Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • underground daki grafiklerin ic açıcı olmaması normaldir 3d engine daha kuvvetli ve daha zorlayici olan bir oyun lazim kesinlikle ve kesinlikle Far Cry kurup denemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 19 Mayıs 2005, 21:42:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloon

çok büyük bi fark atlanmış
    birisi yılların bilgi birikimi ve kaliteyi birleştiren TOSHIBA
    diğeri nerede ne malzeme kullanıldığı bilinmeden fason halde üretilip üstüne datron etiketi yapıştırlımış sıradan bir notebook

fark açıkça ortada ,karşılaştırmak bile gereksiz....

:) el insaf ... toshiba ne zman komple donanım uzmanı oldu :) eh artık marka peşinde koşmanızı takdirmi etsem vah vah mı desem bilemiyorum . . . ha bu arada hakkınızı verim birinde datron diğerinde toshiba yazar lakin üretilen yerinden tut içindeki vidasına kadar toshibada datronda toplamadır :) tıpkı diğerleri gibi :)
    (datron satışa sunduğu ürünlerinde kalite olarak asla eksik bir marka olmadı aksine özelikle notebook sektöründe girmiş olduğu pekçok karşılaştırmada seçilen marka olmuştur.)

• ya ben 80gb harddisk istedim diye benimki daha gelmedi..meraktan çatlıyacam şimdi..cok merak ediyorum, alan arkadaşlar daha fazla bilgi veremezlermi??

bu arada linux yuklu olarak geliyor, fakat XP ve 2000 CDleri kargonun içinde möi veriliyor?? yani sadece bize yukleme işimi kalıyor?? alan arkadaşlar cvp verebilirmi??
  • sadece 200 250dolar karın oluyo bence deymez
  • quote:

bu arada linux yuklu olarak geliyor, fakat XP ve 2000 CDleri kargonun içinde möi veriliyor?? yani sadece bize yukleme işimi kalıyor?? alan arkadaşlar cvp verebilirmi??

abi naaptın ya

bill gates hayrına eklemiş CD leri de ..
    öğretmene değil herkese XP!
  • Datroncular!! Hala alamadınız mı nötbüklerinizi
    Adaamlar tezgah açmışlar annaşılan. Yoluntuya gelmeyin ha!! Yazık olur dolarcıklarınıza pardon yeni türkish liralarınıza. hani bir laf vardır dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

MEB di Toshibaydı experdi derken adamlar aldılar da isteyenler upgrade bile başladılar. Siz hala bekleyin ki Uffocular Datron versin. O fiyata ve o özelliklerde. Cık cık cık.

Yurtdışında bile ancak belki bulunur o fiyata o özellikler. Nerde bunun gümrüğü nerde KDV si vs.vs. falan filanı? Sakın kamyon, tır kasalarında kaçak getirip fiyatı öyle tutturacak olmasınlar. Kaçak kamyon ayarlayamadıkları için veya gümrükçü tavlayamadıklrı için boyuna geciktirip duruyorlar anlaşılan.

Demedi demeyin sonra kaçak mercedesciler gibi olursunuz ha..Hani diyelim almışsınız cihazları keyif sürüyorsunuz, zırrr kapı zili, iki polis bir iki gümrük muhafaza memuru aleti sizinle birlikte topluyorlarmış. Vay anam vay ne senaryo be!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 20 Mayıs 2005, 17:41:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erd_eru

Datroncular!! Hala alamadınız mı nötbüklerinizi
    Adaamlar tezgah açmışlar annaşılan. Yoluntuya gelmeyin ha!! Yazık olur dolarcıklarınıza pardon yeni türkish liralarınıza. hani bir laf vardır dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

MEB di Toshibaydı experdi derken adamlar aldılar da isteyenler upgrade bile başladılar. Siz hala bekleyin ki Uffocular Datron versin. O fiyata ve o özelliklerde. Cık cık cık.

Yurtdışında bile ancak belki bulunur o fiyata o özellikler. Nerde bunun gümrüğü nerde KDV si vs.vs. falan filanı? Sakın kamyon, tır kasalarında kaçak getirip fiyatı öyle tutturacak olmasınlar. Kaçak kamyon ayarlayamadıkları için veya gümrükçü tavlayamadıklrı için boyuna geciktirip duruyorlar anlaşılan.

Demedi demeyin sonra kaçak mercedesciler gibi olursunuz ha..Hani diyelim almışsınız cihazları keyif sürüyorsunuz, zırrr kapı zili, iki polis bir iki gümrük muhafaza memuru aleti sizinle birlikte topluyorlarmış. Vay anam vay ne senaryo be!!

benim bir satınalma müdürü arkadaşım var.
    bugun gitti ufotek ile birebir görüştü.

aleti çok beğenmiş ..
    ekran çok iyi diyor bileşenler ve performans çok iyi de kasa ve klavye biraz kalitesizmiş.

bu arkadaşı da bu şekilde ciddi araştırmalara davet ediyorum.
    kafa güzelmiş herhalde

• Bugün bende Mavi Bilgisayara gittim sanki beni bekliyormuş gibi masanın üstünde bir tane Datron KXA vardı bende hemen oturdum aldım birazcık inceledim benim hoşuma gitti ekranını inceleme fırsatım olmadı ama tipi ve kasası güzel. Yenileri 5 haziranda gelecekmiş bende 1 gb ram upgrade'le almayı düşünüyorum bu arada bir arkadaşımız yazmıştı işlemciyi 40$ vererek 1.73'e çıkartabiliyoruz diye bugün sordum işlemci değişmiyormuş.
    1 GB ram'li fiyatı 1048$ + KDV
  • arkadaşlar yarın hayırlısyla bende laptopuma kavuşacam inşallah bugun aradılar kargoya veriyoz diye yarın inceledikten sonra yorumları yazarım :D
  • Yaaa arkadaşlar artık şu benchmark sonuçlarını gönderseniz...
  • güzel kardeşim iyi sallamışın maşallah da biraz desteksiz olmuş.. ben bilgisayarımı çarşamba günü aldım... ve şu anda kullanıyorum.. ankaradaysan gel göstereyim.. taş gibi desem yeridir..

quote:

Orjinalden alıntı: erd_eru

Datroncular!! Hala alamadınız mı nötbüklerinizi

• yaw kardeş şu programı nerden indireceğimi sööle ben sana hemen benchmark yolluyum... internette bulamıyom beleş..
    quote:

Orjinalden alıntı: levent_cc

Yaaa arkadaşlar artık şu benchmark sonuçlarını gönderseniz...
  • SLm nnever;
    Birader sende nasil bilgisayar muh. adayisin yaw.
    Bide odtude okuyon yaw.O internet baglantisiyla odtu de..
    Ne senin bolume nede odtuye garezim var ama bir
    performans test programini bulamiyon mu ?
    Birader hic arkadasinda mi yok senin hadi internetin yoksa eger ?
    SAYGILAR...
    Comp. Eng. Student too ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak -- 21 Mayıs 2005, 0:02:37 >
  • http://www.futuremark.com/download/
    3Dmark ve PCmark programlarını indirerek yapabilirsiniz.
  • güzel kardeşim sorun pcmark programı değil sorun hız... her ne kadar odtunun interneti hızlı olsa da
    karşıdaki server hızlı olmadıkça ben ne yapabilirim.. evet yazım biraz garip olmuş.. indirmeye başlayalı 1 saat oldu fakat halen %93 de.. benim sorunum bu kadar bekleyecek zamanımın olmamasıydı.. ama niyetledim indiriyom... bu arada sözlü sataşmana yanıt olarak bişey sorabilir miyim?? acaba hangi bilgisayar müh bölümü bu çeşit programlarla, bunların internetten bulunması veya indirilmesi ile uğraşıyor??

quote:

Orjinalden alıntı: çaylak

SLm nnever;
    Birader sende nasil bilgisayar muh. adayisin yaw.
    Bide odtude okuyon yaw.O internet baglantisiyla odtu de..
    Ne senin bolume nede odtuye garezim var ama bir
    performans test programini bulamiyon mu ?
    Birader hic arkadasinda mi yok senin hadi internetin yoksa eger ?
    SAYGILAR...
    Comp. Eng. Student too ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneverr -- 21 Mayıs 2005, 0:42:47 >

• ahanda pcmark 2002 skorları....
    cpu score 5346
    memory score 8616
    hdd score 712

bu 512 ramli makinenin skorlarıdır.. yorumlarınızı bekliyorum...
  • program pro olmadığından windows xp 2d, video performance ve video quality skorları yok.. kusura bakmayın..

bu arada sistem bilgilerinde cpu frekansı 400 mhz(bilgisayar özelliklerinde 533 mhz yazıyordu.).. haberiniz ola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneverr -- 21 Mayıs 2005, 0:41:35 >
  • quote:

benim bir satınalma müdürü arkadaşım var.
    bugun gitti ufotek ile birebir görüştü.

aleti çok beğenmiş ..
    ekran çok iyi diyor bileşenler ve performans çok iyi de kasa ve klavye biraz kalitesizmiş.

bu arkadaşı da bu şekilde ciddi araştırmalara davet ediyorum.
    kafa güzelmiş herhalde

Ben aletin özellikleri kötüdür demedim ki. Sen de kafayı güzelleştir ve olaylara başka boyutlarda da bak.

quote:

güzel kardeşim iyi sallamışın maşallah da biraz desteksiz olmuş.. ben bilgisayarımı çarşamba günü aldım... ve şu anda kullanıyorum.. ankaradaysan gel göstereyim.. taş gibi desem yeridir..

Arkadaşlar ben gümrükçülerden duyduğumu aktarayım dedim.
    Madem bu fiyatlara bu özellikler verilebiliyordu, niye milleti kazıklayıp durdular bunca zaman? Yok öyle rekabet olmuşta onun için fiyatlar inmişte hiç yemezle. Bir anda fiyatlarla bu kadar oynamaları, valla bilmem artık. Bu işte bir bit yeniği vardır. Gümrüğü ödenmeden kaçak gelen malları veya parçaları içeride bir yerlerde serbest serbest birleştirip satıyor olmasınlar? Ondan sonra yapan ve satan kadar alan da suçludur. Ben aklımdan geçenleri söylemiş olayım.

Neyse her iki taraftan alanlara hayırlı olsun.

• yaw hocam iyi de madem herifler illegal işlerle satıyorlar bu bilgisayarları...
    1-bu adamlar kızılayda tezgah mı açmışlar..
    2-sattıklarları malın faturasını vermiyorlar mı?
    3- bu adamlardan devlet vergi almıyor mu??
    4-madem kaçak devlet sormaz mı lan sen salak mısın hem malı yurtdışından kaçak getriyon hem de yakalanmak için bi de bunlara fatura kesiyon?

yaw güzel kardeşim senin de kafan alıyosa bu adamların bu malları senin dediğin gibi illegal yollardan getirdiklerine ben de şapkamı çıkarırım valla önünde.
    bu arada toshiba çok mu farklı bişey yapıyo veya dell veya acer veya aidata??
    lütfen internette bir iki arama yaptır ve datronun fiyatına yakın f,yatlardaki laptopların türkiye'ye giriş tarihine dikkat et.. bu firmaların hepsi mi üçkağıtçı??

• arkadaşlar cpu frekansının 400mhz olması manidar, sakın bu Datron 915GM değil de 910GML chipsetli olmasın? (bende 910GML chipsetli Dell 110L var PCMark2002 skorları CPU=5.356, Memory= 8.796; eğer Datron'un chipseti 915GM ve rami 533mhz DDR2 ise, yani datron gerçekten sonoma platformu ise bu skorlar daha yüksek olmalı diye düşünüyorum) (Bu arada Datron'un HDD skoru oldukça iyi benim Dell'de skor 480-500 civarı çıkıyor)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.