibilgisayar ise 6 taksit yapiyor pesin fiyatina!! ayrica expochanell de ufotekin durmadan reklami geciyor datron kampanyasiyla ilgili bunun yaninda ise Teknoloji televizyonu diye bir kanal var kablo yayinlari olan arkadaslar bilirler dun o kanalda Byte Tv programini izliyordum byte dergisini blirsiniz o dergideki editorler sunuyor programi onlara bir email attim datron aero kxa hakkinda emaili okur okumaz evet simdi bir izleyicimizden gelen email uzerine datron aero kxa tanitim fragmanini giriyoruz diye pat diye tanitim fragmanini girdiler datron yetkilisi yaklasik 15 dakika boyunca kxa yi anlatti e tabi yaninda da widescreen bir kxa o adam anlattikca benim icime sinmeye basladi bu olay tanitim bittikten sonra ise programi sunanlar bana tekrardan bir cevap vererek canli yayin esnasinda yani bu laptopu fiyat performans bakimindan kacirilmayacak bir laptop oldugunu soylediler ve sunu eklediler " biz gecen hafta bu laptopu test ettik ve kesinlikle bizi cok heyecanlandirdi gercekten cok guzel performans verdi cok iyi bir laptop hatta sirket icin yani kendimiz icin 2 tanede biz siparis ettik" dediler e simdi bu adamlar boyle diyorsa benim aklimda daha farkli bir soru isareti kalmadi diye dusundum ve izmir ufotek 'ten Datron Aero Kxa modelini siparis ettim

• Selamlar Arkadaslar. Foruma yeni uye oldum ve bende yeni bir Notebook almayi planliyorum. Son gunlerde bu forumdan cok fazlasiyla yararlandim. Su an icin bu Datron'un KXA serisi notebooklarini merak ediyorum zira ozellikleri cok iyi durumda. Bugun veya yarin notebooklarini teslim alacak arkadaslar mutlaka yorumlarini yapacaklardir ama ben ozellikle notebook eline gecen arkadaslardan ricam Ekran Kartinin TV-OUT ozelligini ve ilanlarda belirtilen 5.1 ses cikisini test etmelerini rica edicem. Ayrica kasanin saglamligi ve LCD ekran kalitesi hakinda ayrintili yazilar yazilabilirse memnun olurum. Haftasonu Istanbul'a gelecegim ve Ufotek'e gidip urunu incelemeyi dusunuyorum. Kullanicilarin yorumlarida cok onemli. Herkese Selamlar.
  • Vakıfbank bize yanlıs bilgi verdi o halde... Kafam allak bullak oldu yaw... En sonunda adam akıllı borcun altına gireceğim ha...
  • Arkadaşlar benim gibi kapora vermeyip nasıl olsa gelince alırım diyenlere kötü haber 18 mayısta gelenler tükenmiş bir daha ki parti 5 haziranda, keşke verseymişim 100 ytl kaporayı.
    (Kaynak: Mavi bilgisayarın sitesinde öyle yazıyor.)
  • bu arada ben geçen hafta mavi bilgisayarda bi yorum eklemiştim yayınlamadılar. bence bu çok adice. sadeece aklıma takılanları yazmıştım. işlerine gelmeyince de yayınlamamışlar. ( niye bi anda fiyatı 50$ arttırdınız, niye müşterileri kaçırmak istemez gibi mutlaka kapora vermeye taşvik ediyosunuz, stoklarla sınırlı falan yaazıyosunuz demiştim.) sonuçta sadece aklımaa takıldı. ürünü kötülemedim. ki zaten en kısa zamanda bu ürünü ben de alacağım inşallah. sadece ben mavibilgisayarın ürünü satış yöntemini beğenmedim. orada da onu eleştirmek istemiştim.
  • bilgisayar genel olarak çok iyi.. ekran beklediğimden daha iyi.. xp ile birebir uyumlu.. hiç bir donanımıyla ilgili driver sorunu yaşamadım.. yaw biliyorum sizin asıl merak ettiğiniz benchmark sonuçları ama n yazık ki internetim yok.. bu yüzden programı indiremiyorum.. kusura bakmayın.. eğer benden başka alan yoksa ben ancak p.tesi verebilecem.. yaw bu arada bu test programı kaç mb??
  • Kapora yatıran arkadaşlar hala almadınız mı bilgisayarlarınızı aldıysanız yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nneverr

bilgisayar genel olarak çok iyi.. ekran beklediğimden daha iyi.. xp ile birebir uyumlu.. hiç bir donanımıyla ilgili driver sorunu yaşamadım.. yaw biliyorum sizin asıl merak ettiğiniz benchmark sonuçları ama n yazık ki internetim yok.. bu yüzden programı indiremiyorum.. kusura bakmayın.. eğer benden başka alan yoksa ben ancak p.tesi verebilecem.. yaw bu arada bu test programı kaç mb??

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan;
    Sana zahmet bi oyun yükleyip deneyebilir misin şöyle yeni çıkmış ekran kartını zorlayacak (DOOM 3 gibi) bi oyun yüklesen ve nasıl olduğunu bizimle paylaşsan.
  • alınmaz bu meb in verdikleri. önce yarı fiyat dediler sonra koydular da koydular. biz enayimiyiz!!!
  • nneverr kardeş

kasa nasıl ? kalitesi? şıklık?

ölü piksel ?

bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharon -- 19 Mayıs 2005, 19:37:20 >
  • eyvallah kharon... yaw kasa fena değil şık ama ben monitör kısmını pek beğenmedim açıkçası.. ekranın dışındaki alan çok fazla geldi bana...ölü pixel yok.. ama kitapçığında bu bizim aldıklarımız için 2 ölü pixel normal yazmışlar.. şükürler olsun bende yok..
    bu arada bi arkadaş doom 3 gibi bi oyun yukle demiş.. bugün oda arkadaşım(ikimiz aynısından aldık) kendisininkine underground2 kurdu, oyun oynanıyor ama grafikler hiç iç açıcı değil haberiniz ola.. bu arada entegre hoparlörlerin ses kalitesi iyi.. ilk gün sonunda bunlar benim izlenimlerim.. yaw zaten geldi türkiye ye siz yine de bi test edin sonra alın bence.. ben verdiğim paraya acımadım..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.