Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer teknik servisler açılırsa hatta bırakın bi tane bile açılsa ama mesela izmir'de alsancakta ya da çankayada açılsa (yani merkezi bi yerde) yine denenebilir. ama bayraklının acayip bi yerindeydi servis ve yazın allahın sıcağında arkadaşımla kaç saat servis arandık. hatta işin komiği bi kart mı ne vardı elimizde orda adres yazıyodu. sonra bi bakkaldan telefon açtık hatta oranın yerlisi bi bakkal konuştu sonradan adamlarla ve kendileri bile adresi yanlış yazmışlar.

datron özellik olarak mükemmel olağanüstü yani bok atılmaz bu özellikler ve bu fiyata. ama öncelikle güven sağlamaları lazım derim. gözü kapalı dalınacak bi marka değil çünkü.
  • bence laptop gibi pahalı ve upgrade'i olmayan bir cihaz için,şimdiden 64 bit desteği ve yeterli 3D performansı aranması gereklidir.sonradan onboard ehran kartı insanı kahreder. 64 'lik xp de çıkıyor,eli kulağında yani.
    carrefour'acer kampanyası daha iyi bence.
    sempron 2800+
    64 bit destekli çipset
    gforce5200 harici grafik kartı
    1399 ytl/12 ay taksit.
  • carrefour un kampanyasını duyunca apar topar hemen gittim, laptop u inceledim... evet fiyat/performans olarak çok iyi ama kasasını görünce bir anda caydım... çok kocaman ve kaba... ayrıca bir hayli de ağır... zaten acer ın sitesinde de "desktop replacement" modeli olarak gözüküyo bu alet....
  • carrefour un kampanyası devam ediyo mu?
  • kampanya 2 mayıstan itibaren tekrar başlıyomuş
  • ya peki alınmıcak kadar cirkin bişey mi bu bilgisayar yaaa bide 2 mayıstan sonra sadece yine haftasonu mu yani 7 mayısta mı tekrar satılcak yoksa haftaiçi de alabilcez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solaris -- 1 Mayıs 2005, 21:45:52 >
  • dell sony toshiba
    bu uclunun dısındakileri bu uclu ile aynı konfigurasyonda kıyas yapmak cok buyuk bir hatadır
    fiyata kanıp atlamayın
    notbook bir desktop gibi bireysel mudahale yoluyla servisinin yapılabilecegi bir alet değildir.dolayısıyla servis kapsamı ve musteri temsilcilig cok onemli bir konu.
    datron ne idi ki size bu guveni saglayacak.
    almadan once bir dusunun...
  • ya arkadaşlar cok iki arada bi derede kaldım siz olsanız carrefour daki acer ı mı alırdınız yoksa mavibilgisayardaki datron (512mb ram li) u mu alırdınız. teknoloji olarak sizce hangisi daha yeni. oyun oynama da ve genel performans olarak bir karşılaştırma yapar mısınız ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurcan83

Sen datronla toshibayı mı kıyaslıosun.

Ben Datron'la Toshiba'yı değil,

Centrino'nun Sonoma olanıyla olmayanını,
    Chipsetin İntel 915GM olanıyla İntel 855GM olanını,
    RAM'ın DDR2 533 MHz olanıyla DDR 400 MHz olanını,
    Ekran kartının 128MB 915GM olanıyla 64 MB 855GME olanını,
    Ses kartının 5+1 hapörlör destekli 24 Bit olanıyla 16 Bit olanını,
    Ekranın 15.4" 1280X800 çözünürlüğü olanıyla 15" 1024X768 çözünürlüğü olanını,
    SD, MMC, MS, SM, XD uyumlu memory kart yuvası olanıyla hiçbir kart yuvası olmayanı,
    Peşin fiyatına vade farksız taksitle 1060 $'a satılan laptopla vade farkıyla 1280 $'a satılan laptopları
    Yani kampanya olmayanıyla hani şu MEB'in kampanya diye öğretmenine yutturmaya çalıştığı laptopları

Kıyaslıyorum..

• söyelenecek birşey yok.durum ortada...
  • bu durumda öğretmen kampanyasına tşk etmek gerekiyor sanırım, piyasayı aşağı çektiği için. Ben alacak olsam toshibanın bu özellikle sahip bilgisayarını almaya çalışırdım. eğer kalite farkı yoksa gerçekten diğer firmalarda yapar aynısını. biraz bekleyip onlardan alın.yok ama bu datrona has bir olaysa paranızı sokağa atmayın derim... teknolojinin de bir değeri olmalı.
  • O kadar iyimser ki yurdumun insanı, hala iyiye yoruyor devletin beceriksizliğini ve ayıbını..
  • kim istemezki daha uygun olmasını... evet verilen sözler tutulmadı haklısın bende kızıyorum ama ortada bir gerçek var... hala bu marka bir notebook u bu fiyata alacağın başka bir yer yok. datron falan demeyin datronla toshiba bir değil... fiyatlar düşüyor pişman olacaksınız diyorsan, bende bekleyelim görelim diyorum. önce aynı laptopu daha ucuza al ondan sonra gel ben de burda sana hak vereyim.... şuan ne söylense boş... o yüzden bu kampanya şuanda en iyisidir daha iyisi yapılana kadar
  • İnfronic ve Carrefour işbirliğiyle tarafından düzenlenen Acer Aspire 1362LCi notebookların satışına olan ilgi, kampanyayı düzenleyenleri dahi şaşırtmış durumda. Dün İstanbul dışından iki arkadaşım gelim notebookları alıp gitti. Bu arada ürünü inceleme fırsatı buldum. Tek dezavantajı ağırlığı. Bağımsız ekran kartlı olan amd işlemcili notebookların genelde 3.5 kg civarında olduğu da bir gerçek. Bkz.http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=RLxfszyiffQJo0E2BYxC&ad=tasinabilir&ur_no=487

Fiyat ve taksit avantajıyla öne çıkan bir kampanya bence. Kızdığımız ve kampanyayı eline yüzüne bulaştırdığını düşündüğümüz MEB'in bize aslında piyasayı kızıştırdığını unutmayalım. Yakında daha da güzel kampanyalar göreceğimizi umuyorum.

• Arkadaşlar ben bu laptopu araştırırken forumun birinde datronun Dünyanın en büyük fason laptop üreticilerinden biri olan QUANTA tarafından üretildiği yazıyor.(Dİstribütörü Ufotek söylemiş.) Sizce Bu bilgi doğrumudur? Eğer aleti Quanta üretiyorsa bu alet bu özelliklerle Toshibaya hem özellikler hemde teknoloji olarak basar.

Ayrıca Özgür77 yazmayı unutmuş bunun hddiski 5400 rpm
  • Arkadaşlarım Datron alma diyorlardı ama sebebini söylemiyorlardı demiştim ya ,nihayet bugün sebebini öğrendim . Sebep pilmiş!!. 6 ayda 3 tane pil değiştirmiş arkadaşım lanet okuyor datronaa . Ben bu riske girmek istemem pil önemli çünki ama Yinede siz bilirsiniz!!
  • eger bu datronlarda LG ekran kullanılıyorsa super ama ekran kalitesi de cok onemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloon

çok büyük bi fark atlanmış
    birisi yılların bilgi birikimi ve kaliteyi birleştiren TOSHIBA
    diğeri nerede ne malzeme kullanıldığı bilinmeden fason halde üretilip üstüne datron etiketi yapıştırlımış sıradan bir notebook

fark açıkça ortada ,karşılaştırmak bile gereksiz....

İşte budur. Marka. Marka herşeydir. Kaliteli-Karizma-Servis
  • quote:

Orjinalden alıntı: byurt

Arkadaşlarım Datron alma diyorlardı ama sebebini söylemiyorlardı demiştim ya ,nihayet bugün sebebini öğrendim . Sebep pilmiş!!. 6 ayda 3 tane pil değiştirmiş arkadaşım lanet okuyor datronaa . Ben bu riske girmek istemem pil önemli çünki ama Yinede siz bilirsiniz!!

Arkadaşlar buna dikkat
  • Beyler benimde iyice kafamı karıştıdı bu datron yawww.Chip dergiside bosuna test 1. si secmez bu aleti sanırım.Hatta pcworld de secti.Özellikleride gercekten toshibaya göre ağır basıyor ne yapsak acaba yawww.Biraz akıl werin su kardesinize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.