Şimdi Ara

Öğretmenlik ne güzel meslek be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafta sonu tatili yaz tatili cart tatili curt tatili senenin yarısı gidiyor,her sene aynı şeyleri anlatıyorsun kendini geliştirmene gerek yok,üniyi öyle böyle geçsen tamam zaten bundan sonra lise düzeyi ile ilgileneceksin sadece

Stresli bir iş değil çocuğun sorusunu yanlış çözdün hayati bir hata yapmıyorsun dönüp tekrar yapıyorsun altı üstü

bu yaşa gelmeseydim gider mat okurdum devlet,dershane özel ders yapardım keyfime bakardım

• bu kadar kolaysa siz neden ögretmen olmadınız acaba

• gzegen kullanıcısına yanıt

tıp geldi diye tıp yazdım gittim,geçmişe dönebilsem öğretmen olurdum

• hayırlısı olsun ilerde belki çıkar zaman makinesi

• Atanma garantisi yok
    Doktor olunca en az 40 50 alıcan pratisyenken uzman da 50 60 falandır heralde
    Öğretmenin maaş 30k hatta dersanede falan çok daha düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru valla. Benim fizikçinin bir de kendi özel ders merkezi vardı, adam derslere bmw 5 kasa ile geliyordu filan. Rahat meslek bir de mis gibi :D

• Ayn knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı o kadar okula gitmişim tiksinmişim artik bide öğretmen olupta okula gitmem ki öyle oldu tüm gün evde bitcoin kovalıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt

Zaman makinesi asla icat edilmeyecek

• salla boşver tıp ta iyi.

• Psikiyatr olursan ilk müşterin olurum kardeşim sıkıcı meslek gibi geliyorsa kulağına sırf ilaç yazdırmak için bile müşteriler gelir sana yoksa bakma terapi falan isteyen yok zaten

• Belki icat oldu haberimiz yok.

zamanın ötesinden gelenler. Ahaber’e çıkacak değil ya. Gizli kalmıştır.

• Moruk en iyisi almanya da saçma sapan küçük bir kasabada aile hekimi olmak. Ev fiyatları gayet iyi, maaşınla mortgage’a girip altına güzel araba çekip üstüne hobilerini yapabilirsin, çalışma saatleri rahat ve iş yoğunluğun az Tr’de öğretmenlikten daha iyi hayat. Tatilin daha az ama okulda saçma sapan salak ergenlerle uğraşmıyorsun kafan rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 12 Aralık 2023; 13:46:0 >
  • yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.